Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
133.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu konuyu açan arkadaştan vede bilgilerini paylaşan arkadaşlardan Allah razı olsun..

    bende creatıve 7.1 ses kartı aldım..jameson av-355 anfi var..normal bir vcd çıkışını ses kartında digital yazan yerin yan tarafında olan 1 numaralı çıkaşa taktım..çünkü bir tek oraya takınca ses çıkıyor..sesde eskisine göre hiçbir değişiklik olmadı..beklediğim gibi olmadı.hayel kırıklığına uğradım..

    acaba ben çıkışlarımı yalnış bağladım..yoksa programdan mı öyle.. yardımcı olursanız sevinirim..

     AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ




  • 1- hem cd yi yükle üzerine mod u kur 3- sistem kartı x-fi xtreme audio olarak görüyor 4-creatıve xtreme audio (74$+kdv) bir ara bu forumda xtreme audio da x-fi çipi yok deniyordu ama ???
  • suskun arkadaşım mod u kurdun mu bir değişiklik olmadı mı cmss u açtın mı 2.1 ses sistemi olarak ayarla yada headphone x-fi crystalizer i açtın mı bir dene
  • kardeş kurdum ama ses kartıyla ilgili hiç birr program görünmüyor..sanki ses kartı programı kurulmamış gibi ama ses çıkıyor pcden..
  • şu anda sesde bir değişiklik varmı diyede bakamıyorum..burda yatanlar varda..ses açamıyor..ama bi program felan görünmüyor burda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad012 -- 17 Ağustos 2008; 22:35:32 >
  • başlat içinden programlara gir orda creative ın içinde consol launcher ı çalışıtr.


    Bu arada ses belirgin şekilde değişme oldu.Teşekkür ederim gönderen arakdaşa..Yanlız sistem traydeki creative kısayolu gitti onu geri getirmenin bri yolu yok mu?
  • her tarafa baktım ama programını bulamadım..bu 7.1in programını tamamen kaldırıp öyle kurdum...bi yalnışlık yok değilmi bunda.
  • Bende bütün driverları kaldırıp kurdum ve dediğim gibi programlarda creativein içinden açabiliyorum ...
  • Arkadaşlar önemli olan driver'dır. Dğer yardımcı programlara takılmayın. Hızlı başlattaki kısa yolu sallayın gitsin önemli olan eax consol gibi ayar kısımları olan yerler. Diğerlerini boşverin.

    Kısa yol çıkmadı diyen arkadaşta. Driver ı yeniden kuramyı deneyin belki düzelir. Ben kurdum hiç bi sorun yok. tüm programlar creative içinde iki tane kısa yol var programlar onlar zaten. sende yoksa yine kurmayı dene driver'ı.
  • yeniden kurmaya çalıştım ama hata verdi..programı kaldırıp öyle kurim dedim program görünmüyor..o yüzden kaldıramıyorumda.
  • ben programın üzerine kurdum eski konsollar yerine creatıve console launcher ve creatıve audio console adında iki sekmenin çıkması lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -THIEF- -- 17 Ağustos 2008; 23:08:33 >
  • tamamdır arkadaşalar..yardımlarınız için teşekkürler.. kurmayı başardım..Allah izin verirse yarın sabah deneyeceğim..hepinize iyi geceler
  • benim anlamadığım; bass ları güzelleşti tizler coştu, cristalizer babalar gibi çalışıyor bunlar donanımsal değil mide yazılımla oluyor,,

    kullandığım kart sound blaster live 7.1 vista 64 bit'de sorunsuz bir şekilde x-fi extreme audio olarak kullanıyorum... işe bak yaw ciddi anlamda fark oldu basslar yumuşak oldu tizler arttı, tüm panel değişti, herbir hoparlorün seviyesini değiştirebiliyorum artık..

    Bu sürücüyü yapandan forumda bizlerle paylaşandan ve tüm emeği olan arkadaşlardan Allah bin kere razı olsun
  • gerçekten mükemmel birşey..süperrrr..teşekkürler arkadaşlar.
  • şimdi bu ses kartında neden digital yazan çıkışa takmıyoruzda anfiyi 1 numaralı çıkışa takıyoruz..digitaldan neden ses gelmiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Leone_510

    benim anlamadığım; bass ları güzelleşti tizler coştu, cristalizer babalar gibi çalışıyor bunlar donanımsal değil mide yazılımla oluyor,,

    kullandığım kart sound blaster live 7.1 vista 64 bit'de sorunsuz bir şekilde x-fi extreme audio olarak kullanıyorum... işe bak yaw ciddi anlamda fark oldu basslar yumuşak oldu tizler arttı, tüm panel değişti, herbir hoparlorün seviyesini değiştirebiliyorum artık..

    Bu sürücüyü yapandan forumda bizlerle paylaşandan ve tüm emeği olan arkadaşlardan Allah bin kere razı olsun



    quote:



    gerçekten mükemmel birşey..süperrrr..teşekkürler arkadaşlar.



    arkadaşlar burası bir paylaşım sitesi... bizde elimizdekileri bu siteye üye olan ve takip eden bütün arkadaşlarla paylaşıyoruz

    bilgi paylaştıkça çoğalır...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: suskun__012

    şimdi bu ses kartında neden digital yazan çıkışa takmıyoruzda anfiyi 1 numaralı çıkışa takıyoruz..digitaldan neden ses gelmiyor.


    creative consol unda digital yazan yerin yanındaki kutucuğu işaretlemen lazım o zaman digital ve analog seçimi yapmış oluyorsun
  • çünkü audıgy value nin dıgıtal desteği yok yoksa bu mod ile digital olabiliyor mu emin değilim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -THIEF- -- 18 Ağustos 2008; 9:58:08 >
  • digitalda daha iyi sesmi veriyor yoksa böylemi iyi acaba..digitalda kullanan arkadaşlar varmı..
  • bu deneme sonuçlarını merakla ve ilgiyle okuyorum.

    yalnız bazı şeyleri sadece yazılımla olmayacağını düşünüyorum.

    yani siz 50 w bir hopörlörü yazılımla 150w yapabilir misiniz ??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.