Şimdi Ara

Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU



    Atlas Fallen - Gamescom'un Açılış Gecesi Live'da destansı bir fragmanda yeni fantastik aksiyon RPG'si ortaya çıktı


    Focus Entertainment ve Deck13 Interactive (bir Focus stüdyosu), destansı fantastik, süper güçlü aksiyon RPG'sini duyurmaktan gurur duyar: Atlas Fallen! Geoff Keighley tarafından Gamescom Açılış Gecesi 2022'de tanıtılan Atlas Fallen, sizi antik gizemler ve tehditlerle dolu yarı açık bir dünyaya götürüyor. 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve PC'ye gelecek, kumla kaplı dünyasını şimdi Reveal Trailer'da tanıyın ve efsanevi yaratıklarla kumla doldurulmuş silahlarla savaşan iki gizemli savaşçıyla tanışın.


    Tozdan kalk ve insanlığı tanrıların baskısından kurtar


    Kadim tehlikeler, gizemler ve geçmişin parçalarıyla dolu zamansız bir ülkenin kumlarında süzülün. Muhteşem, süper güçlü savaşta güçlü, şekil değiştiren silahlar ve kumdan güç alan yıkıcı yetenekler kullanarak efsanevi canavarları avlayın.


    Kendi özel oyun tarzınızı şekillendirmek için düşmanlarınızın özünü hedefleyin ve toplayın, tamamen işbirlikçi veya tek başına bir hikaye kampanyasında insanlık için yeni bir dönem yaratın.




    Geliştirici : Deck13 Interactive


    Yayıncı : Focus Entertainment


    Çıkış Tarihi : 10 Ağustos 2023



    Duyuru Fragmanı



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONUFocus Entertainmentyoutube
    🏜️Pre-order now your physical copy on the Focus Entertainment Official Store: https://store.focus-entmt.com/w/atlasfallengames?utm_source=YouTube&utm_medium=description&utm_campaign=AF_Reveal You can Wishlist your digital version on Steam, PlayStation Store and Xbox store. ✉️ Sign up as a Focus member now to get latest info and upcoming exclusive offers for Atlas Fallen and the whole Focus catalogue: https://store.focus-entmt.com/w/login?utm_source=YouTube&utm_medium=description&utm_campaign=AF_Reveal Twitter : https://twitter.com/Focus_entmt Facebook : https://www.facebook.com/FocusEntertainmentOfficial Atlas Fallen - new fantasy action RPG revealed in an epic trailer at Gamescom’s Opening Night Live Focus Entertainment and Deck13 Interactive (a Focus studio) are proud to announce the epic fantasy, super-powered action RPG: Atlas Fallen! Unveiled during the Gamescom Opening Night Live 2022 by Geoff Keighley, Atlas Fallen takes you to a semi-open world full of ancient mysteries and threats. Coming to PlayStation 5, Xbox Series & PC in 2023, get to know its sand-covered world now in the Reveal Trailer, and meet two mysterious fighters battling legendary creatures with sand-infused weapons. Rise from the dust and liberate mankind from the oppression of the gods Glide the sands of a timeless land, filled with ancient dangers, mysteries and fragments of the past. Hunt legendary monsters, using powerful, shape-shifting weapons and devastating sand-powered abilities in spectacular, super-powered combat. Target and gather the essence of your enemies to shape your own custom playstyle, forging a new era for humanity in a fully cooperative or solo story campaign. Atlas Fallen will be coming to PlayStation 5, Xbox Series X|S and PC in 2023. Wishlist it and register your Focus Entertainment account now for exclusive news and benefits!
    https://www.youtube.com/watch?v=_hFePdmcci0





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 29 Mart 2023; 12:52:21 >







  • Deck 13, yaklaşmakta olan aksiyon-rpg Atlas Fallen'da yeni savaş bölgesini araştırıyor


    Çeviridir :


    Stüdyonun önceki yapımlarından ayrılan yeni bir dövüş sistemi ile kumların gücünü kullanın.


    Herkese selam! Ben Deck13'ün oyun tasarım direktörü Jérémy Hartvick ve şu anda yakın zamanda duyurulan Atlas Fallen üzerinde çalışıyorum. Atlas Fallen, sizi vahşi yaratıkların sizi muhteşem dövüşlere sürüklemeyi beklediği harap olmuş, kumla kaplı bir dünyaya götürecek, kahramanca-fantezi bir aksiyon-RPG'dir. Dövüş sistemi önceki yapımlarımızdan ayrılıyor - bu, üstlendiğimiz en büyük zorluklardan biriydi… ve sizinle bunun hakkında konuşmak için buradayım!



