Şimdi Ara

Atlanta Shine Hd Box MKV ve AVi oynatır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kendim Vu+ kullanıyorum. Annemlere de HD bir receiver lazım. Çok detaylı birşey olması gerekmiyor CCCam desteklesin, HD olsun ve mümkünse Avi ve MKV oynatsın istiyorum. Bulduğum en uygun fiyatlı bu Atlanta Shine HD BOX denen cihaz. Bana olur gibi geldi lakin hiç biryerde AVI ve MKV gibi dosyaları USB'den bağlayarak oynatabiliyor muyuz, oynatamıyor muyuz bulamadım. Hani USB cihazına kayıt edebiliyormuş o zaman oynatabiliyordur da diye düşündüm ama belki codec desteği vs yoktur diye düşündürdü bu durum beni. Sizlere zahmen cihazı bilen varsa bana bu işi bir aydınlatabilir mi ? En acilinden yanıtlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

    Konusu vardı neden orada sormadın vs yazmayınız sordum kaç gün oldu fakat geride kalmış kimse yanıtlamayınca hediye çekimin süresi dolmadan buradan sormayı uygun buldum.



  • http://www.atlanta.com.tr/urun.php?id=260

    incele hd cihazların büyük kısmı mkv oynatıyor ama sen firmaya aç sor net bilgi ordan alınır.
  • sedat kardeşim geçenlerde bende forumdan kayıt özellikli uydu cihazı almıştım.evimde 3 tane sansui spv 7500 uydu cihazı var.içinde ide harddiskler var.hangi kanalı iştersem anında kayıt yapıyordu.acayip kullanışlı ve rahattı ama hd çıkışları yoktu.bende hd çıkışlı olan hiremco marka media player özellikli uyduyu forumdan aldım.ama kayıt yaparken bir süre sonra yeşil ekran hatası verip reset atıyordu.araştırınca bu sorunlarla karşılaşanlar da olmuş.ürünü iade yolladım.demek istediğim bu tür ürünler alırken sadece fiyatı ve özelliklerini baz alma.asıl olan bu özellikleri kullanırken ürünün kullanışı kayıt esnasındaki performansı media oynatırken takılma donma hataları ve aklıma gelmeyen bir çok sorunları varmı bunlarada dikkat et.
  • Haklısın hasan kardeşim vaz geçtim ben de zaten. Bir tane VU+ Solo ayarladım onu alacağım nasipse.

    İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.