Şimdi Ara

Atrix+Deniz suyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar
    2 gün önce tatilimin son günü,telefona biraz deniz suyu sıçradı hemen üstüne sildim 2 dk sonra baktım ki tuş açma kapama çalışmıyor daha doğrusu telefondan hiç tepki gelmiyor,sonra açtım arka kapaktan biraz su sızmış bataryanın üzerine vs.hemen sildim bataryayı çıkardım ama bi kaç kere tutamadım kendimi çalıştırmayı denedim hiç tepki vermedi.şu an itibariyle 2 gündür kurumada batarya dışarda bekliyor telefon garantim de şansımdan bugün çalışmıyormuş yarına götürebileceğim anca.
    Size sorum telefon çalışır mı hiç açmaması iyiye işaret midir belki sadece bataryayı bozmuştur vs gibi umutlarım var.
    Bir de yarına kadar ne yapmalıyım önerilere çok açığım şu anda :)



  • supererdem S kullanıcısına yanıt
    Sim kartın sağında beyaz bi nokta var eğer o kırmızı olmuşsa cihaz garanti dışı kalmıştır göndermeden ona bi bak boşa gönderme. Su girince 1 hafta pirincin içinde kalsın düzelir diyolar denemek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycan3r -- 30 Haziran 2013; 14:54:29 >
  • o beyaz nokta hala beyaz :) deniz suyu olması beni biraz düşündürüyor yoksa direk pirinç fln deneyebilirdim ama mecburen götüreceğim sanırım
    yardımın için tşkler :)
  • supererdem S kullanıcısına yanıt
    beyazsa güzel su girdiğini anlayamazlar açılmıyo diye gönder su falan deme :)
  • Ama bu sefer de içinden anlıyolar diye biliyorum ,başka indicatörleri de varmış sanırım biraz daha araştırıp olmadı öyle yaparım :
  • telefonu hiç açmadan bataryasını ve görünen aksamını ve girintilerini alkolle güzelce temizleyip bataryasını kapağını hafıza kartını vs.ayırıp bir hafta tosya veya osmancık pirinci içine gömün(ucuz kırık pirinç işe yaramıyor denenmiştir). ondan sonrası Allah kerim biraz deneme sürüşünden sonra garantiye gönderirsiniz...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün gündüz uyuyordum uyanıp yüzümü yıkadım o esnada banyoda telimi gördüm 3 parca halinde telefonumu su dolu kovaya düşürmüşler sonra alıp bataryasını cıkarmışlar ve fön makinesiyle kurutmuşlar aradan 3 saat gecti telin bataryasını taktım calıştırdım atrixte hiç bir sorun yoktu
  • Garantiden bi cacık olmadı :P kapsam dışına çıkmış dediler bi telefoncuya bıraktım bakalım iyileştirebilirse artık ellerimi semaya açtım başka yol kalmadı :)
  • Daha önce benimde başıma geldi tuzlu su değildi ama .Telefonu kuruttum telefon açıldı ama dokunmatiği çalışmadı bende ebaydan satın alıp kendim değiştirdim telefonun anakartı vs zarar görmesede dokunmatik panel elektirik yükü ile çalıştığından çok hassas kolay kolay adam olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.