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU

    Güverte 13'teki ekibimiz yakın dövüş düellolarında çok fazla deneyim kazandı ve bu yönde devam etmek istedik, ancak farklı bir açı ve tamamen yeni mekaniklerle, daha da hızlı ve efekt yüklü dövüşler yapmayı hedefliyorduk. beceri ve zamanlama. Dövüşü elde etmesi kolay olacak şekilde tasarladık ama aynı zamanda mükemmel performans göstermesi zor mekaniklerle donattık.


    Atlas Fallen'ın savaşı, The Surge serisinin özü olan belirli hareketlerin yanı sıra içgüdüsel bir his sağlarken, öncelikle hız ve akıcılık ile tanımlanır. Vurgulanan RPG yönünü en iyi şekilde desteklemek için farklı bir yaklaşım kullanarak vücut parçası hedefleme sistemi ve implant sistemi gibi fikirleri koruduk. Gelişmiş karakter yönetimi ve hareket seti özelleştirmesi yönünde her şeyi bir adım öteye taşıdık, böylece savaşa kendi tarzınızda yaklaşabileceksiniz.


    Atlas Fallen'ı tasarlamaya gelince, oyun hissi ana endişemizdir. Oyuna heyecan verici, baskın bir his vermeye odaklanmak için gerçekçiliğin katı kısıtlamalarını bir kenara bıraktık. Bunu başarmanın başlıca tasarım öğelerinden biri, kahramanın Atlas Fallen'ın uçsuz bucaksız dünyasında nasıl hareket edeceği olan Sand Gliding'dir. Oyunun yüksek hareketlilik sisteminin anahtarıdır ve muhteşem dövüş aksiyonuna inanılmaz hız ve dikeylik getirir.



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU

    Atlas Fallen'ın savaş sisteminin bir başka güçlü yönü de kahramanın eldiveninden geliyor. Gerçek silahlar kullanmak yerine, bu eldivenin büyülü gücü, kahramanın dünyayı kaplayan kumu manipüle etmesine ve onu dönüştürülebilir bir silaha dönüştürmesine izin verir. Böylece, başka bir silahı çıkarmadan önce bir silahı geri koymaya gerek yoktur ve savaş sırasında birinden diğerine geçiş sorunsuz bir geçiş haline gelir.


    Bu, Atlas Fallen'ın savaş sistemine başka bir merkezi unsuru besleyen destansı, kombo odaklı dinamiklere yol açar: Momentum çubuğu. Komboları çoğalttıkça dolan ve artan hasar ve ekstra beceriler için eldiveni kademeli olarak güçlendiren bir göstergeden oluşur. Saldırılarınıza harika bir baskınlık hissi verir.



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU

    Özetlemek gerekirse, hız, çeviklik ve dinamizme dayalı bir savaş sistemini ne kadar ileri götürebileceğimizi ve bunun bol keşif sunan bir RPG dünyasıyla nasıl birleştirilebileceğini araştırıyoruz. Bunun çok eğlenceli olduğunu düşünüyoruz ve olağanüstü canavarları kumun gücüyle öldürmeyi seveceğinizden eminiz!


    Atlas Fallen, 2023'te PlayStation 5'te çıkacak. Oyunu şimdi istek listenize ekleyin ve daha fazla haber için bizi takip etmeye devam edin!



    Blog : https://blog.playstation.com/2022/08/23/deck-13-explores-new-combat-territory-in-upcoming-action-rpg-atlas-fallen




  • David Blatt :


    #AtlasFallen için çok fazla konsept çalışması yaptım! İnsanlar, hayvanlar, canavarlar, zırhlar ve silahlar. Bunlardan birkaçı, Açılış Gecesi Canlı tanıtım fragmanında ima edildi ya da tam olarak görüldü. 2020'de tasarladığım bu kadın kahramanla özellikle gurur duyuyorum.



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU
  • Ekran Görüntüleri




    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU


    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU


    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU


    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU




  • Atlas Fallen Gameplay Impressions | gamescom 2022



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    We had a chance to check out a hands-off demo of Atlas Fallen, an upcoming fantasy action game, featuring deadly monsters and most importantly, sand-powered weapons and abillties! Here's what we think of it so far.
    https://www.youtube.com/watch?v=SaJrcTkFiRI
  • Atlas Fallen'da Misyonu Bir Tanrıyı Yumruklamak Olan Bir Kum Thanos Olarak Oynarsınız


    20 dakikalık Atlas Fallen oynanışı bize heyecanlanmak için pek çok neden bıraktı.


