Şimdi Ara

Asus X550CC-XO387H Wireless ve Bluetooth Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dün başlıktaki bilgisayarın i3 versiyonunu aldım. Bilgisayarda kablosuz cihazlarla ilgili bir sorun var. Bluetooth ve wireless bağlantısı sürekli kopuyor, bir açtığımda çalışıyor bir sonrakinde çalışmıyor, ya da internet bağlantısı çalışırken bir anda kopuyor, ya hiç bir modemi görmüyor, ya da normalde de bağlandığım modeme bağlantı kesiliyor.

    Driverları kontrol ettim sitedeki son driverlar yüklü, bios a girdim herşeyi default yapıp kaydettim, wireless ve bluetooth güç ayarlarından güç yönetimi için bu cihazları kapat seçeneklerini kaldırdım, aklıma başka birşey gelmiyor, bilgisayar zaten yeni windowsu iki gündür kullanıyorum, içerisinde norton antivirus yüklü o yüzden olabilir mi, onu da devre dışı bırakıyorum ama yine sorunlar devam ediyor.

    Konu ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, bir türlü çözemedim. Şu anda wireless açık çalışıyor, ama bluetooth mouse çalışmıyor mesela, cihaz arat dediğimde görüyor, seçiyorum yüklüyor ama sonra cihaz çevrimdışı diyor ve mouse çalışmıyor, sorun ne olabilir?







  • Hocam sonuca ulaşabildinizmi? aynı sorun bendede var.Defalarca teknik servise yolladım.Tayvan daki merkeze mailler attım servise tekrar istediler.Ancak sorun yine çözülemedi.Asus güzel bir marka ama servis hizmetinin biraz içine girince çok yetersiz olduğu görünüyor.Cihaz adeta elimde patladı:(
  • Merhaba, sorun kendiliğinden çözüldü gibi, cihazı ben değil eşim asm de kullanıyor, orada bluetooth mouse ve wireless kullanıyor, her ihtimale karşı wireless dongle da almıştık ama onu kullanmıyor. Çok seyrek olarak bağlantı koptu diyor, onda da cihaz uçak moduna geçmiş gibi tüm bağlantıları kapatıyormuş, kapayıp açınca düzeliyor, bir de özel bir yazılım olduğu için tamire veremedik bu şekilde kullanıyoruz.

    Cihazı windows 8.1yaptıktan sonra sorun azaldı gibi geliyor bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.