Şimdi Ara

Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.195
Cevap
91
Favori
164.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • domainger D kullanıcısına yanıt

    vallaha gözlüğü dün teslim aldım hocam, aldığımdan beri böyle. Seiko camlar özel fabrika üretimi diye biliyorum, ya üretimde bir şey oldu ya kargoda, ya da Atasun'da.


    Gözlük bendeyken herhangi bir tuzlu su teması olmadı.

  • Atasunun camları taktirdigi yerler neresi ? Benim eskiden yaptirdigim Atasun numaralı camları takarken camları da çerçeveyi de rezil etmişti ..acaba bu sorunu cam takanlar yapmış olabilir mi diye aklıma geldi şimdi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miracrdl M kullanıcısına yanıt

    Hocam bu 10 günden kasıt 10 iş günü oluyor heralde değil mi ?

  • osman170 O kullanıcısına yanıt
    Hayır, tatil günleride dahil 10 gün oluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wonderer41 kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafta kaplama hatası olarak görünüyor. Genelde kimyasal bir maddenin cama temasında veya cam yüksek ısıya maruz kaldığında oluyor. Böyle bir durum olmadıysa garanti yoluna başvurun. Yeni bir camda böyle bir sorun olmaması gerekiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt
    Optik mağazaların kendi atölyesi olması zorunlu.Atasun’un kendi atölyesinde yapılmıştır.Gözlüğünüzü yapan optisyen özensiz yapmış olabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Optik gözlüklerde yok herhalde bir kampanya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miracrdl M kullanıcısına yanıt

    Bugün gözlüğü öncelikle evime yakın bir optikçiye götürdüm fikir almak için. Orada da odakların kayık olduğu ortaya çıktı. Burada da fotoğraflarını atmış olduğum sorun için, atölyede bu camlardan önce mineralli bir cam kesmiş olabileceklerini ve onun kalıntıları olabileceğini söylediler.


    Fotoğraflardaki problemi Atasun'daki arkadaşlara inandıramadım, buradaki ışıkta biz göremiyoruz diyip, bir de temizleme mendili ile silip geçiştirdiler, bu sebeple odakların bozukluğundan şikayet ederek kendilerine geri teslim ettim. bana 3-4 gün içerisinde haber vereceklermiş ne yapacaklarını.


    Bu arada Atasun'da bekleyen 2 siparişim daha vardı, camlar henüz montaja girmemişti, onları da paketli şekilde teslim aldım, montajı başka yerde yaptıracağım.

  • wonderer41 kullanıcısına yanıt
    Hocam makineler su ile birlikte çalışıyor ve bir önceki işin kalıntısı neredeyse kalmıyor.Günümüzde mineral cam ayrıca çok çok az kullanılıyor. Bu sorunun onunla alakası yok.Camın kaplamasın da sorun oluşmuş gözüküyor. Ben Muğla Fethiye ‘de yaşıyorum. Bu sorunla yazın pek çok kişi bana geliyor. Genelde denize giriyorlar ve deniz suyu kaplamaya zarar veriyor. Bu sorun oluştuktan sonra yeni cam dışında bir çözüm yok maalesef.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • miracrdl M kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim aktardığınız bilgiler için hocam, umarım odak durumunu kabul edip değişim yaparlar. 35.5-35.5 olması gereken odaklar 30.5-30.5 olarak teslim edilmiş. Gözlüğü 2 gündür takıyordum, alışma sürecidir diyerek çok bir şey düşünmemiştim

  • Neyse tahmin ederek beyin fırtınası yaratan kişi olarak söyleyebilirim ki ,; sanırım sorunun kaynağını hepberaber tahmin edebiliyoruz dostlar ❤️
    Edit : Atasun un cam takma atolyeleri tam anlamı ile facia ..çok dikat etmek itiraz etmek ve sorunun duzeltilmwsi adına tepkilerimizi vermek gerekiyor .. böylesine geniş bir franchise ağında ,milyonlarca liralık yatırımlar ile açılan mağazalar ve insan sağlığına verilen önem ...Seiko cam tak odağı yanlış olsun ,ve bu ışıkta gözüken hareler ..olacak iş degil ..bir de üstüne satıcı yalanı cami silip vermek nedir kardeşim ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 9 Şubat 2024; 23:6:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayguru B kullanıcısına yanıt

    siparişimde 3 çerçeve için Seiko cam vardı. 12000 TL sipariş vermiş bir müşteriye ben bir şey görmüyorum, mendille bi sileyim düzelir diyip göndermek oldukça gülünçtü gerçekten. Bir de ne hikmetse, bu şube dışında herkes odakları 30.5 ölçüyor, ancak bu şube 35'de emin


    Bugün de arayan soran olmayınca, Pazartesi'ye bırakmadan hepimizin bildiği şikayet sitesinde şikayet oluşturdum. Kurumsallıkları sorunun hızlı çözülmesinde ne kadar hızlı olacak göreceğiz bakalım.


    Allahtan ikinci gözlüğüm montaja gitmeden camları kapalı pakette teslim alabildim, onları da montaj için evime yakın bir optikçiye teslim ettim. Siparişteki 3. ürün ise halen gelmedi, o da numaralı güneş gözlüğü camıydı, hala boyanıyor gibi bir şey dediler son gittiğimde, 2 haftadır gelmedi cam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonderer41 -- 11 Şubat 2024; 20:22:29 >
  • İndirim olacak mı acaba optik gözlüklerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celal_55 C kullanıcısına yanıt

    Çok odaklı gözlüklerde %25 indirim var nisana kadar ,yalnız kendi camları 4-5 bin den başlıyor fiyatlar uçmuş.

    Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 13 Mart 2024; 11:16:9 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.