    Çeviridir :


    Atlas Fallen'ın tanıtım fragmanı çok fazla bir şey vermedi. Çok fazla kum olduğunu ve bazı budaklı görünen canavarların burayı yuva olarak adlandırmayı sevdiğini biliyorduk. Gamescom 2022'de kapalı kapılar ardında yaklaşık 20 dakikalık oynanış süresi gördükten sonra, bundan çok daha fazlasının olduğunu doğrulayabilirim - ve hepsi çok heyecan verici görünüyor. Hızlı tempolu, yarı açık bir dünya aksiyon RPG'si olan Atlas Fallen, Monster Hunter, Control ve Horizon serilerinin flaşlarını gösterirken, kendine ait bazı ilgi çekici yeni fikirleri de sunuyor.


    Hem tek oyunculu hem de iki oyunculu kooperatifte tamamen oynanabilir olan Atlas Fallen, canlandırıcı bir şekilde ne ruh benzeri ne de canlı hizmet oyunu olan anlatı odaklı bir RPG'dir. Birden fazla (bildiğim kadarıyla en az altı tane) oldukça geniş açık alan dünyayı oluşturuyor ve siz onun hikayesinde ilerlerken kilidi açılıyor. Dünyaya Atlas deniyor ve tahmin ettiniz, düştü. Kum, ayaklarınızdan ufka kadar her şeyi kaplar, zaman zaman altın denizinin üzerine çıkan eski dünya kalıntılarıyla. Bunun nedeni, Atlas'ın, tanrıyı onurlandırmak için ritüellerde kullanılan değerli bir malzeme olan Özü madenciliğe ve toplamaya insan nüfusunu kaydeden Güneş Tanrısı'nın zalim yönetimi altında olmasıdır.


    Ancak bir gün, tamamen yaratılabilir karakteriniz kutsal yoldan sapar ve kumu kontrol etmenize ve onu güçlü silahlara dönüştürmenize izin veren güçlü bir eldivene rastlar. Bu eldivenden gelen bir ses size dünyanın dört bir yanında bulunan güçlü kırıklardan bahseder. Göreviniz, eldiveni tam gücüne geri getirmek için bunları toplamak, böylece sonunda Güneş Tanrısı'nı alıp dünyaya dengeyi geri getirebilirsiniz. Bu size Thanos'un destansı bir versiyonu olarak oynuyormuşsunuz gibi gelmediyse, o zaman belki de 150'den fazla farklı öz taşı toplayarak eldivenin içine girerek size büyülü yetenekler kazandırabilirsiniz.


    Atlas Fallen, sıkıca paketlenmiş kumdan oluşan üç silah arasında geçiş yapmanızı sağlar.


    Çekirdek savaş açısından, Atlas Fallen, Control'ün Hizmet Silahının nasıl çalıştığına benzer şekilde yeniden şekillendirerek ve imha araçları oluşturarak sıkı bir şekilde paketlenmiş kumdan oluşan üç silah arasında geçiş yapmanızı sağlar. Her yakın muharebe silahının farklı kullanımları vardır ve bunlar bir dövüş boyunca sürekli olarak rotasyona tabi tutulacak şekilde tasarlanmıştır. Örneğin, kılıç kırbaç, bir düğmeye basarak bir hançer ve kırbaç arasında dönüşebilen hızlı vuran bir bıçaktır. Canavarlarla boğuşmanızı sağlar ve ayrıca düşmanları kristalize etme yeteneğine de sahiptir - onları yerinde kilitler ve size şimdi silah değiştirmenin akıllıca olabileceğinin sinyallerini verir.


    Bunun nedeni, kullanabileceğiniz ikinci türün, kristalleşmiş düşmanlara ağır hasar veren, paramparça bir saldırı gerçekleştirmenize izin veren devasa bir kum çekici olmasıdır. Genel olarak, çekiç beklediğiniz işi yapar: kullanımı yavaş ve ağır, ancak daha küçük düşmanlardan oluşan kalabalık kontrol grupları için ideal olan yüksek hasar çıkışı ve AOE saldırıları ile.


    Üçüncü varyasyon büyük bir eski yumruktur. Hızlı vuruyor ve güçlü bir yumruk atıyor, ancak yalnızca bire bir karşılaşmalarda etkili olacak şekilde tasarlandı, bu da onu muhtemelen karşılaşacağınız büyük patronlar için ideal hale getiriyor. Görebildiğim kadarıyla, özellikle Deck 13'ün The Surge serisiyle önceki gezilerinin daha kasıtlı mücadelesiyle karşılaştırıldığında, aksiyon tatmin edici derecede akıcı ve yüz tempolu görünüyordu.


