Şimdi Ara

ATX Kasa Seçimi Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bu alanda bir çok konu açılmasına rağmen her sistemin farklılık göstereceğinden ve herkesi isteklerinin farklı olacağından dolayı yeni konu açma gereği duydum.

    Sirkülasyon olarak düzgün ve bütçe olarak max 200 lirayı geçmeyecek f/p ürünü bir kasa arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. :) Sistem bilgileri şunlar;

     ATX Kasa Seçimi Hakkında Yardım


    GA-880GM-D2H anakart, G-Skill Ripjaws 4 GB RAM ve OCZ Fatal1ty 500w PSU vardır. Bu yüzden powersupplysiz bir kasa daha iyi olur benim için.







  • corsair 400r lere bakabilirsin..nette 200 tl ye kadar maledebilirsiniz...kaliteli evladiyelik kasadır....(gösterişli ama dandik kasalardan uzak durmanız umuduyla)
  • teşekkür ederim ilginiz için gösterişi olan bir çok kasa mevcut haklısınız özellikle bir de çinli firmaların bu işe girmesiyle ortalık duman.. benim için gösteriş değil performansı önemli zaten 4 tarafı simsiyah olanıda farketmez ışıl ışıl olanıda farketmez :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skyr3x

    teşekkür ederim ilginiz için gösterişi olan bir çok kasa mevcut haklısınız özellikle bir de çinli firmaların bu işe girmesiyle ortalık duman.. benim için gösteriş değil performansı önemli zaten 4 tarafı simsiyah olanıda farketmez ışıl ışıl olanıda farketmez :)

    benimde kullandığım (ki evde iki adet var biri oğlumda biri bende) cooler master rc 690 dışı siyah içi metalik )eski olmasına mukabil oldukça diri ,heybetli ve muhtiş soğutma yetenekli kasayı, forumun 2. elinde 100 tl cıvarı bulursanız almalısınız derim..yeteneklerine şaşıracaksınız.garanti veriyorum..iyi forumlar
  • Önerilerinize bakacağım teşekkürler. Size de iyi forumlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.