Şimdi Ara

ASUS Xonar Phoebus - Çıldırtan sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar dostlar,
    Dün http://rog.asus.com/audio/audio-cards/rog-xonar-phoebus/ bu ses kartını aldım. Her şey harika, ses kalitesi muhteşem ancak Asus'un sunduğu 3 driver'da speaker'lar için işe yaramıyor. Headset ile kulaklar bayram ederken, dijital - optic girişi olmayan karta Asus'un isteği ve tavsiyesiyle SPDIF arayüzüyle giriş yapabiliyorum. Küçük çevirici zaten kutudan çıkıyor. Samsung'un sinema sistemini daha önce Creative ile kullanıyor, sorun yaşamıyordum. Şimdiyse yeni ses kartımın yazılımı sadece SPDIF girildiğini görüyor ve sadece stereo dinleyebiliyorum. Yazılımda bulunan Speakers seçeneğini aktif hale getiremiyorsunuz. Bu sanırım genel bir bug'mış. Hiç bir şekilde üstesinden gelemedim. Genelde kulaklıkla değil hoparlörle dinlediğim için acı dolu bir deneyim oldu benim için.

    Incehesap.com'a iade edip, aynı markanın sadece müzik ve sinema için çıkan kartını alayım diyorum, o da şirketin sitesinde gözükmüyor.

    Bilgisi olanlar, paylaşmanızı rica ediyorum. :) Acaba Creative'de olduğu gibi meraklı bir yazılımcı unofficial bir driver yapmış mıdır? Ürünü kullanan, spdif üzerinden speaker ile ses alabilen var mı?

    Yanıtlar için şimdiden teşekkür ediyorum.

    Edit: Samsun sinema sistemi ile Creative X-Fi Fatality Pro arasındaki kablo çıkışları şunlardı:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/41/TOSLINK.jpg/220px-TOSLINK.jpg
    Şimdi bu kablo sinema'ya bağlı, diğer ucu siyah bir çevirici ile spdif'e girmiş halde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Goshin -- 6 Nisan 2013; 2:29:04 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.