Şimdi Ara

Audio Technica ATH-M50 Basshead olmayana da uygun mu yoksa tavsiyeniz nedir ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben kesinlikle bir basshead olmamanın yanında "New age - Celtic - progressive rock/metal - alternative - klasik müzik ve bunun yanında electronica ile techno - trance gibi türlerde de müzik dinleyen biriyim, şimdi sizce benim ihtiyaçlarıma bu kulaklık cevap verebilir mi, vermezse 250 - 300 tl civarında hangi kulaklığı tavsiye edersiniz, teşekkürler.

    Not: Verdiğim linkteki ürünün sahte oldugunu fark ettiğimden link silinmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tauron -- 23 Eylül 2011; 14:20:54 >



  • Siteyi inceledim; genellikle kalitesiz ürünler var.. Orjinalliğinden şüphe duymadan ve kısa zamanda kayıtlı kargo ile eline ulaşmanı istiyorsan..
    http://www.accessoryjack.com/Categories.bok?$catalog.Oem=Audio-Technica&$catalog.OemId=1
  • Tesekkürler dostum yalnız verdiğin sitedeki fiyat 150$ + 15$ kargo yani bahsettiğim fiyatın 3 katı, üstte belirttiğim gibi satıcıya bizzat sordum ürünün orijinalliği ve fiyatı üzerine ve cevap olarak ürünlerinin kesinlikle orijinal oldugunu ve begenmemem durumunda iade edebilecegimi söyledi, neyse karar vermeye calısacagım ama sizden asıl ögrenmek istediğim ilk mesajımda belirttiğim müzik türlerinde de insanı tatmin edebilecek bi kulaklık mı bu yoksa genelde bahsedildiği gibi sadece bass sevenlere yönelik bir kulaklık mı ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tauron

    Tesekkürler dostum yalnız verdiğin sitedeki fiyat 150$ + 15$ kargo yani bahsettiğim fiyatın 3 katı, üstte belirttiğim gibi satıcıya bizzat sordum ürünün orijinalliği ve fiyatı üzerine ve cevap olarak ürünlerinin kesinlikle orijinal oldugunu ve begenmemem durumunda iade edebilecegimi söyledi, neyse karar vermeye calısacagım ama sizden asıl ögrenmek istediğim ilk mesajımda belirttiğim müzik türlerinde de insanı tatmin edebilecek bi kulaklık mı bu yoksa genelde bahsedildiği gibi sadece bass sevenlere yönelik bir kulaklık mı ??

    arkadaş orjinalinin linkini koymuş. siz hâla satan adama güveniyorsunuz. 55 dolar nere, 165 dolar nere. o kulaklığı yurtdışından getirip Türkiye'de alışveriş sitesinde satacak bi adam en az 200 dolar fiyat çeker. ben diyeyim o kulaklık %100 sahte ya da adam dolandırıcı.
    eğer üst limit belirlerseniz tavsiyeler gelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titanium -- 23 Eylül 2011; 13:41:28 >




  • Hayır arkadaşım artık güvenmiyorum çünkü adamın bu satışı çinden gerceklestirdiğini ögrendim ve sitedeki benzer satıcılara baktıgımda bir kısmının bu kulaklıgın orijinal olmadıgını ama her ne demekse 1. kalite kopyası oldugunu yazdıgını gördüm.Allahtan gaza gelip sipariş vermedim

    Şimdi tek ve asıl belirleyici sorunum kaldı, genelde okudugum incelemelerde bu kulaklıgın bass sevenlere yönelik oldugu vs. yazılı ama ben kesinlikle öyle biri değilim ve sizce "New age - Celtic - progressive rock/metal - alternative - klasik müzik ve bunun yanında electronica ile techno - trance gibi müzik türlerini dinleyen biri olarak benim ihtiyaçlarıma bu kulaklık cevap verebilir mi, vermezse 250 - 300 tl civarında hangi kulaklığı tavsiye edersiniz, teşekkürler.




  • ''Sütçü sütüm sulu demez'' diye bir laf vardır.. Orjinalliği belli olmayan böyle dandik sitelerden ürün almayın.. parayı direk çöpe atarsınız..
    Sahibinden ve gittigidyor gibi sitelerde de; böyle çakma klon ürünleri, mahsustan yüksek fiyatlar çekip, orjinal diye satmaya çalışan uyanık satıcılar var..
    Yani bak bu pahallı satıyor orjinal olabilir diye de satın almayın..
  • uplayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.