Şimdi Ara

Audi A3 MMI bluetooth sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015 molde A3 ümde, telefonumu bluetooth üzerinden araca bağladığımda müzikleri çalabiliyorum fakat telefondaki müzik listesi arabanın ekranına yansımıyor. Böyle olacaksa buetoothun aux'tan ne farkı kaldı. Çok sinir bozucu bir durum.

    Arkadaşımın 2016 model A3 ünde böyle bir sorun yok.
    Ben nasıl bu sorunu çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2016 model A3'te de bluetooth ile mi bağlanıyor ki?

    Bildiğim kadarıyla Bluetooth üzerinden bunu liste çeklinde aktarmak teknik olarak mümkün degil, burada ne Audi nin ne de telefonun suçu var.
  • Teknik olarak mümkün hocam.

    Bizzat bluetooth'la bağlayıp müzik listemi ekranda gördüm. Aynı olay BMW'dede oluyor. Bi 2015 A3 lerde yok sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunuma açıklık getirecek kimse yok mu ?

    Kafayı yecem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek olması açısından ben şöyle bir durum yaşıyorum. Telefonum iphone. apple musicde olan listelerim araç ekranına geliyor ancak spotifyda yaptığım listeler ekrana gelmiyor. Sizinki de benzer bir durum olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bllbcr

    Örnek olması açısından ben şöyle bir durum yaşıyorum. Telefonum iphone. apple musicde olan listelerim araç ekranına geliyor ancak spotifyda yaptığım listeler ekrana gelmiyor. Sizinki de benzer bir durum olabilir mi?

    Telefonun kendi orjinal müzik çaları dahil hiç bir uygulamada gözükmüyor. Sizin araç A3 mü peki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,



    Aynı sorun bende de oldu. Ben şu şekilde çözdüm. iPhonenun kendi Music uygulaması içerisindeki tüm müzikleri sildim. Sadece Spotify ya da fizy ile sorunsuz bağlanabiliyorum. Eskiden otomatik bağlanırken bu uygulamalar açık değilse direk Music uygulaması içerisindeki şarkılar başlıyordu ve bahsettiğiniz sorun oluyordu. bu Sorun IOS 11 güncellemesiyle oluştu bende.



    Ben de ayrıca bir sorun daha var rehberimde yeni kayıtlı olan isimleri araça aktaramıyorum. Çok yavaş bir şekilde rehber aktarımı ypıyor ve her kontak aç/kapa işleminde yeniden başlıyor. vCard'la çözmeye çalışıyorum. Ama hala yüzde yüz aktarım sağlayamadım. Sanırım farklı formatta bulunan numaraları atlıyor. Bluuetooth ile aktarım sizlerde yavaş mı oluyor?



    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 audi a3 sahibiyim spotify ile baglanıyorum liste aynen ekranda..sorun yok bende. sizin kullandıgınız programla ilgili bir sorun olabilir..
  • Androidde çalma listesi görünmüyor ama iphoneda liste görünüyor. Arkadaşımın iphonu bağlanınca listeyi görmüştük. Benim telim android, çalma listesi görünmüyor, sadece çalan şarkı adı falan yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.