    Ön ayak yaklaşımını teşvik etmek için, her ardışık saldırı yaptığınız bir momentum çubuğu dolar. Bu çubuğun içeriğini nihai saldırılar için veya özel hareketler için AP olarak kullanmazsınız, ancak bunun yerine benzersiz bir şekilde pasif, ancak entegre bir şekilde çalışır. Çubuğun belirli bir bölümünü oluşturduktan sonra, daha fazla saldırının kilidi açılır ve agresif oyun tarzınız için yeni hasar verme yöntemleriyle ödüllendirilmenizi sağlar. Ancak bir dezavantajı var; momentum çubuğunuz ne kadar yüksek olursa, hasar almaya o kadar açık olursunuz. Kendinizi girdiğiniz her dövüşte güçlü ve kırılgan olmak arasında hassas bir denge kurmanızı sağlamak için tasarlanmıştır.


    Momentum çubuğu benzersiz bir şekilde pasif, ancak bütünleyici bir şekilde çalışır.


    Düşmanlarınıza da çok dikkat etmeniz gerekecek. Düşmanlar, tasarımlarında Monster Hunter'ı andırıyor, tanınabilir hayvanların veya canavarların mutasyona uğramış versiyonları - örneğin, Güneş Tanrısı'nın koruyucularından biri, zaman zaman kendisini bir kum kasırgasıyla saran dev bir taş yengeç. Geçmeleri gereken iyi bir saldırı repertuarı varmış gibi görünüyorlardı ve alt edilmesi de hiç kolay görünmüyordu (başlangıçta üç farklı zorluk seçeneği olacak, bu yüzden korkmayın).


    Ayrıca Monster Hunter'a benzer şekilde, görülecek merkezi bir sağlık çubuğu yoktu. Bu durumda, yengecin vücudunun farklı bölümleri, her bir pençe ve zırhlı kafası da dahil olmak üzere, parçalanacak kendi sağlık yüzdesine sahipti. Bu parçalardan bazılarını bir düşmanı öldürmek için yok etmek zorunlu olacak, diğerleri ise onları tamamen bitirmeden kırmayı başarırsanız, dövüş için size bonus ödüller verecek. Yani aynı zamanda biraz Horizon ve onların mekanize canavarlıkları da var.


    Dövüş dışında, sizi meşgul edecek makul bir miktar var gibi görünüyordu. Kum tepeleri arasında kum sörfü bir patlama gibi görünüyor ve büyük dağ geçitlerinde süzülme ve kumdan yapıları yükseltme (eldiveni yükselterek kazanılan) gibi yetenekler eklemek, hepsi teşvik edilen dövüş, bulmaca çözme ve keşif zorluklarıyla çeşitlilik katacak gibi görünüyor. Başka, geniş alanları alay ettim - Güneş Tanrısı'nın saray şehri ve daha doğrusal, sıkışık bir yeraltı bölümü ile, tahmini 20 saatlik ana hat seferi boyunca görülecek ve yapılacak çok çeşitli şeyler var gibi görünüyor. Atlas Fallen'da o zamanlar bir sürü kumdan çok daha fazlası var ve şimdi 2023'te bir Tanrı'nın suratına yumruk atmak için yolumda sörf yapmak için sabırsızlanıyorum.


    Kaynak :

    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU
    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONUıgn
    In Atlas Fallen You Play as a Sand Thanos Whose Mission is to Punch a God - IGN
    https://www.ign.com/articles/in-atlas-fallen-you-play-as-a-sand-thanos-whose-mission-is-to-punch-a-god




  • Yeni Ekran Görüntüleri



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU


    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU


    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU


    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU


    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 2 Mart 2023; 13:27:51 >




  • 16 Mayıs 2023'de Çıkış yapacağı açıklandı!



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU
    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONUFocus Entertainmenttwitter
    “Take on a heroic journey in a breath-taking world covered by sand, explore ancient ruins and unearth the mysteries of the land of Atlas! #AtlasFallen releases May 16 on PS5, Xbox Series X|S and PC. A Gameplay Reveal Trailer will be coming soon, stay tuned for new game footage!”
    https://twitter.com/Focus_entmt/status/1630925595184955392
  • Atlas Fallen - "Rise from Dust" Gameplay Reveal Trailer



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONUFocus Entertainmentyoutube
    Atlas Fallen - "Rise from Dust" Gameplay Reveal Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=2aQ02f93Brc
  • Atlas Fallen, süper güçlü savaş ve keşifle kum oyununu nasıl yükseltiyor?


