Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 Şebeke Sorunu Yaşayanlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
7
Favori
39.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben hattın birini turkcell e taşıdım bu hattn kesilmesi ve sim kart yüzünden yani sim kartın inceliğinden dolayı olan kopmalar ayrı sorunlar. Benim söylediğim sorun sim kartda sorun olmasa bile hattın çekmesi gidip 1-2 dk sonra geri geliyor. Sizin dediğiniz sim kart sorunu ise sim kartın yuvaya ince gelmesinden dolayı sim kartın temas nokatalara değmemesi sonucunda olan hatadır. Bu hata olduğunda ekran ilk açılmada pin kodu girilen yer geliyor ve mevcut sim yok gibi bi hata mesajı yazıyor, bu iki hatayı birbirinden ayrılam lütfen.

    Simkartın ince gelmesi sorunuunu ben şu şekilde açtım , sim kartın arkasına bi bant yapıştırdım ve etrafını maket bıçakla kesitm bir sorun yok şimdilik.
  • Bende de oluyordu bu kopma sorunları. Bakalım bant olayı mantıklı geldi. Çünkü sim yerini kontrol ettiğimde evet sim kart sıkı bi şekilde oturmamıştı slota. Bant olayını denedim sonucunu yazarım.
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut telefonu alalı yaklaşık 6 ay oluyor. İlk 4 ayda böyle bir sorun yaşamadım, sonradan başladı. Sim 2 slotunda sıkıntı yok, oraya takıp interneti de wifi den kullanıyorum(Sim2 3G desteklemiyor). Çözüm olarak bunu buldum şimdilik. Kağıt sıkıştırma olayını deneyeceğim.
  • Bende ayni dertteyim servis cihazın sim slotunu değiştirdi ara ara yine kopmalar yaşıyorum bugün asala görüştüm vodafon hattalarda sıkıntı olduğunu diğer markaların farklı serilerinde bu problem görüldüğünü söyledi sim slotu değiştikten sonra kopmLrin azaldı 15 20 dak kopan cihaz saatlik kopmaya basladi
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Asus Zenfone 2 Şebeke Sorunu Yaşayanlar Asus Zenfone 2 Şebeke Sorunu Yaşayanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ZenFone 2 mi? LG G4 Beat mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eray0909

    ZenFone 2 mi? LG G4 Beat mı?

    lg g4 ün normal versiyonunu al alacaksan beat versiyonu yavaş, ayrıca 4g yok bildiğim kadarıyla , arkadaşımda var hızından pek memnun değil , g4 un kamerası zenfone 2 den iyi onu söyleyebilirim.
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok kararsızım. Gönlüm bir yandan zenFone 2 diyor ama burada bayağı bir sorunu olan olmuş. Biraz kaygılarım var. Ne alacağımı bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eray0909

    Gerçekten çok kararsızım. Gönlüm bir yandan zenFone 2 diyor ama burada bayağı bir sorunu olan olmuş. Biraz kaygılarım var. Ne alacağımı bilmiyorum.

    Önemli bir sorunu yok vodafone da hat kopması 4g açılınca düzelir sanırım aynı sorun lg g4 dede oluyor, diğer sorun yeni sim kartların inceliğinden kaynaklanıyor.
  • Peki yorumunuz için teşekkürler. ZenFone 2 almaya karar verdim. Zaten ağabeyimde de ZenFone 5 var 8 aydır Vodafone hat ile kullanıyor şu anda bir sıkıntısı yok memnun.
    Düzenleme: ZenFone 2 de karar verilmiştir. Yorumlarınız için teşekkürler. İnşallah cihaz beni üzemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray0909 -- 27 Mart 2016; 12:14:01 >
  • Sorun sim kartlardan çıkmış vay canına :) Demek ki markaya da b.k atmadan önce iyice bi araştırmak lazım :)

    4G sim kart alacaktım. Vazgeçtim şu an böyle kullanayım en iyisi biraz daha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi debug -- 28 Mart 2016; 12:18:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: debug

    Sorun sim kartlardan çıkmış vay canına :)

    Öyle mi çıkmış?
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    E insanlar öyle çözmüş kronik ara ara hat kesilme probleminin çözüm yolu o diyorlar ben de 4g sim olmadığı için kendim test edemedim tabi. Böyle bir sorun da yaşamadım şimdilik. Sende de sorun varsa dene bakalım. sıkıştır bi kağıt düzelicek mi
  • Arkadaşlar şebeke kopma sorunu kesinlikle bu yeni 4.5g ile alakalı.Özellikle vodafone kullananlarda cok sorun görüyorum,bendede vodafone var ,interneti bile cok sıkıntılı cok yavas.Turkcell hat ile deniyorum ne kopma var,nede internet yavas
  • Aynen öyle babam da J5 var arada sırada o da kopuyor. Babamın hattı vodofone 4.5G
  • Evet Vodafone hattım da 4.5G ile kopma sorunu kesildi.2 gündür kopma yaşamadım. Bunuda böyle atlattık geçmiş olsun... 😃😃

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almayı düşünüyorum. 4.5G ile bu kopma sorunu tamamen ortadan kalktı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocell

    Bende almayı düşünüyorum. 4.5G ile bu kopma sorunu tamamen ortadan kalktı mı?

    bende sorun yok.
  • arakadaşlar bende de 32 gb zenfone 2 var. 4.5 g ye geçtiğimden beri gerek telefonla konuşurken gerek bekleme modunda ciddi kopmalar yaşıyorum. Bu yüzden birçok kişi zaman zaman bana ulaşamıyor. turkcell kullanıyorum. hat geldiğinde sizi arayan numaralar diye mesajlar alıyorum. sormak istediğim şey şubu kopmalar telefon kaynaklı mı yoksa 4.5 g sim kartının kısmi olarak boyutunun küçük olmasından ve temassızlığından mı? bu arada sim kart arkasına bant yöntemini denedim bende çözüm olmadı. çözümü varsa nedir? çözüm bulanlar cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ocetinkaya

    arakadaşlar bende de 32 gb zenfone 2 var. 4.5 g ye geçtiğimden beri gerek telefonla konuşurken gerek bekleme modunda ciddi kopmalar yaşıyorum. Bu yüzden birçok kişi zaman zaman bana ulaşamıyor. turkcell kullanıyorum. hat geldiğinde sizi arayan numaralar diye mesajlar alıyorum. sormak istediğim şey şubu kopmalar telefon kaynaklı mı yoksa 4.5 g sim kartının kısmi olarak boyutunun küçük olmasından ve temassızlığından mı? bu arada sim kart arkasına bant yöntemini denedim bende çözüm olmadı. çözümü varsa nedir? çözüm bulanlar cevaplarsa sevinirim.

    4.5G geç bağlanma olayı var biliyorsunuz değilmi.
    Ortalama 5 saniye gecikme oluyor.
    Siz arayın yada sizi arayanlar bunu bilerek arasınlar çünkü 4.5G de telefon görüşmesi yok.

    Volte lâzım onuda telefonumuz destekliyormu.

    Bundanda olabilir diye yazdım.
    Gözünüzle sık sık şebeke olmadığını görüyorsanız başka simlerle deneyin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gecen telefona guncelleme geldi modem vs filan yaziyordu ayrinti olarak ama sorun yine var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.