Şimdi Ara

ATV Mevzusu Hakkında Yararlı Bilgiler(Ehliyet,Vergilendirme,Off/On Road..) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
580
Cevap
26
Favori
382.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler panzer markası hakkında bilgisi olan varmı 4 5 gün sonra kargodan gelecek ama tereddütlüyüm hic duymadım bu markayı duymadıysan niye alıyosun diyenler vardir benim seçme şansım olmadi malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asjckcns sjvjajv

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi çok iyi oldu bilgilendirdiğin ben gelecekten eao :) 5000 150 cc kanuni aldım anlattıklarından sonra pişman oldum şimdi 7-7.5 litre deposu var az benzin yiyor bende fazla bilmiyorum zaten bi anlık hevesle aldım atvmin olması güzel birşey ama daha iyisinin olması ve bu fiyata bu ATV yı almam düşündürdü beni 30km de bile keskin bi virajı döndüğünde devrilecek bi ATV arkadaşından var motorcycle galiba öyle bişey o almış 3800 e onun ATV de sinyaller var farları daha iyi aydınlatıyor benimkinin farlar gece ölü gibi sis takdirdim tesisat zarar verir diye bi sure sonra iptal ettirdi onunla benim ATV arasındaki fark ne merak ediyorum teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap bekliyorum Guest ben bide atvm trafiğe çıkabilir mi merak ediyorum uyumluluk belgesi diye birşey de vermediler kaskı da yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Bnim atv işi biraz gecikti lisr işlerinden ama ya bu yaz yada 5 ay sonra atv alıcm inş. Bi tavsiyeniz varmı konu ile ilgili hiç bilgim yok bu vidrolarda görüyorum atvler komple suya giriyor ve devam ediyor. Suya girdikten sonra hiç bişey olmuyormu bunlara bi bakın fln yada modellemi alakalı dandik bi atv olsa kalırmı suyun içinde onu merak ediyorum bn kymco mxu150 almayı düşünüyorum bu atv ile suya fln girsm sıkıntı yaşarmıyım.
    2.Almayı düşündüğüm atv on-road ve bunların vergi işkeri biraz sıkıntılıymış galiba arkadaşlarımdan öyle duydum bazıları 100 tl civarı diyo bazıları daha yüksek diyor ben açıkçası şeyi sormak istiyorum bu işi gizli bi şekilde yürütebilirmiyiz yani atv işletilmeden bnim eşime geçebilirmi (on road atvyi plakasız alanilrmiyim)yoksa bu olaylar resmimi oluyo??
    3.Bide bi sitede görmüştüm galiba artık atv için ayrı ehliyet çıkıyorumuş o konuyla ilgili bilgidi olan varsa paylaşabilirmi???
    Cevaplarsanız sevininrim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba atv almak çok istiyorum yıllarıdır hep merak etmişimdir.Edirne de öğrenciyim ve şehir içinde kullanmayı düşünüyorum.Bütçem 7 bine kadar var.Bana şehir i için bütçemi de hesaba katarak fikir verirmisiniz ve ayrıca alacağım atv yi istedigim de kolaylıkla satabilir miyim onu merak ediyorum.0 almak istiyorum MOTORAN LX 200 modeli cidden hoşuma gitti fiyatı da iyiydi lütfen yardım eder misiniz kafam çok karışık şehir içi için kimse önermiyo yok düşersin yok kullanamazsın soğukta çalıştıramazsın vb. Şimdiden teşekkür ediyorum.UMUT ABİ ÖZELLİKLE SENDEN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar atv ile bilgileri gerçekten byte01 abi net özetlemiş.Almayı düşünüyorsanız bir Kymco,TGB,linhai,SYM,AEON gibi markaları tavsiye ederim ve bu atvler taiwan malıdır ve sağlamdırlar.Ayrıca Polaris amerikan kawasaki,suziki de tavsiye edebilirim çok sağlamdırlar ama parça sıkıntısı çekebilirsiniz.Bende de çin malı vardı sattık kurtulduk vallahi çin mallarını sayayım size Pumarex,Motoran,Kanuni,Apachi,Bumoto,jinling,cfmoto,hyosungkuba,kral motor,lintex,maranta,yuki ve daha aklıma gelmeyen markalar.Bu atvleri alırsanız arazi için pek uygun değiller ama şehir merkezlerinde kullanılırsa iadere eder,başım ağrımasın sağlam olsun diye düşünüyorsanız ve parça sıkıntımda olmasın diyorsanız taiwan mallarını tercih edin derim birde motorcunuzu dikkatli seçin zaten elime düşmüş diyen pek çok motorcu var piyasada benden bu kadar saygılar
  • Güzel konu, bilgiler için teşekkür ederim.

