Şimdi Ara

Atiye | Netflix Türk Yapımı | Beren Saat | 2. SEZON 10 EYLÜL'de (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
9
Favori
8.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dün gece başladım, şimdi bitirdim. aktı gitti dizi de, sonda ne oldu tam anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90


    Kendi cenazesini basıyorsa çok cool olur bence, düşünsene ölmüşsün geliyorsun ben burdayım diye


    Alıntıları Göster
    https://www.ensonhaber.com/trabzonda-sesini-kaydeden-adam-kendi-salasini-okudu.html




  • Güzel işlenebilecek bir konusu var da, çok ucuz bir dizi olmuş. Hakan muhafızdan bir tık iyi, ama bir tık. Oyunculuklar çok kötü, hele beren saat. Dizideki en iyi oyunculuk metin akdülger'de, diğerlerinde hep sahte tepkiler, yapay mimikler.

    Kurgusu çok kopuk, bölüm sonlarını heyecanlı yerde bitiriyor fakat bir sonraki bölüm başlangıcı o bölüm sonundan alakasız devam ediyor bir anda. Bunun benzeri bölümler içerisinde de çok defa yaşanıyor, olaylar bir anda kopuk bir şekilde birbirinden ayrılıyor.

    Sevişme sahneleri de, dizide sevişme olsun diye zorlama konmuş gibi. Bir anda konudan alakasız bir öpüşme başlıyor ve sevişiyorlar. Ama o an o kadar alakasız ki, sahteliğin farkına varıp diziden kopuyorsun.

    Yine mantık hataları aşırı fazla, hem de olaya katkısı olmayan yerlerde bile süre dolsun diye koydukları sahneler mantık dışı, aşırı sırıtıyor.

    örnek:



    atiyeyle erhanın polisten kaçması, polisin mobeselere bakmaması, kötü adamımızın her detayı düşünüp kamerayı unutması, atiyenin tuvalete giderken çantasını alıp telefonu bırakması tam o anda video gelmesi ve ozanın silmesi falan filan böyle bir çok saçmalık dolu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 2 Ocak 2020; 17:10:1 >




  • Başladım,az önce 1.bölüm bitti.Yerli Stranger Things'imiz olmuş.Çok akıcıydı ve müzik kullanımlarına bayıldım.Korku filmlerine benzemiş ve konusu ilgi çekici.Türk dizilerinde normalde güzel cliffhangerlar olmazdı ama bu şaşırttı.Demek ki isteyince yapılıyormuş.


    Not : İnşallah Hakan Muhafız gibi rezalet olmaz ielrleyen zamanlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi Türk yapımlarının çıtasını tepeye çıkartmış. Kimse kusura bakmasın ama keşke akşamları master chef , yemekteyiz yerine bu tarz kaliteli yapımlar çıksa..

    Beğenmeyenler Türk yapımı 1 tane kaliteli dizi söylesin de onu izleyelim.


    Dizi bana göre butterfly effect in dizi versiyonu olacak.hikayeye en ufak dokunuş gidişatı tamamen değiştirecek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 3 Ocak 2020; 3:8:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.bölüm


    Atiyenin tabut görmesi çok iyiydi bir de gece izleyince bir an ürperdim.Ozanın babasının meseleyle alakasını yavaş yavaş öğreniyoruz zaten büyük ihtimal dosyayı çaldırmıştır.Zühre ise gerçekten yaşıyormuş onu anladık ama mental bir şekilde Atiye'ye bağlı.Onun olayını çok merak ettim.


    Dizi sarıyor.Geç olmasa bitirirdim bunu da neyse çbauk bitirmeyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Diziyi bitirdim ve beğendim. Her ne kadar senaryo, belirli bir bölüm sonra sıksa bile final bölümüyle yeniden eski kalitesine dönüyor. Final bölümünde ki senarist sanırsam başka kişiymiş ve diziyi ilk bölümlerinde ki kaliteye geri getirmeyi başarmış.
    Dizi de klişeler ve mantık hataları var mıydı? vardı fakat, çok ta rahatsız etmedi. 2.sezonda mantık hataları ve klişelerden kurtulmalılar aksi takdirde dizi çöp olur.

    Muhtemelen Atiye, geçici bir süreliğine başka bir evrene geçti veya dizi evrenler arasında gidip gelecek.

