Şimdi Ara

Ati catalyst center açılmıyor [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.Problem bu.Bugün bir problemden dolayı format atmak zorunda kaldım ve attım.Sonra driver'ı yükledim.Sonra en güncel driver olan 10.10 yükledim ve sonra ati ccc açılmıyor.Sistemde açık gözüküyor ama köşeye gelmiyor ve sağ tıkladığımda ccc aç diyincede açılmıyor.Her şey sorunsuz ltf yardım !!!! Bu arada Wİn7 ultimate kullanıyorum ve ekran kartım Ati HD 4330



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murcielago7 -- 8 Kasım 2010; 13:18:31 >



  • Kimse cevap veremicek mi acil yardım yaaa !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murcielago7 -- 7 Kasım 2010; 21:14:56 >
  • Denetim masasından ati yazılımlarının tümünü kaldırın ardından Driver Sweeper programını kurun ve seçenekler arasında ati yi seçip taratın çıkan dosyalarıda yine program üzerinden temizleyin sonra atinin sitesinden 32 mb lık Display Driver dosyasını indirin sadece ekran kartı sürücülerini barındıran paket bunu kurun ve sistemi yeniden başlatın ardından 55 mb lık Catalyst Software Suite paketini indirip kurun sorunun düzelmesi gerekir bu sorunun kaynağı ekran kartı sürücüsünün doğru şekilde yüklenmemesidir.
  • Arkadaşım oyunlarda problem oluyomu kasılma donma ws yoksa sorun yok ama özel ayarları görmek istiyorum diosan çalıştırdan msconfig i aç ve başlatmadan bak etkinmi başlangıçta açılma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exFAT

    Denetim masasından ati yazılımlarının tümünü kaldırın ardından Driver Sweeper programını kurun ve seçenekler arasında ati yi seçip taratın çıkan dosyalarıda yine program üzerinden temizleyin sonra atinin sitesinden 32 mb lık Display Driver dosyasını indirin sadece ekran kartı sürücülerini barındıran paket bunu kurun ve sistemi yeniden başlatın ardından 55 mb lık Catalyst Software Suite paketini indirip kurun sorunun düzelmesi gerekir bu sorunun kaynağı ekran kartı sürücüsünün doğru şekilde yüklenmemesidir.

    Kardeşim çok sağol problem çözüldü. Bu yazını görmeden önce aynı şeyleri uyguladım. Önce driverı sonra ccc kaldırdım. Sonra driverı yükledim sistemi yeniden başlattım.Sonra en son sürüm 10.10 ccc yükledim ve düzeldi.Ben düzeltemesemde sen düzeltcekmişsin :) tekrar çok sağol yardımın için :




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.