Şimdi Ara

atvlere olan ilgi neden hala bukadar az

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Atv motorlarla ilgili bilgi araştırıyorum internette fakat bilgiyi bırakın tartışma konusu bile sınırlı sayıda var.
    Hadi eskiden otomobil gibi vergilendiriliyordu, ötvsiydi mtvsiydi falan zordu alması veya kullanması ama artık vergilerde kalktı, kaskta, ehliyette.
    Ama hiç bir şey değişmedi ilgi yönünden. insanların ilgisi olmadıgı için örneğin yamaha sport atv getirmiyor. yabancı sitelerde ne atvlerhttps://www.yamahamotorsports.com/sport-atv https://can-am.brp.com/off-road/us/en/models/all-terrain-vehicles/renegade.html/x-xc görüyoruz.

    bizde sadece traktör gibi olan offroad motorlar var oda atv sekmesi varsa tabi.https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/products/atv/utility/

    Nezaman raptorlar göreceğiz yollarda çok merak ediyorum. Umarım atvler konusunda bilgili insanlar vardırda biraz aydınlatır beni ve benim gibi meraklıları.

    Not: hiç devriliyor,gitmiyor falan diyen olmasın traktör gibi atvlerden bahsetmiyorum çünkü. Youtubeta 0-100 videolarını izeyebilirsiniz bahsettiğim atvlerin. devriliyor dediğiniz atvler zaten 100 kmyi görmüyor.







  • Atv'yle ne yapabilirsin ki, ya motor al ya otomobil atv'nin neye faydası var ben çözemedim sırf zevk için birileri üretmiş zamanında öyle kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyon izlemiyorum. Arada dizi izlersem internetten bakarım.


  • Motor için ehliyet istiyorlar, kask istiyorlar. Atvyle yolda kalma ihtimalin yok, ister yolda ister çamurda devam edersin. motor öyle değil. cross olmadıgı müddetçe. araba desen, hangi araba benzer fiyat aralıklarında tabiki atvnin verdiği zevki verebilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yacoupe

    Motor için ehliyet istiyorlar, kask istiyorlar. Atvyle yolda kalma ihtimalin yok, ister yolda ister çamurda devam edersin. motor öyle değil. cross olmadıgı müddetçe. araba desen, hangi araba benzer fiyat aralıklarında tabiki atvnin verdiği zevki verebilir?
    Street motoruyla araziye girmeyecegi için??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.