Şimdi Ara

Audi A3 Sportback ve A4 Sedan Tercihi Hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Siteye daha bugun uye oldugumdan baslik ve icerikle ilgili formati ve duzeni bozan bir eksiklik varsa simdiden kusuruma bakmayin.

    2 Cocuklu bir aileyiz. Arabami yenilemeye karar verdim. Son asamaya geldim. Fakat Audi A3 Sportback ile A4 Sedan arasinda cok farklı ozelliklerde araclar olmalarina ragmen karar veremedim. iki aracin fiyati da yaklasik 17.000 Euro.

    - A3 Sportback 1.2 tfsi olanı 50.000 km'de ve 2013 model fakat iç hacmi oldukca dar.
    - A4 Sedan 1.8 tfsi olan 130.000 km'de ve 2012 model, iç hacmi ve konforu cok daha iyi.

    Tabiki duz mantikla bakildiginda aralarindaki hacim farki, motor gucu farki ve kilometre farki zaten cok belirgin. Araclarin mekanigini yalayip yutmus ve konu hakkinda bilgi sahibi olan ustalarin ya da daha once kullanmis olanlarin deneyimleri dogrultusunda onerilerinizi bekliyorum ( bakim masraflari, yedek parca fiyatlari, araci tekrar ikinci el piyasada satabilme durumu ve gozden kacirabilecegimiz baska konular ). Tercihiniz hangisi olurdu ? ( yerlesik ulke: Hollanda )







  • tam benim de acmayi dusundugum tarzda bir baslik olmuş.Ben iki araçla ilgili teknik kıyasa giremem ama ben de şu anda ayni konuda arada kalmiş durumdayim bana A3 daha mantikli geliyor.Her ne kadar iç hacim problem gibi gozukse de km daha az iç hacim de adapte olduktan sonra cok fazla can sıkmaz gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 sportback ile A4 sedan arasında diz mesafesi olarak belirgin fark bana göre yok (A4 3 yada 4 parmak fark var). Ama tabiki A4 daha geniş ve ferah bir araç, ayrıca bagajı da 480 lt (A3 sportback'in 380 lt). 2 çocuklu aile için A4 daha uygun olacaktır. Fakat A4 1.8 tfsi yakıt tüketimi konusunda araştırma yapmakta fayda var. Yakıt tüketimi yüksek bir motor diye biliyorum.
  • 130 bin km yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.