Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (1048. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.017
Cevap
235
Favori
706.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10461047104810491050
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2014den bu laptop bende var her yıl içini açıp söküp temizler toplarım hava üfleme ile temizlenmez yapısı müsait değil buna tozlar daha kötü birikir nemlenirse kısa devre yaptırır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canpolat_28 kullanıcısına yanıt

    Evet güçlü üflüyor ama 2 ızgara var sanırım bu laptopta da biri yanda diğeri arkada birinden üflersen diğerinden çıkıyor en azından bendeki hp dv 7 öyle baya işe yarıyor  Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu ama önce dediğin gibi çeken süpürgeyle çekmeyi denerim pek çekeceğini düşünmesem de onu da yaparım Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu 

  • hakikidaredevil kullanıcısına yanıt

    Haklısın sökmek daha iyi de o incecik soketler korkuttu beni çıkartırken kopartırsak uğraş dur sonra Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu  Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu  maalesef yeğen de oyun oynar arada bakalım ne olacak Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu 

  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kopmaz. Kolayca kopacak parçalar değiller yani. Sadece biraz fazla ve gereksiz uğraştırıyor. Yeğenin monster laptobu temizledim geçenlerde inanılmaz basitti bizim laptoba göre

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hakikidaredevil kullanıcısına yanıt

    Amaç zaten göz korkutup servise yollatmak isteseler kolay yaparlar da işlerine gelmiyor çakalların Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu  bakalım cesaret gelirse sökeriz Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu 

  • Merhabalar ben de temizlik ve termal macun yenilemesi yapacağım. Artık ısınmalara iyice arttı.

    Sisteme 8gb ddr3 ram hali hazırda takılı, biraz daha hızlansın diye 250 veya 500 gb ssd almak istiyorum. Bunu laptopa ekstradan takmak istiyorum eski hdd de üstünde kalsın ne yapmam lazım ve hangi marka almam lazım.

    Şimdiden teşekkürler.

  • kurdoglutr K kullanıcısına yanıt
    Bende iki gün önce toz temizliği ve gpu ile cpunun macunlarını yeniledim. arctic mx4 kullandım. Macunu nokta sürmek yerine X şeklinde sürmek tüm tabana eşit yayılmasını sağlıyor.videoları izleyerek araştırabilirsin.

    Boşta 50-55 derecelerde geziniyor. farcry 6da 2 saatin sonunda 90 dereceyi zorluyor. Macunu yenilemeden önce boşta 60ın altına inmiyordu ve 98i görüyordu.

    Harddiski dvdrw yerine taktım. Hdd bölümüne 2.5inç hdd caddy kullanarak ssdyi kullanıyorum. Hem hdd hem ssdyi bu şekilde kullanabilirsiniz.

    (SanDisk ultra II 240gb kullanıyorum 8 yıl olmuştur sağlığı yüzde hala 96 civarında. Bu zamana kadar ssd takmamış olmana üzüleceksin.çünkü kendi harddiski çok vasat. Güncel ssdlerin okuma yazma hızları dahada yüksek.)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kurdoglutr K kullanıcısına yanıt

    9.5 mm hdd caddy alın. CD okuyucuyu çıkartıp onun yerine harddiskinizi caddy kutu içine koyup takıp. HDD'yi çıkarttığını 2.5 inç sata yuvasına da SSD'yi takın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @dr20mouse ve @lumpazivagabundus , 2nizede çok teşekkür ederim. Artık oyun için kullanmıyorum fakat pdf ler arası gezerken bile sıkıntı olmaya başladı. 8gb ddr3 sanırım yeterli kalır ssd sonrası. Birde hangi marka ve model ssdleri uyumlu bir şekilde kullanırım bunun listesi veya uyumluluk gösteren bir sitesi var mıdır acaba?


    SanDisk ultra II 240gb, 350 TL ye bulunabiliyor, bütçemi daha da arttırabilirim. 480 gb ya da daha hızlı okuma süresi gibi..

  • kurdoglutr K kullanıcısına yanıt

    Bütün 2.5 inç sata ssdler olur hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar laptopun VGA girişi olması dolayısıyla okulda projeksiyonda kullanılması kolay oluyor. Ama haliyle pil uzun zamandır ölüydü. Evde konsol şeklinde oyun amaçlı kullanıyorum ama son zamanlarda şöyle bir sorun oluştu.

    Power tuşuna bastığın zaman açılmıyor. Ara ara basıp çektikten sonra bir tanesi denk geliyor açılıyordu. Şimdi hiç açılmıyor. Güç ışığı da yanmıyordu. Söküp power tuşu devresine baktım sorun yok. Adaptörde de sorun yok gerekli akım geliyor. Bu kontrolü yapıp geri taktıktan sonra da power tuşu hemen tepki veriyor ancak bu sefer de güç ışığı yeşil olarak yanıyor hemen sönüyor. Tekrar bastığımda yine aynı şekil. Artık hiç açılmıyor. Pil takılıyken de değilken de.

    Aynı sorunu yaşayan var mı? Pil değiştirsem düzelir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonSamsunlu kullanıcısına yanıt

    CMOS pili bitmiş. Değiştirdim sorun çözüldü.

  • SonSamsunlu kullanıcısına yanıt

    İlginçmiş hiç aklıma gelmedi bu neden gerçi ben ne olursa olsun her bakımda 2032 pilin voltajını kontrol ederim 3 voltun altına düşeni değiştiririm direk.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonSamsunlu kullanıcısına yanıt

    Aynı sorunu ssd yi yuvasından söküp takarak çözmüştüm.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,


    Wifi bağlantıda inanılmaz kopmalar yaşıyorum. Bazen bağlanıyor, bazen bağlanmıyor, bağlansada kopuyor. Win 10 yüklü sistem olarak.


    Evdeki modemi bile değiştirdim. Sırf bu sorun yüzünden ama bir çözüm bulamadım. Benzer bir sorun yaşayan var mı?

    Ya da çözüm önerisi olan var mı?

  • dvl35 kullanıcısına yanıt
    Wifi kartı sorunlu bu bilgisayarların. Sizinki iyi bile dayanmış. Geçen yıl aliexpressten intel 7265 ac ile değiştirdim. Hmw slot olması lazım. İntelin kendisinde bu slottan yok ama aliedeki amcalar yapmışlar. Driverları falan güncelleniyor bi problem yaşamadım şimdiye kadar. İnternetin gigabit hızındaysa ax destekleyen model tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lumpazivagabundus kullanıcısına yanıt

    Aynen bende yıllar önce 7260 alıp taktım hala kullanıyorum sorunsuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba @lumpazivagabundus hangi satıcıdan almıştınız? Malesef gigabit yok. Fiber bağlantıya geçmeye çalışıyoruz  Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu  Bende sipariş açayım değiştireyim. Termal macunları da bahaneyle yenileyecektim.


    @dr20mouse 7265 çıkmış galiba. Doğru satıcı bulmak gerekiyor.





  • dvl35 kullanıcısına yanıt

    Yapısal olarak buna benzeyen hmw kart olmalı bütün hepsi olmuyor. Bu laptoptaki yuva hmw kartlarla uyumlu.


    Örnek olarak attım bunu satıcıyı bilmem. Kartı görün diye. Ben 7260 kartı 2017de filan almış olmam lazım.


    Aliexpresste arama kısmına "ax210hmw" yazdım. En güncel wifi kart budur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 6 Haziran 2023; 14:36:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 10461047104810491050
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.