    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU

    Deck13 ekibinin nasıl bir fantezi dünyası ve kum büyüsüne dayalı oyun tasarladığını keşfedin.


    Herkese merhaba, biz Deck13'ün Baş Teknik Tasarımcısı Sven Hammer ve Anlatı Tasarımcısı Lila Grimaldi'yiz. Zalim bir tanrının saltanatına karşı ayaklanan bir kahraman olarak oynayacağınız destansı ve patlayıcı bir aksiyon-RPG olan Atlas Fallen'ı 16 Mayıs'ta sizlerle buluşturuyoruz. Atlas adlı yarı açık, kumla kaplı bir dünyayı keşfedecek ve efsanevi yaratıklarla savaşacaksınız. Kahramanlık yetenekleriniz büyülü bir eserden geliyor ve size onun irfanını ve mekaniğini anlatmak için buradayız!


    Atlas'ın Özü


    Atlas dünyasında, Essence her şeyin merkezinde yer alır. Tüm organik şeyler ve kumla kaplı yüzeyinin her bir zerresi ondan yapılmıştır. Eski bir büyü biçimi, güçlerini Essence üzerine inşa etti, ancak bilgisi uzun zaman önce kayboldu. Bir gün, kahramanımız bu sihrin kalıntılarına asırlık bir eser biçiminde rastlar: Gauntlet.

    Koridor, kullanıcısına çevrelerinde bulunan Essence üzerinde kontrol sağlar. Böylece nesnelerde, yapılarda, elementlerde bulunan Essence taneciklerini manipüle edebilir ve yapısal bütünlüklerini değiştirebilir, yeniden birleştirebilir veya yok edebilirler. Kahramanımız, savaş sırasında etrafındaki kumu çeşitli silahlara dönüştürmek için kullanacak. Gauntlet'in çevreyi manipüle etme yeteneği, oyuncuların Atlas'ın kumları üzerinde kayarak destansı dikey hareketler ve hızlı geçiş için kendilerini havaya itmelerine olanak tanır. Gauntlet çok yönlü bir araçtır!



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU

    Gauntlet'i Yeniden Dövmek


    Ne yazık ki kahramanımız için Koridor'da bir arıza buluyorlar. Gizemli bir varlık tarafından dövülmüş, yaratıldıktan kısa bir süre sonra herhangi birinin büyüsünü yeniden kullanmasını engellemek için parçalanmıştı. İki hayati bileşen gereklidir: Katalizör ve Parçalar.


    Essence devreye ne kadar çok girerse, kontrol etmesi o kadar zor olur. Katalizörün rolü, Özü toplamak ve ham gücünü on kat artırarak kendi içine kanalize etmektir. Bu bileşen, bulup tekrar bir araya getirmeniz gereken "Katalizör Parçaları" adı verilen üç parçaya bölünmüştür. Yeni bir Katalizör Parçası toplamak, Koridor'un bir bölümünü yeniden dövmenize ve bu süreçte yeni ve güçlü bir yeteneğin kilidini açmanıza olanak tanır. Her bir Katalizör Parçası, kahramanın Essence üzerindeki kontrolünü artıran, "Parçalar" adı verilen, Essence ile aşılanmış özel nesnelerle tamamlanmalıdır.


    Atlas dünyasındaki yolculuğunuz boyunca, bu Katalizör Parçalarına ve Parçalarına rastlayacak ve Gauntlet'inizin yeteneklerini kademeli olarak artıracak ve oyunda daha da ilerleyeceksiniz.



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU

    Şekil değiştiren silah


    Essence'ı manipüle etme gücüne sahip olduğunuzda, etrafınızdaki kumu çeşitli silahlara dönüştürebilirsiniz. Bunu yapmak için ilgili Silah Hatırlamasını bulmalısınız. Yolculuğunuz boyunca üç silah bulunabilir: Dunecleaver, Sandwhip ve Knuckledust. Savaş sırasında Essence biriktirdikçe hepsi daha büyük ve güçlü hale gelir, bu sürece Momentum kazanma denir.


    Dunecleaver , düşmanlarınıza çok etkili etki alanı hasarı vermek söz konusu olduğunda harikalar yaratan bir ağır silahtır. Yaptığınız saldırılara bağlı olarak iki farklı şekilden birini alacaktır. Bunlardan biri baltadır; hedefinizin dengesini bozarken iyi miktarda hasar veren büyük taramalar yapmak için idealdir; diğeri ise kalabalık kontrolünde uzmanlaşmış bir çekiçtir ve yere çarptığında büyük hasar alanları oluşturur.


