Şimdi Ara

ASUS VX279Q görüntü çıkışlarıda sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bu ürünle alakalı bir sıkıntı belirtmek istiyorum. Öncelikle, sorunu doğru aktarabilmek adına linkteki resimleri incelemenizi isterim.

    Ürünü aldığımda 3-4 farklı HMDI ve 1-2 farklı DisplayPort kablosu denedim ancak sonradan farkettim ki, resimlerden de görülebileceği gibi Displayport ve HDMI giriş devreleri, kasanın (monitörün kasası) birleştiği yerden biraz geride kalıyor, dolayısıyla bu, görüntü bağlantı kablosu (ister Displayport ister HDMI olsun) girişe taktığımda kısa kalıyor ve görüntü alamıyorum. Kasayı biraz bastırarak taktığımda görüntüyü alıyorum ama monitörü herhangi bir şekilde oynattığımda yine görüntü gidiyor.

    Sormak istediğim şu ki, bu ürünün özel olarak üretilmiş bir görüntü bağlantı kablosu mu var? (Eğer varsa kutunun içinden çıkmadı)

    Eğer yoksa bu ürün garanti kapsamında tamire mi verilmeli, değişim mi istenmelidir?

    Not: Kaliteli kablo olmadığından oluşabilecek sıkıntılardan bahsedildi, bulabileceğim en pahalı kablolardan aldım, yine sonuç aynı.

    Not 2 (sitem içerir) : Bu konuda detaylı ve en kesin bilgi için ASUS Tenik Desteği aradım, görüştüğüm kişi "yeni alınan üründe böyle bir sorun olamaz" gibi abuk sabuk bir cevap verdi, "kabloyu değiştirin" dedi. E-posta gönderdim, sadece bilgi sahibi olabilmek adına -aynen buraya yazdığım gibi detaylıca anlatarak- yaptım bunu, tek alabildiğim yanıt "teknik servisimize gönderin" oldu. Bilgi talebini neden yaparız, ne için yaparız, en ufak bir fikirleri bile yok, meseleyi en basite indirgeyerek robot gibi kalıp cevap veriyorlar. Telefon verdiğimi hatırlıyorum ama o konuya hiç değinmeyeceğim bile, kısacası ASUS'tan teknik destek alabilmek muallaklık denizinde kulaç atmaktan farksız. Bundan sonra ürün alırken teknik desteği önemli ölçüde göz önünde bulundurmak gerektiğine inandım.

    Görsel linki :http://imgur.com/a/Qonel


     ASUS VX279Q görüntü çıkışlarıda sorun ASUS VX279Q görüntü çıkışlarıda sorun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overseas -- 7 Kasım 2015; 12:33:10 >







  • Bariz bir şekilde giriş portları geride, bencede servise yollayın yada aldığınız yer ile muhattap olun çözmeye çalışın.

     ASUS VX279Q görüntü çıkışlarıda sorun
  • Teşekkürler, öyle yapacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.