Şimdi Ara

ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
11
Favori
19.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun benim de bu bilgisayar ilgili mi çekti hem GTX 950 m ekran kartı olması ve i7 işlemcisi olmasi ve fiyatı çok güzel fakat eksik olan yerleri neler sizce mesela Aliminyum kasa mı ram 8 gb sanırım 12 gb olsaydı en az diyorum onun dezavantajları var mı bide ssd ye gerek duyuyor mu nerden baksanız 3000 tl civarı laptop az para değil size bir diyer sorum neden asus aldınız msi lenova Monster neden düşünmediniz onu da kısaca söylermisiniz bende alacağım kafamdaki laptopu tasarlıyorum ayni fiyata lenova msi Monster tercih edermiydiniz etmesseniz neden şimdiden cevabınız için teşekkür ediyorum Güle güle kullanin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas4121 -- 15 Kasım 2015; 12:19:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legolas4121

    Hayırlı olsun benim de bu bilgisayar ilgili mi çekti hem GTX 950 m ekran kartı olması ve i7 işlemcisi olmasi ve fiyatı çok güzel fakat eksik olan yerleri neler sizce mesela Aliminyum kasa mı ram 8 gb sanırım 12 gb olsaydı en az diyorum onun dezavantajları var mı bide ssd ye gerek duyuyor mu nerden baksanız 3000 tl civarı laptop az para değil size bir diyer sorum neden asus aldınız msi lenova Monster neden düşünmediniz onu da kısaca söylermisiniz bende alacağım kafamdaki laptopu tasarlıyorum ayni fiyata lenova msi Monster tercih edermiydiniz etmesseniz neden şimdiden cevabınız için teşekkür ediyorum Güle güle kullanin.

    Valla dostum ben aldığımda 2445 liraydı eksik yanı ekran mat değil harddisk biraz yavaş ha şimdiki aklım olsa full hd lenovo alırdım
  • Sizce 1080p de acar mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef işlemci fanı geç devreye giriyor. 2 kere servise gitti geldi hala düzeltemediler. Aynı problemi yaşayan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qwertmtn

    Maalesef işlemci fanı geç devreye giriyor. 2 kere servise gitti geldi hala düzeltemediler. Aynı problemi yaşayan var mı?

    Hayır.
  • Bu bilgisayarda Windows 10 işletim sistemiyle ASUS Charger+ kullanabilen var mı? Benim LG G2 yi hızlı şarj edemiyor.
    USB 3.0 portuna taktığım hâlde şöyle bir uyarı var.
     ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariskeskin -- 5 Aralık 2015; 23:53:44 >
  • Arkadaşlar ASUS'a mail atmıştım Windows 7 Konusunda neden ekran kartı sürücüsü yüklendikten sonra kapanıyor diye bana bu cevabı attılar:
     ASUS X550JX-XX097H (İnceleme&Kullanıcı Kulübü)
  • arkadaşlar ses sorunum mevcut başka bir modelini kullanıyorum asusun
    sizden ricam bana bi resim atabilirmisiniz kafayı yiyecem günlerdir format atmaktan bıktım
    sorunum ses çok az ve kötü çıkıyor maxxaudi hangi driveri yüklediysem çıkmıyor sadece audiowizard çıkıyor
    eski asus n53 laptobumun sesi şuan bundan daha iyi çıkıyor yemin ederim delirecem
  • Merhaba arkadaşlar,
    ASUS'un ekran kalitesini ve çözünürlüğünü beğenmediğim için masaüstüne geri döndüm. Konuya aktif olarak cevap vermeyebilirim. Teşekkürler.
  • bu ürünün x171D modelinden ne farkı var? Kaldıki bu üründe işletim sistemide var? hem fiyatı daha ucuz. gelgelim stoklarda yok.
  • Ürün normalde orjinal Windows 8.1 Single Language yüklü olarak geliyor(Aldığınız yere göre değişebilir). @Registered

    Bu arada yeni BIOS 209 sürümü yayınlanmış. Güncelleme yapın.

    quote:

    BIOS 209
    Fix system may hang at 0x72 after changing setup configuration
  • Arkadaşlar masaüstü işlemcim yandığı için tekrar dizüstüne geçtim sorularınız varsa alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i7 ve 12 ram olanı 2000-2500 alan var şimdi ise en ucuz 2800 beklesek düşer mi ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar ne alemde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Buz

    Ekranın kalitesini çekip atabilirmisiniz birde görüş açısını yatay ve dikey görüş açısı ne kadar tam 180 dereceden bakıldığında hala görüntü var mı yoksa kararma vs. oluyormu ?