    Sonunda bizim de paralel evren teorisine sahip hafif bilim kurgu dizimiz oldu! Türk dizi sektörünü aşk dizilerinden kurtardığınız için teşekkürler Netflix.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktfoskta -- 3 Ocak 2020; 18:14:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler boyle gelisen ve suregelen olaylar hakkinda macera gizem olarak tavsiye edebileceginiz diziler var mi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DE82338AF

    Beyler boyle gelisen ve suregelen olaylar hakkinda macera gizem olarak tavsiye edebileceginiz diziler var mi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
    Stranger Things
    Sherlock
    The Blacklist
    Fringe
    Dark
    Lost

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.bölüm


    Sonunda Zühre'yi bulduk.Hikayesini aşırı merak ediyorum.Dizinin müzik kullanımlarını çok beğeniyorum çok iyi gerilim müziği veriyolar bence.Ozanın babası çok klasik bir kötü karakter olmuş ama batmıyor.Ayrıca Atiye'ye deli muamelesi yapmaları Iron Fistte Danny'e yapılan şeyleri hatırlattı.O çok Holywood stiliydi bizimki daha dramatik gidiyor tabii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün başladım 6 bölüm izledim gayet güzel olmuş, çok bir beklentim yoktu akıcı sürükleyici olsa yeter diyordum ama sıkmadı hiç.
  • 4.bölüm çok iyiydi wow!


    Zühre'nin Erhan'ın geçmişini göstermesi falan çok iyiydi.Hem onu hem de Atiye'nin annesinin sırrını öğrenmiş olduk.Ama erken öldü :/ Cansu'nun Ozan'a aşık olduğunu düşünmüyordum şaşırdım.En iyi sahne bölüm sonuydu.


    Ayrıca Doğu kültürüne has erbane,cümbüş gibi enstrümanların müziklerde ve ara geçişlerde kullanılması dizinin ortamıyla çok uyumlu.Gerçekten beklentimin çok üstünde bir dizi şimdilik çok iyi gidiyor.Son 4 bölümü merakla izleyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 bölüm izledim güzeldi gayet akıcı ilerliyor şimdilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final güzeldi ama havada kalan şeyler var, diziyi izlerken acaba the leftovers gibi hiç birşeyi cevaplamadan mi gidecekler diye düşündüm ama baya bir soru cevaplandı aynı zamanda. Bu final ile 2. Sezon gelecektir kesinlikle. Ozan'i oynayan kişi finalde baya iyidi.


    Cansu çok gereksiz bir karakter diye düşünüyordum ama erhan'in kardeşinin yaşadığını söyledikleri anda onun Cansu çıkacağı çok barizdi Havada kalan en büyük soru Ozan'in babasının bu olaylarla ne alakasi olduğu. Dizinin villain'i konumunda ama amacı ne bilmiyoruz.

    En sonda ise cansu'nun hiç evlatlık alınmadığı bir gerçekliğe gitti heralde Atiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Ocak 2020; 16:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • Sanıyorum ki o bahsettikleri yılan lideri midir nedir ozanın babasıyla iletişime geçiyor. Eğer böyleyse iletişime geçme şekli çok kötü olmuş daha hoş bişeyler düşünülebilirdi.
  • Kalite olarak baya üst seviye ama kalan her şeyde vasat. Oyunculuklar FlashTV'den hallice. Kurgu yerlerde sürünüyor. Mantık hataları ise saymakla bitmiyor. Yani öyle saçmalıklar var ki yuh artık diyorsunuz.

    Bunlara çok takılmazsak eğer; izlemesi keyifli, müzik kullanımı ve ses efektleri güzel.

    Diziyi izlerken aklıma gelen yapımlar:


    The Da Vinci Code

    The Butterfly Effect

    Lost

    Dark



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 5 Ocak 2020; 11:28:35 >
  • Bence gayet güzel olmuş umarım devamı gelir,8 bölümü bitirdim nasıl bitti anlamadım bile. Gizem içinde gizem dolu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunu anlamadım ve ilk bolumdeki cenaze muhabbeti nedir bagdastiramadim
    Ama beklediğimden iyiydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan Muhafız'ın üzerinde bir dizi. İkisi de Netflix yapımı olduğu için karşılaştırıyorum, yoksa tarzları farklı. Üstüne koyarak ilerlememiz güzel. Hakan Muhafız'ı bir bölümde bırakmıştım.

    Göbeklitepe'nin, bir nevi, reklamını yapmaları da güzel.

    Dizi akıp gidiyor, 8 bölümü bir oturuşta izlersiniz; sürükleyici. Konu, bu tarz dizileri sevenler için merak uyandırıcı. Bence güzel de işlenmiş. Zaman zaman kılişe olaylar (hatta saçmalıklar) yaşansa da türk / yabancı dizilerde de görüyoruz bunu sık sık. Oyunculuklar için söyleyebileceğim şey ise; bana mı garip geldi bilmiyorum ama isimler kaliteli olmasına rağmen oyunculuklar tatmin edici düzeyde değildi. Belki bu türde diziler bizim oyuncular için yeni olduğundan tam olarak role bürünemiyorlardır, bilemiyorum. Çok kötü değil ama mükemmel de bir oyunculuk beklemeyin. Çekim kalitesi ve müzik tercihleri de ne kötü ne de iyiydi diyebilirim.

    Velhasılıkelam, 10 üzerinden 7'yi kesinlikle hakeden bir dizi. Benim gibi bu tarzda dizileri seviyorsanız 8/10 bile verilebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 5 Ocak 2020; 19:1:52 >




  • Güzel mi sevişme sahneleri? Yabancı filmlere taş çıkartır mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.