Şimdi Ara

ATI 1.6 Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ATI'nin driver yapmaktan hicbir sekilde anlamadigini cogu kisi biliyordur, bugün COD: BO nedeni ile 10.11 sürümünü yükledim ve tamamen felaket, fps elde edilmek icin detaylar azalmis fakat fps yükseltiyor(du) fakat bütün frameyi cökertti igrenc sekilde düsük frame sikintisi yasiyorum ve 10.6 sürümündeyken hic problemle karsilasmadan tikir tikir oynuyordum.

    Bu yüzden 10.6 sürümüne tekrar geri dönecegim, ben bulamadim acaba elinde olup upload edebilcek veya link verebilcek varmi?

    memnun olurum.



  • Sorun olmaz aslında ama 10.6'ya döneceğine şuna dönüver: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/gpu88-catalyst-10-10e-hotfix.aspx
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undershots

    Arkadaslar ATI'nin driver yapmaktan hicbir sekilde anlamadigini cogu kisi biliyordur


    cogu nvidiaci oyle iddia ediyor, sizde bu iddialarin kurbanlarindansiniz

    quote:

    Orijinalden alıntı: undershots
    bugün COD: BO nedeni ile 10.11 sürümünü yükledim ve tamamen felaket, fps elde edilmek icin detaylar azalmis fakat fps yükseltiyor(du) fakat bütün frameyi cökertti igrenc sekilde düsük frame sikintisi yasiyorum ve 10.6 sürümündeyken hic problemle karsilasmadan tikir tikir oynuyordum.

    Bu yüzden 10.6 sürümüne tekrar geri dönecegim, ben bulamadim acaba elinde olup upload edebilcek veya link verebilcek varmi?

    memnun olurum



    COD:BO Windows 7 / Vista'da sorunlu calisiyor, CPU Kullanimi bos yere %100 oluyor ve takilmalar bu yuzden oluyor, 4 cekirdekli islemci sahipleri daha az etkileniyor ama genede sorun var, oyun CFGsinde r_multithreaded_device "1" yapin, takilmalar gider, ama genede XP'de verdigi fps'yi vermez, cunku COD serisi windows XPye gore optimize edilmis bir oyun, ayrica 1.2 1.3 updateleri de deneyin, CPU performansinda iyilestirme sagliyormus


    genede illa 10.6ya doncem diyorsaniz;

    xphttp://support.amd.com/us/gpudownload/windows/previous/Pages/radeonaiw_xp.aspx


    win7/vistahttp://support.amd.com/us/gpudownload/windows/previous/Pages/radeonaiw_vista64.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 3 Aralık 2010; 0:49:22 >




  • Herseyi denedim COD: BO icin fakat ya direct3d problemi aliyorum yada ilk trailerde kitleniyor, fakat makina kitlenmiyor! oyun kitleniyor ayrica XP kullaniyorum. Birkere traileri gecip cok az oynama firsatim oldu fakat oda birkereydi dahada giremedim hep kitlendi yada hata verdi.
  • oyunun orjinal mi hocam?
  • Hayir skidrow sürümü cünkü o kadar cok cirpinan varki oyunun kötü oldugundan veya cok hata barindirdigindan, o yüzden para kiymaya cekindim.
    Benim sorunum directx9 gibi sorun aliyor olmam oyun baslamadan, almadigim zamanda oyunun trailerinde kitlenip kalmasi. suan ati 10.10 yükledim birde onunla yüklicem.
    Ayrica oyun orjinal olmadigi icin patchler otomatik yüklenmedi yani patchlar kurulu degil, manuel bir link varsa yazarsaniz sevinirim.

    Edit: ati 10.10 driveriylede bisi degismedi hala direct3d hatasi aliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undershots -- 3 Aralık 2010; 16:26:16 >
  • durum böyle olunca bence sen hatayı AMD'de değil de skidrow'un yaptıklarında arasan daha iyi olur.
    bir başka ihtimal da DirectX sürücülerin güncel olmayabilir, aldığın hata pekte ekran kartı sürücü hatası gibi gelmiyor bana.

    her hangi bir hata metni varsa ekle buraya, bir bakalım...
  • Oyunda sorun yok dedigim gibi birkez oynama sansim oldu vede torrentten indirdim orda indiren cok sayida insan var cogu sorunsur oynuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undershots -- 3 Aralık 2010; 17:41:24 >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.