Şimdi Ara

Asus Zenfone 11 Ultra tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus Zenfone 11 Ultra tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
    Asus amiral gemisi telefonu Zenfone 11 Ultra'yı tanıttı. Snapdragon 8 Gen 3'den gücünü alan telefon, yeni yapay zeka özellikleri ve önceki modelden önemli ölçüde büyük boyutlarıyla dikkat çekiyor.



    Asus Zenfone 11 Ultra, ROG Phone 8 Pro ile aynı boyutlara ve tasarıma sahip. Telefonda 6,78 inç büyüklüğünde ve 144 Hz yenileme hızına sahip LTPO AMOLED ekran bulunuyor. 2.500 nit parlaklık seviyesine çıkabilen ekran, Gorilla Glass Victus 2 ile korunuyor.



    Asus Zenfone 11 Ultra tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
    Zenfone 11 Ultra'nın arkasında üçlü kamera kurulumu bulunuyor. Ana kamerada Asus'un 6 eksenli Hibrit Gimbal Sabitleyici 3.0 özelliğine sahip 50 MP Sony IMX890 sensörü bulunuyor. Ayrıca 13 MP f/2,2 ultra geniş açılı kamera ve 3x optik yakınlaştırmalı 32 MP telefoto kamera yer alıyor.



    Asus sunumda, portre video modunda Bokeh'i geliştiren ve nesnelerin izlenmesine yardımcı olan yapay zekaya odaklanıyor. Vurgulanan diğer özellikler arasında seslerin metne dönüştürülmesi, görüşmelerin başka dillere çevirilmesi, gürültü engelleme ve yapay zeka destekli duvar kağıdı yer alıyor.



    Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle gelen Zenfone 11 Ultra, 16 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar depolama seçeneklerine sahip. Telefonda, 65W kablolu ve 15W kablosuz şarjı destekleyen 5.500 mAh batarya yer alıyor. Bluetooth 5.4 ve Wi-fi 7 desteği bulunan telefon, IP68 sertifikasıyla toza ve suya dayanıklılık özelliğini de barındırıyor.



    Asus Zenfone 11 Ultra tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Asus Zenfone 11 Ultra özellikleri




    • Boyut ve Ağırlık: 163.8 x 76.8 x 8.9 mm, 224 g

    • Ekran: 6,78 inç LTPO AMOLED, 144Hz 1080 x 2400 piksel, 2.500 nit pik parlaklık

    • İşlemci:  Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 

    • RAM: 12GB/16GB

    • Depolama: 256 GB/512GB UFS 4.0

    • Arka Kamera: 50 MP, f/1.9, 24mm (geniş), 1/1.56", 1.0µm, PDAF, gimbal OIS

      32 MP, f/2.4, 65mm (telefoto), 1/3.2", 0.7µm, PDAF, OIS, 3x optik zum

      13 MP, f/2.2, 13mm, 120˚ (ultra geniş), 1/3.0", 1.12µm

    • Ön Kamera: 32 MP, f/2.5, 22mm

    • Pil: 5.500 mAh batarya, 65W kablolu, 15W kablosuz (Qi) şarj

    • Bağlantı ve diğer: çift SIM kart yuvası, Wi-Fi 7, 3,5 mm ses jakı, Bluetooth v5.4, IP68, ekran altı parmak izi okuyucu, stereo hoparlör, 32-bit/384kHz Hi-Res & Hi-Res kablosuz ses



    Ayrıca Bkz.Uygun fiyat ve daha fazlası: Poco X6 Neo 5G tanıtıldı!



    Asus Zenfone 11 Ultra fiyatı



    Asus Zenfone 11 Ultra, dört renk seçeneğiyle geliyor: Skyline Blue, Sonsuz Siyah, Puslu Gri ve Çöl Kumu. Asus, Zenfone 11 Ultra'nın başlangıç ​​fiyatını 999 euro olarak açıkladı (12GB/256 GB bellek seçeneği için). Ön siparişte sunulan 100 euro indirimle telefonu 899 euro'ya satın alabilmek mümkün. 16GB + 512GB konfigürasyonu ise 1099 euro fiyattan satışa sunulmuş durumda.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/asus_launches_zenfone_11_ultra_with_snapdragon_8_gen_3powered_ai_features-news-61999.php







  • Size kötü bir haberim var küçük boyutlu telefonlar artık öldü. Youtuber Marques Brownlee bunun haberini yaptı ve kompakt cihazlara ne yazık ki geçmiş olsun. Adam geçenlerde kullandığı en kötü arabanın Fisker markasına ait olduğunu söyleyince şirketin hisseleri dibe vurdu. Kompakt cihaz meselesi de bunun benzeri.
  • zenfone serisini görünce maziye gidip geliyorum.. eskiden ne kadar çok seçenek varmış bir bir çekildiler.. piyasayı çinlilere bıraktılar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zenfone 10 boyutları çok iyiydi, tablet gibi telefon yaparak asusta sapıttı

  • şeref Ş kullanıcısına yanıt
    Tam ben yazacaktım, tuğla kervanına katılmış.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asus neden bu cihazları getirmeyi bıraktı ki anlamıyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şeref Ş kullanıcısına yanıt
    Size kötü bir haberim var küçük boyutlu telefonlar artık öldü. Youtuber Marques Brownlee bunun haberini yaptı ve kompakt cihazlara ne yazık ki geçmiş olsun. Adam geçenlerde kullandığı en kötü arabanın Fisker markasına ait olduğunu söyleyince şirketin hisseleri dibe vurdu. Kompakt cihaz meselesi de bunun benzeri.

  • kompakt telefonların tutarlı bir şekilde piyasadan çekilmesi ,hatta Apple'ın iphone standartını bouzp daha büyük ekranlı max modellerini çıkartması ,
    kısaca 6 inch ve üstü telefonların ana akım olmasının yegane sebebi ,Asya dillerinin ufak ekranlarda sorunlu olmasıdır.
    Çinliler ,Hintliler ve diğer Asyalı milletler küçük ekranda kendi dillerini okumakta zorlanıyorlar ,sıkış tıkış metinlerden kurtulmak için daha büyük ekranlı telefon alıyorlar.
    Başta Çin ve Hindistan telefon pazarı için çok büyük ülkeler.Apple batı piyasasını kaplamış durumda ,mesela Abd'de telefon denilince Iphone dan başkasına bakılmıyor bile , motorola da diyelim o da eski abd markasına sadakatten....
    Kısaca uzun bir süre kompakt kasalı telefonlar beklemeyin ,Asya dilleri yüzünden...

  • Şu firmaya hasta oluyorum arkadaş, neredeyse 10 küsur senedir android cihaz çıkarıyor ama hala mevzuya dair bir şey yapmış değil, belirli bir kitleye satacağını bildiği için geneli umursamadan iş yapıyor, tasarımından fiyatına yazılım desteğine kadar ASUS imajının dışında olduğunu söyleyebilirim,

    Hani Xoami ve Samsung için aldıktan 1 sene sonra değeri buz gibi eriyen modellerin Asus logolu hali, Asus'a özel diyebileceğimiz bir şey yok ama fiyatı kallavi, açıkcası kaç nesildir 2.el'de dahi zaman zaman görsem bakmadığım bir markadır Asus telefonlar. alan eden az olduğu için 2.el piyasası da zayıf.

  • gnsnc G kullanıcısına yanıt

    O yüzden mi telefonları eşek gibi uzun yapıyorlar. Çince ve japonca yaygın olarak yukarıdan aşağı yazılırdı. iPhone en boy oranı çok güzel. Android ince uzun saçma telefonlar yapılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.