    Sandwhip, bir kılıcın hızlı savurmalarını bir kamçının geniş vuruşlarıyla birleştirir. Momentum oluşturmada en hızlı, en etkili silahınızdır ve çok çeşitli hareketlilik seçenekleri sunar. Bunun harika bir örneği Sandwhip Hook'tur: hedefinize kilitlenmenizi ve kendinizi ona doğru çekmenizi sağlayan bir hareket. Bu, Sandwhip'i çok yönlü bir silah yapar, çünkü onu Momentum oluştururken düşmanlarınızı güvenli bir mesafede tutmak için kullanabilir veya yüksek hareket kabiliyetini bir savaşa hızla girip çıkmak için kullanabilirsiniz ve yıkıcı yakın dövüş hançer vuruşları yapmanıza izin verir. Momentum'u zamanla tüketin.


    Son olarak, Knuckledust , her iki kolu da kapsayan ve Momentumunuz arttıkça ek kol çiftlerine dönüşen bir yumruk silahıdır. Knuckledust, tek hedeflere saniyede yüksek hasar vermede parlıyor, bu da onu seçilen tehditleri hızla ortadan kaldırmak için mükemmel bir seçim yapıyor.



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU

    Aynı anda iki silah kullanabileceksiniz, bu da en sevdiğiniz hareketlerle benzersiz bir ekipman oluşturmanıza olanak tanır. Bu silahlara ek olarak, Essence Stone'ların kullanımıyla savaş yetenekleriniz güçlü bir şekilde geliştirilecektir. Bunlar, tercih ettiğiniz oyun tarzına göre özelleştirilebilen benzersiz ve güçlü saldırılar gerçekleştirmenizi sağlayacaktır.


    Çatışma dışında kum ehlileştirme yetenekleri


    Gauntlet'in sağladığı kumu ehlileştirme yetenekleri, onun şekil değiştirme nitelikleriyle sınırlı değildir. Atlas dünyasında hız ve güçle dolaşmanıza ve belirli nesneler ve yapılarla etkileşim kurmanıza olanak tanıyan, ayrıca güveneceğiniz üç yetenek.


    Air dash, havadayken kullanılabilir, kendinizi ileriye doğru itmek ve havada atılmak için etrafınızdaki Essence'ı kanalize eder. Bu yetenek sayesinde belirli bir hedefe kolayca ulaşabilir, konacağınız bir sonraki yapıya ulaşabilir, büyük uçurumları aşabilir ve büyük mesafeleri hızla kat edebilirsiniz.


    Raise, Essence in the sand sayesinde heybetli yapıları ve toprağa gömülü nesneleri kaldırmanızı sağlar. Bu yetenek, gizli hazineleri ve batık kalıntıları ortaya çıkarmanın yanı sıra yükseltilmiş yapılar üzerinde yeni yollar oluşturmanız ve hatta uzun süredir unutulmuş yolları ortaya çıkarmanız için çok önemlidir.


    Crush size büyülü mühürleri ve zincirleri parçalama yeteneği verir, bu şekilde yasak bölgelere erişirsiniz - yolculuğunuzda ilerlemeniz ve Atlas'ın tarihinin akışını değiştirmeniz için gerekli bir adım.


    16 Mayıs'ta PlayStation 5'te çıkacak olan Atlas Fallen'da kumu evcilleştirirken yaşayacağınız destansı eğlencenin bu tanıtımını umarız beğenmişsinizdir. Bonus DLC Ruin Rising Pack'i almak için hemen ön sipariş verin !



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU


    Blog : https://blog.playstation.com/2023/03/15/how-atlas-fallen-elevates-sand-play-with-superpowered-combat-and-exploration





  • Bu oyun souls değil sanırım. Uzun bir oynanış videosu gelince belli olacak sanırım. Souls ise hiç bulaşmayayımAtlas Fallen | PS5 | ANA KONU 

