Şimdi Ara

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar arkadaşlar. Atatürk Üniversitesi bilgisayar mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim. okul güzel gidiyor. ilk vizelerim de bitti. her şeyden memnunum. bu sene 80k yapmıştım. 2.yılım olduğu için bir mezun yılı daha kaldıramadım. bilgisayar mühendisliğini de severek seçtim isteyerek geldim. şu anda aklımı kurcalayan bazı konular var. acaba iyi bir yerde miyim? mezun olunca iş veya yurt dışı imkanım var mı? bunlar çok kafamı kurcalıyor. söyleyeceklerinizi bekliyorum.




  • evet , mezun ol hemen yurt dışına git , şimdiden başvuru işlerini yap , erasmus ile gidebilirsin onlara da bir bak.

  • drjacob kullanıcısına yanıt

    hocam ciddi misiniz dalga mı geçtiniz anlayamadım :))

  • sinok23 S kullanıcısına yanıt
    Neden dalga geçeyim işini şimdiden bul üniversite okurken Erasmus yap mutlaka yurt dışı daha mantıklı ama mezun olman lazım.
  • drjacob kullanıcısına yanıt

    umarım hocam. şu an ingilizce seviyemi yukseltmeye çalışıyorum. ve birkaç proje fikrim var. mezun olunca dolu bir cv yapmaya çalışacağım

  • Sehre hemen alismaniz iyi olmus bende ing tipdayim sehire alismam 1 senemi almisti hatta 1.5 diyelim. Okul dogu bolgesine gore imkanlari gayet yeterli ceng icin bilgim yok genelde cevrem bölüm içi. Genel olarak ceng biraz daha bireysel yetenek isteyen ustune ceng muhendisi olacak olman ki beklentide bu yönde, trendi takip etmissin klasik olacak ama kendini gelistirirsen önün açık. Universite bitirmeyenler bile kendisine bir seyler katarak cok iyi paralar kazaniyor senin bachelor degreen var ve Atatürk üniversitesi akredite bir üniversite yani yurtdisinda da diplomanın geçerliliği olacak siralama/performans universitesi diyebilirim.
  • LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt

    o kadar haklısınız ki hocam. zaten uninin akreditesi de burayı tercih listesine yazmam da önemli etkendi. bakalım henüz 2.5 ayımı doldurdum. kendimi geliştirmek için de elimden geleni yapacağım. çok teşekkür ederim soyledikleriniz icin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.