Şimdi Ara

Audi a4 b9 2019 45tfsi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda ikinci el a4 45 tfsi Quattro araç satın alarak aranıza katıldım. Araçla ilgili birkaç sorum olacak.

    Bir önceki aracım 2014 seat leon fr manuel modeliydi. Biraz bilgisiz kaldım bazı konularda, yardımınızı rica ediyorum. İlk çalıştırmada rölanti devri 1200 devirde kalıyor uzun süreli. 2 dakika bile beklesem 900 devirlere düşmüyor. Ama vitesi d konumuna alırsam devir düşüyor. Bu normal mi? Leonda 10 saniye içerisinde 900 devirlere düşüyordu.

    İkinci sorum, eski aracım kışın 4-5km yol yapmadan isinmazdi. Hatta 8 yıl kullandığım leonun soğutma fanı sadece bir kere çalıştı. A4 te fan çalışıyor sık sık. Belki motor hacminden dolayı böyledir, fikrinizi almak istiyorum.

    Üçüncü ve son sorum, aracımda mmi ekran var. Makyajsız kasa, dokunmatik olmayan model. Bu ekrana galiba carplay/android auto uygulanabiliyor. Ama net bir bilgiye ulaşamadım, bununla ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.

    Bilgisiz olduğum için soruyorum. Bu konular forumda varsa da ben ulaşamadım. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.








  • Selamlar, audi a4 40 tdi aracımda da sürekli sizin dediğiniz gibi aracı kapattıktan sonra direk soğutmaya başlıyor sanırım yeni kasalarda böyle. İlk çalıştırdığınızda sürekli
    mi böyle yapıyor yoksa uzun süre bekleyince mi ? Uzun süre ise normal diye biliyorum.
  • vag grubu araçlarda böyle sanırım. önceki aracım golf 7 1.6 tdı idi. şimdi a4 2.0 tdı var. ikiside aynı şekilde. kara kış da dahi 10 km yol gittiğimde çalışıyordu. sanırım partikül temizliği yapıyor.

  • 471 km de bir rejenerasyona girirer normalde.

    Sesli fan ile rejenerasyona girmiş olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.