Şimdi Ara

Audi A3 Yaşadığım Problemler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    2008 model bir a3 aldım ve araçta şu anlık yaşadığım problemleri yaşayanalar çözüm bulabilenlerden yardım rica ediyorum.

    Aracım Sportback 102 hp ambition sunrooflu direksiyondan kumandalı dolu model sorunları sıralıyayım.

    1) Sunroof manuel elle çekilen perdesi tırnakları kırıldığı için düzgünce hareket ettiremiyorum rayında değil hiç zorlayak ileri geri yaptırabiliyorum. Ve perde de sorunlu olduğu için otomatik sunroof camı da arada takılıyor sanırım bu elle çekmeli perdenin kırık olmasından dolayı dün bir servise götürdüm en az 300-400 masrafın çıkar o da tamir edilebilecek parça istenmeyecek birşey ise dedi. Kendi servisine götürmedim araca 10bin bakımı da yaptırıcam kendi servisinde İzmirde bir tek yer gösteriyor uygun fiyat çıkartırlar mı veya audi için iyi bir usta önerebilecek var mıdır?

    2) Araç standart donanımlarında internetten izlediğim videolarda hep bagaj sol arkada sub woofer olduğunu söylüyorlardı ambition paket de benimkinde var mıdır acaba araç 2 kapılı ancak daha büyük bir problemim var sadece ön taraftaki hoperlörlerden ses geliyor arka hoperlörlere hiçbir ses gitmiyor audi concert var oradan da arka hoperlörlere ses verdiğimde hiçbir şekilde ses gitmiyor acaba patlak mıdır hoperlörler kolay kolay patlar mı hepsi birden yoksa soketlerinde mi bir sıkıntı vardır aynı problemi yaşayan var ise bilgi rica ederim.

    3) Arka bagaj kapağında yer alan güneşliği de kırık sağ taraftan bunun için ne kadar bir maaliyet çıkar hepsi için güvenebileceğim bakımı ile beraber iyi bir usta önerebilecek var mıdır?

    4) Araçta direksiyonda yer alan mode tuşuna basınca no funct diyor ekranda bu tuş hiçbir işe yaramıyor.Bilenler aydınlatabilirse sevinirim.







  • uppppp birine bile cevap yok mu izmirde bir usta önerin en azından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.