Şimdi Ara

Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu (830. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.017
Cevap
235
Favori
706.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan78689

    hocam gtx 950m li modeli 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum 850 m olan model tamamen kronik sorunları olan bir cihaz 950 mli bir üst modelinde bu sorunlar tamamen kaldırılmış alıcaksan 950 m li modeli olmasına dikkat et derim

    Ne gibi sorunlar halledilmiş?
  • İstanbul bilişim nasıldır? PCdepo'yu arıyorum açmıyor adamlar. Maillere bile cevap vermiyorlar. İstanbulbilişimde de aynı gün kargoymuş. Nasıl güvenilir mi?
  • wifi haricinde kronik sorun olduğunu düşünmüyorum...
  • Arkadaşlar iyi geceler
    Pcyi win10a yükselttim ardında temiz kurulum yaptım pcde hiçbir dosya olmamasına rağmen tek olan C diskimi toplamda 464Gb görüyor ve bununda sadece 34gb boş diyor temiz kurulum yaptım hadi onu geçtim dosyaları tek tek taradım 420gblık bir yoğunluk söz konusu değil yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
  • arkadaşlar bugün pcde dolanırken birden hdd uyarı verdi şöyle bi şey yazıyor nedir ne yapılması lazım yardım edebilecek var mı? normalde sağlamlık durumunda iyi yazıyorken şuan dikkat yazıyor.
     Asus X550JK XO012D Inceleme ve Kullanıcı Platformu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brnbry

    Windows 10'a geçtiğimden beri tek sıkıntım Logitech F710 gamepad'imi bir türlü olması gerektiği gibi görmüyor windows 10.. (Aygıt yöneticisinde Wireless Gamepad 710 olarak gözükmesi gerekiyor). Aygıt yöneticisinde ya xbox 360 controller for windows olarak gözüküyor ya da Logitech Cordless RumblePad 2 olarak. Çözümü bilen varsa yardımını bekliyorum.

    Driverini yüklersen büyük ihtimalle düzelir:
    http://www.logitech.com/pub/techsupport/joystick/lgs510_x64.exe




  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Hocam wifi bikere kronik sorun ayrica hdd olarakda daha iyileştirilmiş yeni ekran kartıda cabası. Bu wifi sorunlu cihazın hala satışda olması bile bir facia.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan78689 kullanıcısına yanıt
    Hdd darboğaz var ama wifi problemi nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam wifide ani kopmalar oluyor ornegin cs go da oynarken ping aniden cikiyor oynanmaz oluyor kimse yanlis anlamasin ben bu urunu kotulemek icin yazmiyorum ama gerçekte bu maalasef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan78689

    Hocam wifide ani kopmalar oluyor ornegin cs go da oynarken ping aniden cikiyor oynanmaz oluyor kimse yanlis anlamasin ben bu urunu kotulemek icin yazmiyorum ama gerçekte bu maalasef.

    Hangi wifi kartını kullanıyorsunuz? Broadcom ise:
    http://forum.donanimhaber.com/m_107108648/tm.htm
    Atheros ise ağ bağdaştırıcılarından atherosu tamamen kaldır. Kaldırdıktan sonra tekrar son sürüm yüklenmediğine emin ol. Bu aygıtın sürücü yazılımını sil işaretli olarak kaldır. Sonra bunu yükle.
    http://download3.dvd-driver.cz/atheros/drivers/ar5xxx/win81-10.0.0.308-whql.zip
    Atherosa sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir tıklayıp bilgisayarımı tarayı tıklayıp indirdiğin driveri çıkarttığın klasörü gösterip yükle.




  • 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    driver yüklü ve güncel zaten..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar wifi card ını değiştiren oldu mu? Mesela amazonda intelin 7260ac almayı düşünüyorum.
  • Wifi kartını değiştirmeyi bende düşünüyorum. Akşamları evde de çalışmak için laptop'u satın almıştım ama artık bir arıza verse de çöpe atsam durumuna girdim. Ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde internette gezinemiyorum. Sadece Google açılıyor ve sonrasında hiçbir şey açılmıyor. Bunu düzeltmek adına gidip Asus'un en iyi routerlarından birini aldım ama sonuç yine aynı. Beş yıl önce aldığım laptop'u eve getirdiğimde çatır çatır çalışırken nedense bu aletteki internet sorununu hiçbir şekilde çözemedim. Ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Gerçekten zor durumdayım, çünkü laptop da internetle alakalı hiçbir şey yapamıyorum.

