Şimdi Ara

Atiye | Netflix Türk Yapımı | Beren Saat | 2. SEZON 10 EYLÜL'de (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
9
Favori
8.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    hocam dizide cinsellik sahneleri çok muydu, bitirmişsiniz de ondan soruyorum. netflix sıkıştırmıştır araya 3-5 bir şey diye düşünüyorum da
  • an itibariyle bitirdim.

    not: dark dizisi hakkında da spoiler içerir.


    son bölümde dizi iyice ''dark''a bağladı. diziye başladığımda zihin gücüyle akıl hastanesinden kaçma gibi psişik,fantastik ögeler olacağını tahmin etmiyordum. halisünasyon vs. normal ama birine geleceği ya da geçmişi göstermek vs. baya fantastik ögeler. dark'da da zaman yolculuğu,zamanın lineer değil döngü olması gibi konular işleniyor ama dizi kendi içersinden bunlara mantıklı hatta bilimsel cevaplar verebiliyor bu da inandırıcılığı arttırıyor. atiye'de ise böyle bir inandırıcılık göremedim şahsen. dizinin kendi içinde yarattığı paradokslara cevap vermesi gerekir. eğer cansu elif olarak geri döndüyse,elif olarak yaşadıysa ve göbeklitepe kazı alanı yok olduysa bizim dizinin son sahnesine kadar izlediğimiz her şey aslında hiç yaşanmadı demektir. yani atiye cansu'nun elif olduğu 'evren'de cansu'yu tanıması bilmesi mümkün olamaz. eğer bu tarz zamanda değişiklikler yaratıyorsanız paralel evrenlerden de bahsetmeniz gerekir. atiye'nin cansu'yu tanıdığı evren'le cansu'nun elif olduğu evren aynı evren olamaz. tam olarak ifade edemedim ama dark izleyenler bir nebze olsun beni anlayacaklardır diye düşünüyorum keza dark da kaçınılmaz olarak paralel evrenlere bağladı konuyu. yine de bir türk dizisi için kaliteli bir yapım diyebilirim. 2.sezonun gelip gelmeyeceği hakkında bir bilgim yok gelirse nasıl devam eder fikir yürütemiyorum.




  • Muhafız Hakan dan sonra izleyip izlememe konusunda tereddütteyim.Genel olarak yorumları okuduktan sonra karar vermeyi düşünüyorum.Türk yapımlarına tereddütlü yaklaşmak lazım.
  • Bir günde bitti. Sürükleyici ve Türk yapımı olarak bakarsak harika.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3.bölümü bitirdim. Müzikler bana DARK'ı anımsattı. Hatta spoiler vermemek için kısaca yazayım bu gözüküp kaybolan kadın hani yaşlı kadın resmen Claudia Tiedemann

    Meral Çetinkaya çok büyük usta oyuncularımızdan. Bu arada dizi gerçekten güzel. Tamam muhteşem değil Dünya sıralamalarında yer alamaz belki ama klişe dizilerden bıktığımız bu zamanlarda gerçekten yapmak istesek yapabileceğimizi görmek de güzel. İzleyin bence.


    Atiye | Netflix Türk Yapımı | Beren Saat | 2. SEZON 10 EYLÜL'de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 28 Aralık 2019; 19:22:55 >






  • bence dizinin tek ve en orjinal müziği, dizideki mistik havaya uymuş. ayrıca içerdiği ezgilerde dizinin gizeminin bulduğu coğrafyaya uygun olmuş.
  • Hemen bitirmiyeyim diyerek yavaş yavaş izliyorum 3.bölümdeyim. Olmuş diyebilirim. Özellikle Hakan Muhafızdan sonra böyle güzel bir dizi ilaç gibi geldi demek ki istenince yapılabiliyormuş
  • Sezonu az önce bitirdim. Gerçekten beğendim.
    Aklıma gelen ilk film :
    Kelebek Etkisi
  • Bitirdim ve bence harika bir diziydi.

    Hakan Muhafız çöpüne göre çok çok daha iyi olmuş.

    Bazı oyuncuların oynayışını beğenmedim (Atiye'nin annesi gibi), onun dışında gayet iyiydi bence.

    Bakalım nasıl devam edecek, çok garip bitti çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    hocam dizide cinsellik sahneleri çok muydu, bitirmişsiniz de ondan soruyorum. netflix sıkıştırmıştır araya 3-5 bir şey diye düşünüyorum da
    cüretkar sahneler var, evet. aile ile izlenmeye çok uygun değil.
  • Çok iyiydi belki abartıyorum ama 2 günde 4-4 izleyerek bitirdim. Kurugusuyla senaryosuyla böyle bir Türk yapımı olması beni çok mutlu etti. Böyle devam etse 20 bölüm olsa çabucak her bölümü aynı merakla izleyeceğimden hiç şüphem olmazdı.

    O gerilim Müzikleri özellikle çok hoşuma gitti.Oyunculuklar da gayet iyiydi zaten başroldeki kız kardeşi bilmiyorum ilk kez izledim onun harici diğerleri sevdiğim oyunculardı.


    Ben konunun ikinci sezona uzayacağını düşünüyordum. Sonlara doğru 7 dk falan kalmış hiçbirşey belli değildi ama birden zaman geri sardı ve herşey değişti.İkinci sezonun olcağını sanmıyorum yada bilgim yok belki vardır. Olsa da konu nasıl ilerler daha neler olur tahmin yürütemiyorum.