  • Atlas Fallen - Hands on Impressions



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONUSkill Upyoutube
    Thanks to Squarespace for sponsoring the video. If you want to set up your own website (and get a discount while doing it), hit this link for more info: http://www.squarespace.com/skillup -- Atlas Fallen certainly wasn't what I expected to see from Deck 13, who before this had delivered The Surge 1 and 2, and before that Lords of the Fallen. This is a very big departure from the souls-like format that we expect from them; much closer to Darksiders than anything else. I enjoyed my time with it, but I am left wondering how well all of this will come together in the final product. Note: none of this is my gameplay. It is all provided B-roll. #AtlasFallen #Impressions #Deck13 -- Thanks for taking the time to watch the video. If you'd like to support the channel even more, the best way is through my Patreon: https://www.patreon.com/skillupyt Video edited by @BloomHD -- Twitter: https://twitter.com/SkillUpYT?lang=en (@skillupyt) Instagram: https://www.instagram.com/skillupyt/?hl=en -- Grab 12% off any SteelSeries peripheral by using offer code SKILLUP at checkout: https://steelseries.pbj2.net/c/2446303/1266556/2390 -- Check out my curator page on steam: https://store.steampowered.com/curator/28625128-Skill-Up-Curates.../ -- Recent vids: Destiny 2 Lightfall Review: https://youtu.be/clfi7GmO4QI Dead Island 2 Impressions: https://youtu.be/JdCXdGwWDeo The Finals Impressions: https://youtu.be/0nf8l0M_8Z0 Final Fantasy XVI Impressions: https://youtu.be/8ZTNoV2Iey0 Atomic Heart review: https://youtu.be/jXjq7zYCL-w Like a Dragon: Ishin! review: https://youtu.be/8T6i8fROwxo Wild Hearts review: https://youtu.be/W-3Uys4Y92w Dead Space Remake review: https://youtu.be/PHtMjUpZGvs Fire Emblem Engage review: https://youtu.be/vA_yC2rMm2Q Warhammer 40k Darktide review: https://youtu.be/hvQ9HMFza_o Diablo IV impressions https://youtu.be/g5mPFqgjYhs Calisto Protocol review: https://youtu.be/mm8pxfU9c6E Marvel Midnight Suns review: https://youtu.be/zd3-qR0jKKY Evil West review: https://youtu.be/3cMczlbmBFw Sonic Frontiers Review: https://youtu.be/ORcvkz9QxqQ God of War Ragnarok review: https://youtu.be/QdqMpAV1A1s Gotham Knights review: https://youtu.be/VS6xQU-_KqU Wo Long: Fallen Dynasty preview: https://youtu.be/j_ch4GMj4Vs Forspoken preview: https://youtu.be/NmxilXVtltA The Last of Us Part I review: https://youtu.be/6m27uoheFDs Saints Row review: https://youtu.be/T-hsMkWHMLU Stray review: https://youtu.be/UQUB0bWg2-Q Warhammer 40k Darktide preview: https://youtu.be/IRAtfX-1U_g Ghostwire Tokyo Review: https://youtu.be/Y0K0_8QhbP8 Destiny 2: The Witch Queen Review: https://youtu.be/8J6ZfWNwsVI Elden Ring review: https://youtu.be/gfcJv3oZNcc Horizon Forbidden West review: https://youtu.be/xdFGdR28Gp8 Monster Hunter Rise (PC) review: https://youtu.be/CUv08o9-Kuc My 2021 GOTY vid: https://youtu.be/OvGaY3_S0YY Deathloop review: https://youtu.be/EjneXxn2FZA Halo Infinite Campaign Review: https://youtu.be/v9e4pNb2GtE Resident Evil Village review: https://youtu.be/dVxEv5hIlFU Returnal review: https://youtu.be/XeS3KI9vgu8
    https://www.youtube.com/watch?v=WOFCDgA6a4M
  • Atlas Fallen | I PLAYED FOR 5 HOURS - Here’s How It Works!



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONUBoomstick Gamingyoutube
    Atlas Fallen full gameplay preview, showing exactly how this new open world action RPG plays! Going in-depth with the ‘Momentum’ mechanic, upgrades, exploration, and combat system. HIT ME UP ON TWITTER @BoomstickAlex https://twitter.com/BoomstickAlex Access provided by Focus Entertainment. Background music from The Surge 2 OST. Song: Metal Armor - Ezra Shields Song: Archangel Eli 00:00 Intro 00:33 Momentum System 03:10 Combat Basics 05:11 Exploration & Upgrades 06:37 Final Thoughts #AtlasFallen #Gameplay #FocusEntertainment
    https://www.youtube.com/watch?v=s1_iOPhf5Cs