    Bunun dışında cihaz zaten harikulade. Hele ki benim gibi ssd taktıysanız ve uygun ramlerle 12gb'a yükseltmişseniz nefis bir performans sunuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan78689

    Hocam wifide ani kopmalar oluyor ornegin cs go da oynarken ping aniden cikiyor oynanmaz oluyor kimse yanlis anlamasin ben bu urunu kotulemek icin yazmiyorum ama gerçekte bu maalasef.

    Benim cihazımda broadcam wifi dansa atheros wifi var, bende böyle sorunlar yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende de ralink wifi karti vardi surekli kopmalar yaşanıyordu. Simdilik sorunu cozdum gibi yaptigim ise aygit yoneticisinden ralink karti kaldirip , program ekle kaldirdan da ralink kartini kaldirip bilgisayari kabloyla internete baglayip aygit yoneticisinden donanim degisikliklerini taraya bastim windows kendi buldugu driver ile bu kopmalar yaşanmıyor ve yuklendikten sonra ralink karta sag tiklayip ozellikler-guc yonetimi sekmesinden güç kazancı saglamak icin... diye devam cumlenin yanindaki tiki kaldirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar oturdum yazdım, kimse okumamış, wifi kartı değiştireceğinize aşağıdaki adaptörü alın, sıkıntı sorun kalmasın.

    http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn725n-150-mbps-n-kablosuz-wps-soft-ap-destekli-nano-usb-adaptor-p-BD300732
  • ıspanak kullanıcısına yanıt
    Bu alet kesin çözüm olacak mı emin misiniz? Yanlış anlamayın, neden sorduğumu söyleyeyim, öncelikle bende buna benzer Cisco marka ürün vardı ve hiçbir işe yaramadı. Sonrasında gidip şu ürünü aldım,http://urun.n11.com/access-point-router/asus-rt-n18u-n600-wi-fi-3g-4g-dbrouter-P62185136 sonuç, sıfır! Evet tamamen koca bir sıfır! Hatta ben bu işten pek anlamıyorum diyerek forumda Asus routerlarında uzman olan arkadaş laptop'a uzaktan bağlanıp tüm kurulumu kusursuzca yaptı. Bir iki gün güzel çalıştı sonrasında yine komple çöktü. Şimdi bu linkte verdiğiniz ürünün siparişimi geçiyorum. Artık harcadığım paraya falan bakmıyorum, yeter ki şu sorunum çözülsün.




  • Gereksiz masrafa girmişsiniz tp link ürününü pcye takınca wi fi kartı görevi görüyor ve 30 lira 2 yıldan fazladır kullandım hiç bir kopma sorunu yaşamadım. Aynı markanın daha uzun mesafede çeken modeli de var ama ergonomik değil. Onun için bu ürünü wi fi de kopma yaşayanlar için tavsiye ediyorum. Diğer türlü wi fi kartı değişimi servis dışında yaptırılırsa garantiden çıkarabilir. Onun için daha önceden de tavsiye ettiğim ürünü alabilirsinizhttp://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wn725n-150-mbps-n-kablosuz-wps-soft-ap-destekli-nano-usb-adaptor-p-BD300732
    Ispanak adlı arkadaş da benim tavsiyemle almış ve sorunsuzca kullanmış sağolsun size de yardımcı olup tavsiye ediyor ama yine aynı muhabbet dönüp duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçmiş geçmişte kaldı, önemli olan sorunun çözümü için size ulaşabilmem. Önerdiğiniz ürünün siparişini geçtim, bugün kargoya verecekler. Umarım sorunlar çözülür, ben de evde rahat rahat çalışabilirim.

    Ayrıca aynı muhabbetin dönmemesi için konu sahibi @Belegurth, bu çözümü konunun başına eklerse sorunda ortadan kaybolur. 200 kusur sayfa içerisinde kim nerede ne yazdı diye aranacağına, kesin bir çözüm bulunduysa ilk sayfaya eklensin, böylelikle herkes kolaylıkla faydalansın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fake Eleanor -- 15 Eylül 2015; 17:13:00 >
  • Aynen ben aldığımdan beri memnunum, online yunda oynadım (cs:go) donwloadda yaptım, online dizi de izledim bir şikayetim olmadı. Öyle beklentim ucsun kaçsında değil, işimi görsün yeter.

    Ürünün eğer sıkıntıdan sayarsanız tek sıkıntısı, usb işgal ediyor, hepsi o.
  • 
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.