Şimdi Ara

asus x550jk acer v3 772 arasinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar asusun bu modeli ile acer v3 772 g arasında kalmis durumdayim.Acer şuan vatanda 12 GB RAM 1 tb HDD orijinal windows8 .1 ile öne cikiyor.Diğer tarafta asusa RAM ilavesi ile pcdepoda ayni fiyata geliyor.Siz hangisini onerirsiniz.Acikcasi PC depo gibi satis yerlerinden de daha önce alisveris yapmadim bu yonuylede ikilimdeyim.Önerileriniz nelerdir? Ayrıca bildiğim kadarıyla acerde parlak ekran var ve bu ne kadar basarili ? İsinma ve malzeme kalitesi acisindan ikisi ne kadar farklı? Sonuçta ogrenciyim ve 2 3 sene idare edecek bir şey ariyorum.



  • iki modelin de ana konularını inceleyin.forumda mevcut arama yapın.açıkçası ikisi de 2-3 seneyi götürebilecek kapasitede.

    ancak seçim yapma konusunda 17.3 mü yoksa 15.6 inç mi istediğinize karar verin.ona göre alın.17.3 inç notebook alanlar genelde film dizi ve oyunlarda çok kullanışlı olduğunu daha çok zevk verdiğini söylüyor.


    kasa kalitesini gidip kendiniz görmenizi de öneririm.asus un x550ln modelleri bütün mağazalarda var.kasa sanırım aynı ya da çok benzer olması lazım.acer de mağazalarda var.ben görmüştüm kasa kalitesi olarak kötü durmuyordu ama ayrıntılı incelemedim.kendiniz görmeniz en uygunu.
  • Acikcasi acere suanki fiyati ile ve mağaza da satilmasi yüzünden daha yakinim.Ekran kartlari ayni seri.Fakat asus web uzerin sen satiliyor.Gerçi İİstanbulda elden de alabilirim.Umarim yari yolda birakmaz ikisi de teknoloji biraz da sans isi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.