Şimdi Ara

Audiotrak Prodigy Cube USB Sound Card İnceleme! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
10
Favori
10.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kronik
    fark olurda aego M i nasıl baglayacaksınız ses kartına, optic cıkıs yok bildigim kadarıyla aego M de. uyduları stereo girişine mi baglayacaksınız, yoksa hepsini direk 3,5lik jack ile kulaklık çıkışına mı?

    Hepsini, kulaklık çıkışından bağlamayı düşünüyorum.
  • Ürün, bugün geldi. Kısaca yazmak gerekirse, seste hissedilir bir kalite artışı oldu ama aman aman birşey beklememek lazım diye düşünüyorum. Ses kartından çok, kullanılan haparlörü kalitesi daha önemli. Ancak yinede 99 Dolara kesinlikle değer bir alışveriş oldu benim için.
  • çalışıyordum görmedim mesajınızı, biraz gec oldu ama hayırlı olsun. Bu arada size baya erken gelmis bana 17-18 gün sürmüştü.

    optic cıkıslı yada benim gibi sadece stereo monitörleriniz olsa belki daha yüksek kalite olabilirdi. kulaklık çıkısından daha kaliteli olabilecegini düşünüyorum. neyse tekrar hayırlı olsun..
  • hocam AEGO Mbu ses karti ile rca kabolsu ile baglanabiliyor bence oyle deneyin birde direk RCA cikisi var yani aego da
  • Yanlış anlaşılmasın, sesten gayet memnunum ama zaten ses kartı olmadanda gayet güzel ses alabiliyordum. Zamanım olduğunda, optikten deneyeceğim
  • Böyle profesyönel ürünleri inceleyenler pek fazla bulunmuyor. Öncelikle bu cihazı alıp, test ederek görüş belirten arkadaşlara gerçekten teşekkürler. Ebay de arattırırken gördüm bu kartı. Tanıtımı falan çok güzel, gerçekten kaliteli duruyor. X-Fi ile de arasında çok fark olduğunu söylemişsiniz. Son zamanlarda kaliteli müzik işine baya merak sardım. İmkanlarım ölçüsünde birşeyler yapmak için uğraşıyorum. Şöyle bir kombinasyonum var;

    Macbook + Airport Express + Dijital kablo + Edifier s730 = Ses Mac ten kablosuz olarak wifi ağı üzerinden airport express e gidiyor. O da dijital ses çıkışından optik kablo ile sesi edifier s730 a aktarıyor. Edifier ın üzerinde orjinal optik giriş var.

    Çıkan ses güzel ama sanki bi fırt daha iyi olmalı gibi geliyor bana. Çünkü hoparlör sisteminin kapasitesi gerçekten çok fazla. Araştırıken bu cihazı görünce aklıma geldi. Acaba yeni kombinasyon şöyle olsa nasıl olur;

    Macbook + Usb kablo + Audiotrak prodigy + optik kablo + edifier S730

    Prodigy de kullanılan devre elemanları gerçekten muazzam. Her eleman sesin farklı bir noktasını işliyor gibi duruyor. Bana arada hissedilebilir derecede bir fark olacakmış gibi geliyor. Fikri olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırlarsa şayet çok memnun olurum.




  • öncelikle airport express nasıl bilmiyorum bilen bir arkadas yorumlarsa daha saglıklı olabilir. edifier s730u biraz arastırdım gercekten cok kaliteli 2+1 lerden bir tanesi oldugu belli.

    ben airportu audioengine 5 in arkasına takılı görmüştüm sadece, okadarcık yerde optic girisi varmıydı yokmuydu göremedim o aletin, siz airport express kulanıyorsanız kablo kalabalıgı istemiyorsunuz sanırım, onuda dikkate almanızı öneririm.

    seste ne kadar kalite artısı olur onuda airportu test etmeden bilemiyorum, suan kıbrısdayım eger burdaysanız test etmeniz için verirdim
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Evet, aynı şehirde olsaydık çok iyi olurdu gerçekten. İyi bir karşılaştırma yapılabilirdi. Mac in ses çıkışları yandığı için airport express kullanıyorum. Usb den ses çıkışında neyseki sorun yok. Dediğim gibi bu audiotrak çok güzel duruyor. Ses kesin fark edecek gibi geliyor bana ama tabii denemeden bilinmiyor.
  • Buna benzer başka bir ürün de varmış. Onu da yeni gördüm. Yurt dışında kullananlar baya memnun. Birkaç farklılığı var. Ama fiyatı biraz pahalı gibi.

    http://cgi.ebay.com/Audinst-HUD-mx1-Hi-Fi-USB-Audio-DAC-/180650811300?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0fa09fa4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metomurti -- 13 Nisan 2011; 20:50:00 >
  • extra adaptör gerekiyor o ürün için ona dikkat etmelisiniz. ama performansı hakkında bir bilgim yok denemek lazım.
  • Merhaba tekrardan. Gaza geldim Audinst'ten çaktım bir tane. Bakalım nasıl bir performans verecek?
  • Aklıma bir soru geldi. Ses ayar düğmesi sadece öndeki çıkışları mı kontrol ediyor acaba? Line out taki rca lardan bağlandığında ses şiddetinin düğmeden bağımsız olarak sabit kalıp kalmadağını belirtirseniz çok memnun olurum.
  • öncelikle hayırlı olsun, ben arkadasındaki kırmızı ve beyaz stereo cıkıslarını kullanıyorum onun ses kontrolu öndeki butondan kulaklıklarda aynı. yanlız bu optic girişin yanındaki giriş ne işe yarar bilmiyorum onu deneyebilecegim bir setimde yok malesef.


