Şimdi Ara

Atziri Service / Über Service

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunun en büyük bossu biliyorsunuz, Atziri. Kendine has, sadece ondan düşen unique itemları var ve her öldüğünde onlar belli şans oranlarıyla düşüyor.
    Birçok oyuncu oyunu çözme aşamasında veya güçlü olmaktansa onu en çok eğlendiren buildi oynamak istediğinden atziri veya überi(bir üst formu lvl 80 formu diyebiliriz) kesemiyor. Oyunun birçok konuda anahtarlarını açan bu önemli unique eşyalara ulaşmak da çok zorlaşıyor.

    İşte bu yüzden Atziri Servis veriyorum. 4 parçalık setini siz getiriyorsunuz, Midnight - Dawn - Dusk - Noon, siz açıyorsunuz mapi(böylece düşen tüm mapler sizin olabiliyor) Mapte isterseniz yanımda gelebilirsiniz ve tüm düşen eşyaları toplayabilirsiniz. Sizin yerinize tüm bossları ve atziriyi öldürüyorum siz de eşyaları istediğiniz gibi topluyorsunuz. Benim kazancım ne? gemlerime lvl atlatıyorum, ve benim için bu çok önemli. Ve artık oyunda benim yapacağım bir şey kalmadı.

    Über servisi de şöyle yapıyoruz, über mapinin parçalarını yine siz getiriyorsunuz, Hope, Ignorance, Rage, Grief. Bu map ancak birkaç buildle geçilebilen bir map olduğundan 2 kişi mapte olmanın yarattığı zorluğu(her şeyin canı 2 kat artıyor map 2 kişi olunca) kaldırmam risk yaratır. Bu yüzden yalnız başına sizin için mapi temizliyorum(isterseniz yayın yapıyorum twitch.tvden) tüm değerli itemları topluyorum ve überi kestiğim yerde onları oraya boşaltıyorum. Her şey bedava tek bir şey hariç, Atziri's Acuity: bu eşya düşünce ya siz bana 10 exalted orb veriyorsunuz ya da ben size 110exalted orb veriyorum eşyayı kendime tutuyorum. (şu an atziri's acuity 120exalted orb, eşyanın fiyatı değiştikçe bu ödeme durumları da değişiyor tabii)

    buradan kullandığım eşyalarıma bakıp bu işi yapıp yapamayacağıma karar verebilirsiniz:
    http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1281090

    oyun içi adım: NursewithoutWound







  • Oyuna yen başladım daha emekleme aşamasındayım ilerde dediğin seviyeye gelir ve talep ettiklerini karşılarsam söz sana gelicem :)

    iyi oyunlar bol eğlenceler
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.