    Kasa plastik mi ?
    HDD'den gelen bir ses var mı ?

    Mükemmel sorular o ekranı bende merak ediyorum.Buradan da o arkadaşa soruyorum hangi modele karar verdiniz(jk serisiyle karşılaştırdığınızı düşünüyorum fakat jknın stoğu bulunmuyor)birde o kadar oarayı veriyoruz 300-500de sonradan ekrana rame hddye ilerde ssdye bir sürü para vereceğimize direk taksitli msimı aldak her şey içinde fhd 7200rpm gibi?

    Aynı ekranı kullanan bi arkadaşa bu forumdn sormuştum 3kişi yanyana film izleyebiliyormu diye izleyemiyor dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exi_07 E kullanıcısına yanıt
    Valla ben alım işlemlerini durdurdum doların düşmesini bekliyorum beklemesemde alamam geçen seneki dizüstülerin sıfır fiyatıyla şimdiki ikinci eldeki fiyatıyla aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow Prince


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Buz

    Ekranı kafama çok takılıyor yeni olduğu için pek inceleme videosu koyanda yok ekran görüş açısı ve görüntü kalitesi hoşuma gitse hemen alıcamda işte buradaki mağazalarda dabu ürün yok inceleme fırsatım olsa deneyip bakacağım.

    Net bişe söyleyeyim
    Ekrana önem veren biriyseniz almayın.

    Bende onu anlaöıyorum ekran kartı bin üzerinden 900verebiliyor ama ekran 500üni yansıtabiliyor misal,bu şekildede bakacak olursak bu ekran kartını dahili ekranında zorlayamayız harici ekrana takıp anca ama harici fhd ekrana para verip hemde mobiliteyi düşürene kadar ekran parasını eklesekte fhd modelini aldak oda olmuyor valla çok kararsızım ilk once jk alacaktım şimdide bunu alayım diyorum fiyat öitasını yükselttim ama hala aynı şeyleri düşünüyorum ekran hdd ram vs...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rodrigo12

    beyler gtx950 nin gt950 ve gt850 den çok farkı yok diyorlar, bilgisi olan var mı performans olarak ne kadar fark ettiriyor?

    bir de madem o kadar fark yok, bazı oyunlara bakıyorum min. gtx6 serisi istiyor açmak için, peki o oyunlar gt850lerle açılır mı? gtx kadar oynatır mı? bilgim olmadığından yardımcı olursanız sevinirim.

    Gt multimedya serisi oyun için değil video eğlence için üretimiştir ve bazı orta halli oyunları karta göre açabilmekte misal gt850 lol bf4ü açar ama higt ultra falan değil sadece açar oynatır seni.

    Gtx serisi performans serisidir gt serisiyle karşılaştırılamaz bile oyuncuların tercih etmesi gereken seridir dizüstü için olmayan modelleri yani m li olmayan modelleri daha performaslıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kolay gelsin, bu bilgisayarı 1 ay oldu alalı gerçekten performans yönünden herhangi bir sıkıntı çekmedim, şimdi ssd takarak makineyi biraz daha performansı hale getirmek istiyorum, fakat boş ssd slotu varmı varsa mssd destekler mi, bu konuları merak ediyorum, birde ssd takan arkadaşlar hangi marka ssd leri önerirseniz.
  • energiger E kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla ssd slotu yok ancak dvd slotunu söküp hddyi oraya yerleştirebilirsiniz. Bu arada şahsi fikrim 2 yıl garantisi bitene kadar bekleyin garantisi bittikten sonra ssd takın zaten bu süreçte laptop yeterince hızlı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertmtn -- 23 Şubat 2016; 20:02:25 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.