Şimdi Ara

asus x550lc windows 7 driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende windows 7 32 bit yüklü ama 64bit yüklemek istiyorum asusun sitesinde driver bölümünde w8 driver'lardı birde others var ben w7 64 bitin sorunsuz şekilde çalışmasını istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir bir program biliyorum otomatik bütün driverları yüklüyor öyle bir programa güvenebilir miyim w7 64 bit i kurduktan sonra ?



  • doogukan kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

    http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X550LC/HelpDesk_Download/ adresinde incelediğime göre sadece Windows 8.1 sürücülerine sahip. Windows 7 için sisteminizin desteği yok. Windows 7 32 bit bile sisteminizde düzgün çalışmıyor olabilir. Donanım üreticileri haricinde 3. party sürücüler çok güvenli ve stabil sürücüler değildir sadece donanımı tanımasını sağlarlar ancak tam olarak çalıştırmazlar. Otomatik sürücü yükleyen yazılımların bir çoğu hatalı sürücüleri de yükleyebilmektedir. Genellikle bu programlar VENDOR /ID üstünden arama yaparlar ama 3. party sürücü de bulup yükleyebilirler. Deneyebilirsiniz ancak çok fazla performans beklemeyin.




  • oduranli kullanıcısına yanıt
    genel olarak bir şey anladığımı söyleyemem windows 8 mi kurmamı öneriyorsunuz ?
  • doogukan kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar;

    Ben değil bilgisayarınızın üreticisi windows 8 kullanmanızı öneriyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doogukan

    arkadaşlar bende windows 7 32 bit yüklü ama 64bit yüklemek istiyorum asusun sitesinde driver bölümünde w8 driver'lardı birde others var ben w7 64 bitin sorunsuz şekilde çalışmasını istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir bir program biliyorum otomatik bütün driverları yüklüyor öyle bir programa güvenebilir miyim w7 64 bit i kurduktan sonra ?

    Bende bir yakınım icin bu laptopu arastırırken driverlarını buldum. denemek istersen..Ben henuz laptopu almadım yani denemedim bilgin olsun.



    http://drp.su/drivers/notebooks/?v=ASUS&m=X550LC&id=197297&l=en




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.