    Römork ile bot tekne çekmek için ve iki kişi olacak şekilde üzerinde atv mantıklı mı? Kuma vs girip deniz kenarına kadar tekne indirebilir mi? Max toplam ağırlık 500 kg geçmez sanırım yolculara birlikte.

    Yoksa lada niva vs mi daha mantıklı olur.

    Atv ufak tefek olduğu için daha rahat her yola girer gibi geliyor ama arazide römork vs çekmek de zor ve ustalık işi sanırım. Bu konularda bilgi rica ediyorum eğer deneyimi olan varsa. Çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizde apachı 200 cc atv var. Max yaptığı hız 63 felan ve km de 30 krş yakıyor sizce bu değerler normalmidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

    aşağıda link de bulunan atv yi almak istiyorum. aşağıda kafamda soru işareti olan maddeleri cevaplayabilirseniz çok memnun olurum. atvler hakkında hiçbir bilgim yok kusura bakmayın sorularım farklı olabilir...

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-kuba-dogan-motor-dan-kasali-romorlu-atv-her-yere-kargo-ile-217158648/detay

    ben bu ürünü karadenizde dağda bayırda fındık çay taşımak için kullanacağım. ürünü satan yeri aradım konuştum. şoför ve 400-500 kilo sıkıntı olmadan kullanabilirsini dedi. ama malum bu devirde insanlar satmak için herşeyi söylüyorlar.

    1-400-500 kilo taşır mı?( bu rakamlar benim işimi görür)
    2-sigorta plaka falan yaptırmayacağım sadece köy yolunda kullanacağımdan dolayı sene 2-3 ay
    3-yakıtı nasıldır?
    4-servis sıkıntısı yaşar mıyım?
    5-geri vites varmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmangs -- 1 Ağustos 2015; 22:54:32 >




  • Merhaba arkadaşlar. Bu mesajı başka gerede yazdım burası aktif olunca size de yazmak istedim. Arkadaşlar benim sıkıntim . Güzel anneme atv motordan alıp hızını düşürup vermek istiyorum. 15 km en fazla. Köyde kullanacak. Pazardi marketti yanı. ben yurtdışındayım ve annem yılda 3 veya 5 ay ilçe de kalıyor. İlçe dedimse 4000 kişi bile yok. Ama. Jandarma polis belediye hepsi var. Benim gözünde ilçe olmayi bile hak etmiyor ama yakinlarda en büyük köy bizim olduğu için ilce. Bana şarjlı elektrikli demeyin lütfen. Kendisinin ehliyeti yok. Okuma yazması da yok. Benim sorum bu durumda olupta yakınlarında ilçede polisin jandarmanın olduğu yerde kullananlar varmı onu bilmek istiyorum. Polis jandarma çevirdiğinde neler oluyor. Birde off road olupta sinyali herşeyi olan çin malı motorlar var. Onlardan almak istiyorum. Bu iki soruma yardımcı olmanız dileği ile. Sağlicakla kalın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ichbin2121

    Merhaba arkadaşlar. Bu mesajı başka gerede yazdım burası aktif olunca size de yazmak istedim. Arkadaşlar benim sıkıntim . Güzel anneme atv motordan alıp hızını düşürup vermek istiyorum. 15 km en fazla. Köyde kullanacak. Pazardi marketti yanı. ben yurtdışındayım ve annem yılda 3 veya 5 ay ilçe de kalıyor. İlçe dedimse 4000 kişi bile yok. Ama. Jandarma polis belediye hepsi var. Benim gözünde ilçe olmayi bile hak etmiyor ama yakinlarda en büyük köy bizim olduğu için ilce. Bana şarjlı elektrikli demeyin lütfen. Kendisinin ehliyeti yok. Okuma yazması da yok. Benim sorum bu durumda olupta yakınlarında ilçede polisin jandarmanın olduğu yerde kullananlar varmı onu bilmek istiyorum. Polis jandarma çevirdiğinde neler oluyor. Birde off road olupta sinyali herşeyi olan çin malı motorlar var. Onlardan almak istiyorum. Bu iki soruma yardımcı olmanız dileği ile. Sağlicakla kalın.