    ses kartınız gelince bi inceleme yayınlarsanız sevinirim hocam diger arkadaslara da alternatif olur.
  • Teşekkür ediyor ve sana geçer not veren edebiyat öğretmenine burdan saygılarımı ve selamlarımı gönderiyorum...
  • Bugün bu kart elime geçti. 1 dolarla gümrüğe takıldı ve 35 lira vergi+2 lira makbuz parası kestiler. Alırken Euro kurunun artmış olmasına dikkat edin ki siz de aynı sorunları yaşamayın. Kargoyu almaya gittiğiniz günün kuru geçerli oluyor.

    Bir odyofil değilim ancak bu karttaki kaliteyi fark edebilmek için odyofil olmanıza da gerek yok. İlk takıp sesi duyduğum anda hissettiğim kalite inanılmaz. Daha önceden, sahnenin arkasında kapalı bir kutu içerisinde şarkı söyleyen abilerimiz ablalarımız, bu kartla birlikte seyircilerin üstüne atlıyor. Davulcu amca kendinden geçiyor, bas gitarist gitarını kırıyor, akustik gitar solo konser edasına geçiyor... Tek söyleyebileceğim ne yapın edin deneyin. Ondan sonra zaten almaya karar vereceksiniz. (sözlerim on-board kart kullananlar için geçerli. daha önceden rogue audio falan kullandıysanız hiç bulaşmayın derim )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cukkaSG -- 8 Mayıs 2012; 23:20:47 >




  • OPAMP ını daha iyi bir opamp ile değiştirmek lazım mesela OPA637SM veya LME49720HA ile kartın performansı çok daha iyi olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rainbowr6

    OPAMP ını daha iyi bir opamp ile değiştirmek lazım mesela OPA637SM veya LME49720HA ile kartın performansı çok daha iyi olacaktır

    Üzerinde gelen OPAMP yeterince iyi değil mi? Kim için mi? Mesela benim gibi bu işi düşük maliyetlerle halletmeye çalışan ve hayatında ilk defa bir hoparlöre 150 TL'den fazla para veren (Edifier R1900T II) biri için?

    PC'min onboard ses kartına nazaran daha kaliteli bir ses alabilir miyim diye kafa yoruyorum sürekli. Yani ne kadar fark eder acaba diyorum. İnsan denemeyince pek fikir sahibi de olamıyor malesef :)

    Olmadı alacağım bir tane, baktım bana değmez geldi, satmaya çalışırım.

    Peki, bu OPAMP yerine diğerlerini takınca ne kadar fark olur? Ayrıca bu diğer OPAMP'ların yaklaşık fiyatları nedir?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: membus

    quote:

    Orijinalden alıntı: rainbowr6

    OPAMP ını daha iyi bir opamp ile değiştirmek lazım mesela OPA637SM veya LME49720HA ile kartın performansı çok daha iyi olacaktır

    Üzerinde gelen OPAMP yeterince iyi değil mi? Kim için mi? Mesela benim gibi bu işi düşük maliyetlerle halletmeye çalışan ve hayatında ilk defa bir hoparlöre 150 TL'den fazla para veren (Edifier R1900T II) biri için?

    PC'min onboard ses kartına nazaran daha kaliteli bir ses alabilir miyim diye kafa yoruyorum sürekli. Yani ne kadar fark eder acaba diyorum. İnsan denemeyince pek fikir sahibi de olamıyor malesef :)

    Olmadı alacağım bir tane, baktım bana değmez geldi, satmaya çalışırım.

    Peki, bu OPAMP yerine diğerlerini takınca ne kadar fark olur? Ayrıca bu diğer OPAMP'ların yaklaşık fiyatları nedir?

    Bu satıcan bir adet LME49720NA da alabilirsiniz, kendi üzerindeki opampdan daha iyidir fiyat da makul zaten.

    http://www.ebay.com/itm/LME49720NA-Dual-OpAmp-Audiophile-AUTHENTIC-LME49720-DIP-/160536400278?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2560b71196

    Opampların orta alçak ve yüksek seslerdeki karakterist özellikleri değişiyor, ama kartın kendi üzerindeki opampdan daha iyi LME49720NA.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: metomurti

    Merhaba tekrardan. Gaza geldim Audinst'ten çaktım bir tane. Bakalım nasıl bir performans verecek?

    Hocam bende merak ediyorum Audinst HUD-mx1 i, yorumlarını yazarsan kullandıktan sonra sevinirim.
  • Bu ses kartının performansı nasıl arkadaşlar?Creative'nin 200 TL'lik harici ses kartlarından iyi mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.