    Atlas Fallen Gameplay Preview Hands-On Impressions - Action Role Playing Game



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONUFextralifeyoutube
    Atlas Fallen Gameplay Preview Hands-On Impressions - Action Role Playing Game In this Atlas Fallen video, we will go in deep as we explore the epic adventure set in a unique fantasy world teeming with secrets, locales, and dangers. Glide the sands of a timeless land, filled with ancient dangers, mysteries, and fragments of the past. Hunt legendary monsters, using powerful, shape-shifting weapons and devastating sand-powered abilities in spectacular, super-powered combat. If you are looking for a breakdown of the things we have learned about the highly anticipated fantasy game, then this video is for you! The game is developed by Deck13 and published by Focus Entertainment. Atlas Fallen releases May 16 on PlayStation 5, Xbox Series X|S, and PC Timestamps 0:00 - Atlas Fallen Gameplay Preview 0:19 - The World 1:12 - Fantasy Sand World 2:18 - Itemization 3:05 - Gameplay 3:36 - Performance 4:21 - Graphics 5:04 - Storytelling and Voice Acting 6:32 - Combat 8:31 - Final Thoughts Don't forget to like the video and subscribe to our channel for more! https://www.twitch.tv/fextralife Follow us on social media: Facebook: https://www.facebook.com/Fextralife/ Twitter: https://twitter.com/Fextralife Visit our wikis: https://www.wiki.fextralife.com/ Check out our blog: https://fextralife.com/ Visit our forums: https://fextralife.com/forums/ #atlasfallen #deck13 #focusentertainment
    https://www.youtube.com/watch?v=UbGFbM694gs
  • Oyunun ön siparişi açılmış.

    Oyunda online dışında çevrim dışı oynamada mevcut sanki değil mi?

  • Atlas Fallen: Surfing the Sands Is Extremely Fun



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    We played Atlas Fallen, a scrappy open-world action RPG (powered by Unreal Engine 5) that introduces several fresh ideas in an often unexplored setting. Previewed on PC by Gabriel Moss.
    https://www.youtube.com/watch?v=4UF1Jmeq-gs
  • "Uzun zaman önce barış vardı. Bir sihir zamanı, bir refah dönemi. Ama sonra savaş başladı..."



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU
    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONUDeck13 | Atlas Fallen - coming May 16th! 💥twitter
    “Long ago, there was peace. A time of magic, a period of prosperity. But then the war started... #AtlasFallen”
    https://twitter.com/Deck13_de/status/1639284447257276417
  • 10 Ağustos'a Ertelendi!!



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONU
  • Atlas Fallen - Gameplay Overview Trailer | PS5 Games



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/product/EP4133-PPSA03388_00-ATLASFALLEN00000 Atlas Fallen: Get to know the game’s spectacular action-RPG experience in a new Gameplay Overview Trailer Atlas Fallen, the epic fantasy action-RPG where you battle legendary creatures in superpowered combat, just released in-depth footage showcasing its high-octane action and exploration through breathtaking environments. Developed by Focus Entertainment’s studio Deck13 Interactive, the game releases August 10 on PlayStation 5. Watch today’s Gameplay Overview Trailer and get ready to become the Champion of Atlas! Take up the Gauntlet. Liberate mankind. Destroy the Sun God. Atlas Fallen takes you on an epic and explosive journey through a vast, sand-covered world. Playing as the hero who rises against the tyrannic Sun God Thelos, you must stand against the Wraiths—terrifying divine creatures that stalk the land. Wearing the Gauntlet, a magical artifact that grants you extraordinary abilities, glide the sands and use your shapeshifting weapons and aerial movement to adapt your playstyle to each Wraith. The world’s 151 Essence Stones will grant you different attacks and effects for you to customize the build that suits you and matches the strengths and weaknesses of your opponent. Keep improving and experimenting with synergies and combos to strive in Atlas Fallen’s stylish combat experience with an intoxicating game feel. #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=JJbVvjviXOc
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Açık dünyada gezme mekaniği Forspoken

    Keşke yarı açık dünya olsaydı. Büyük ama boş açık dünyalar çok sıktı artık. Darksiders'a da benzettim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 5 Temmuz 2023; 2:5:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlas Fallen - Weapons of Atlas



    Atlas Fallen | PS5 | ANA KONUFocus Entertainment Communityyoutube
    Pre-order Atlas Fallen now on PlayStation 5, Xbox Series X|S and Steam: https://tinyurl.com/55vwvks3 Dunecleaver, Sandwhip or Knuckledust, each weapon has its strengths and weaknesses. Which one will you choose to defeat the Sun God? To get the latest info and upcoming exclusive offers for Atlas Fallen, sign up as a Focus member: https://store.focus-entmt.com/w/login/#signup
    https://www.youtube.com/watch?v=zt2lr0xdJEI
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.