    kullanılan ilçelerde var ama bence almasanız daha mantıklı neden diye sorarsanız annenizin belli bir yaşı vardır ve atv hiçte öyle kolay kullanılacak bir araç değil isterse 30 la gitsin. Ve dandik bir marka aldığınızda anneniz çoğu zaman yarı yolda kalır 200cc den aşağısı zaten hep aynı. bence daha başka yöntemler bulmalısınız çünkü bu araçları kullanan gençler bile tedirgin gidiyor ve güvenemiyor




  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık iki gün önce yolda yürürken bir atv görünce içimde bir atv aşkı başladı niyeyse. Netten araştırtırdım biraz ve aklımda bir kaç soru var.
    1- Bu aletle 600 km yol gidebilir miyim :) ? (Bursa-Muğla) Gidersem ne kadar benzin yakar?
    2- Yeni yürürlüğe giren yasa ile B ehliyeti ile ATV kullanılabilecek diyorlar, doğruluğu hakkında bilginiz var mı? Boşuna A2 ehliyet almayalım.
    3- Bu alete kaç kişi binilebilir, 150cc'likler biraz küçük gibi.
    4- Şehiriçi kullanım için 4x2 ve düşük motor hacimli model almak daha mı mantıklı olur?
    5- Kymco MXU 500, Polaris Hawkeye, Polaris Magnum'lar gözüme hoş gözüktü. Çok pahalıya kaçmak istemiyorum, sizin bir önderiniz var mı?
  • CoNQueRa C kullanıcısına yanıt
    merhaba. bende bursa da atv kullanıcısıyım. şehir içi tüm işlerimi atv ile görüyorum. kuba lh400 ve kuba lh500 iki adet atv kullanıyorum.
    öncelikle şunu belirtmek isterim ki, atv kullanacaksan aktif olarak bir takım ilaveler yaptırmak durumundasın.
    örneğin elcik koruması, örneğin ilave aydınlatmalar, örneğin ön cam... bunlar için de bütçe ayırmalısın.
    bagaj olmazsa olmaz, şehir içinde kullanacaksan eğer. şimdi gelelim sorularına,
    1- bu aletle 600 km yol gidebilirsin. ama hiç tavsiye etmem. ben erdeke gittim geldim, oldukça yorucu oluyor. daha çok kısa mesafeler ve offroad kullanımında
    zevkini sonuna kadar çıkarırsın. ama ille gidicem diyorsan, benim atv km de 40 kuruş civarında rahat yakıyor.
    2- B sınıfı ehliyetle kullanman için yol tipi traktör olarak giren atv lerden almalısın. ki ben çyle yaptım. B tipi ile rahat rahat kullanıyorum. polis kontrolünden de geçiyorum.
    3- bu alete, eğer büyük boy olanlardan alırsan 2 kişi binilebilir sıkıntısız. çok kısa mesafelerde 3 kişi bindiğimizde oldu.
    4- büyük hacim daima iyidir. küçük hacim az yakar ama gitmez. şehir içinde bastığında gidecek bir atv senin için çok daha iyidir. gerektiğinde tehlikeden anında uzaklaşabilmelisin.
    5- senin gözüne hoş gözüken atv ler ile ilgili hiçbir fikrim yok. çok pahalıya kaçmak istemiyorsan kuba lh500 ü tavsiye ederim.

    sorunu bugün gördüğüm için cevabı bugün yazıyorum. geç kaldıysam kusura bakma




  • Arkadaslar Elektrikli ATV'lerin trafige cikarilmasi mumkun mu? Trafige tescilleyip plaka taktirip gonlumuzce gezebiliyor muyuz?
  • Geç olmadı, çok teşekkür ederim :)
  • haftasonu lh400 ü satıp, utv aldım bir tane. yuki hs800utv...
    müthiş zevkli dağda bayırda. hiç yormuyor. tavsiye ederim.
  • ATV HAKKINDA bilgi alabilirsiniz
  • arkadaşlar 150 cc 4*2 çin malı atv ker plajda kumda batmadan gidermi yani maksat atraksiyon degil butcede cok olmadıgından almayı dusunuyorum ara ara iş geregi plaja girip geci cıkmam gerekecek bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum
  • Dostlar iki kardeşiz ve yazları şehir içi gezmek için utv arıyoruz. Sıfır almak istiyoruz bütçe 40 bin gibi diyelim.

    http://www.cfmoto.com.tr/model/utv/terra-cross-625

    bunu buldum ama memnun eder mi ? farklı önerilere açığım teşekkürler.

    Bu arada, engelliyim, H ehliyetim var. Bizlere a2 veriliyor mu bilmiyorum ama almam zorunlu sanırım.Engelli arkadaş var mıdır atv utv kullanan ? teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.