  • Türk standartlarının üstünde olmuş diziye başlarken bu kadar fantastik ve mistik olaylara girileceğini düşünmüyordum şaşırdım ve beğendim ben ama Beren Saat ve Mehmet Günsur'un oyunculuğu biraz yetersiz kalmış daha iyi olabilirdi

    Sezon finali spoiler


    Sonu ilginç bitti Atiye tamamen geçmişi mi değiştirdi kaza hiç yaşanmadı Elif hiç Cansu olmadı Erhan'ın babası vs yaşıyor şekilde mi bağlıycaklar yoksa paralel evren mi veya bambaşka bi şey mi merak ediyorum nasıl ve nereye bağlanacak çok soru işareti var umarım 2.sezonda altından kalkabilirler saçmalamazlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 28 Aralık 2019; 23:4:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen unutmuşum ve hatırlamıyorum. 2. sezon cıkıcakmı diye araştırırken birden dank etti.

    Soru


    Şimdi açıp tekrar izledim de dizinin başında Atiyeyi gömüyorlardı ve atiye kanlar içinde ormandan yürüyerek geliyordu. Cenazede ozan ve ve atiyenin annesi hüngür hüngür ağlarken cansu sanki umursamıyordu hiç ordaki sahnede cansu değilde elif gibi duruyor. Bu sahne ile ilgili bir alaka 8 bölümde varmıydı ben hatırlamıyorum. 2. sezonla ilgili olabilir mi?
  • Ben de 2 günde bitirdim. Öncelikle hakan muhafız gibi bir yspıma göre çok daha iyi ve ona bakarak şans vermemezlik yapmamak lazım. Bana göre tam 7/10 puanlık bir dizi. Dünya çapında bir ses getirmez fakat Türkiye için bence standartların üstünde bir dizi. Oyunculuklar genel olarak iyiydi. Mistik hava ve gizem dizide hissediliyor ayrıca müzikler de güzel olmuş. Yerli yapım olduğu için destek olmak ve devamı gelmesi için izlenir bence. Umarım konu çok dağılmaz ve 3-4 sezon sürer. Ayrıca 8 bölüm bence bu dizi için ideal bir bölüm sayısı umarım bu tempo ve kıvamda devam eder. Keşke gereksiz bulduğum sevişme sahneleri olmasaydı da ailecek de izlenebilseydi keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dodge kullanıcısına yanıt
    Muhafız ile asla karşılaştırma biri siyah biri beyaz fark o kadar..ayrıca cok kaliteli yabancılarında oldukça beğendiği ilginç bir dizi.hatta türk.dizileri arasında en ilginc olanı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya iyi gidiyor dizi bitirmek üzereyim.

    demek ki neymiş bizim memleketten de dark benzeri yapımlar çıkabilirmiş. Sadece doğru kişileri bir araya getirmek lazımmış. Şöyle bir yapımı asla tvde izlemeyezsin mesela tutmaz. ama netflix de tutar. böyle dizilerin devamı gelir inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgü®

    Tamamen unutmuşum ve hatırlamıyorum. 2. sezon cıkıcakmı diye araştırırken birden dank etti.

    Soru


    Şimdi açıp tekrar izledim de dizinin başında Atiyeyi gömüyorlardı ve atiye kanlar içinde ormandan yürüyerek geliyordu. Cenazede ozan ve ve atiyenin annesi hüngür hüngür ağlarken cansu sanki umursamıyordu hiç ordaki sahnede cansu değilde elif gibi duruyor. Bu sahne ile ilgili bir alaka 8 bölümde varmıydı ben hatırlamıyorum. 2. sezonla ilgili olabilir mi?
    Bende sezon finalinde bu sahneyi bekledim ama 2. sezona sakladılar herhalde.


    Dizide bahsettiler. Ölürler dirilir, dirilenler yeniden ölür diye. Yani Atiye öldüyse 1 kez daha dirilebilir ama yine ölürse tamamen ölecek gibi bir şey herhalde.




  • Bu Mehmet Gunsur hep fotografci, dans hocasi, arkeolog, sehzade daha hic 9-6 iste calisan bir adam olmadi. Hep evlenmek uzere olan kadinlarla ask yasiyor.

    Baska adam yok resmen ulkede sevdigini aldatmayi bu adamla sanki offff aska bak der gibi yapiyorlar.

    Ask tesadufleri severden beri ayni rollerdesin biraz isci memur ol be adam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 29 Aralık 2019; 1:44:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizinin ''kötüler'' kısmı da biraz havada kalmış gibi geldi bana.


    serdar'ın amacı ne, kim için çalışıyor, atiye'yle olan derdi ne, nasıl bir geçmişi var,neden ve kim için göbeklitepe'nin peşinde? gibi sorular yanıtsız kaldı benim için. cevaplayabilen varsa aydınlanmış olurum.
  • Dizi gayet güzel olmuş ve bu durum hem şaşırtı hem sevindirdi

    Senaryo baya merak uyandırıcı, Dünyanın Uyanışı'nı okumadım ama dizi iyiyse kitap daha iyidir korelasyonundan okurum artık

    Akılda kalan bir çok soru var onları hep 2. sezona saklamışlar, sanırım S1 ve S2 aynı anda çekilmiş S2 yaz aylarında gelir diye umuyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.