Şimdi Ara

Aurelien Chedjou (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Chedjou'nun daha bir maçını görmedim kritik müdahaleleri olsun. Maça damgasını vursun. Yanınca oynayan acemi Semih'ten bir fazlalığını göremiyorum. Bizim Semih bu genç yaşında daha faydalı oluyor.
  • Chedjou iyi oyuncu ama bizim takımın aradığı defans tipi değil, açık ve net. Kötü oyuncusu olsa Fransa'da iki defa yılın savunmacısı ödülünü vermezlerdi en başta. Takımdan gönderilmesi taraftarıyım, ama kötü olduğundan değil. Bizim ihtiyaçlarımızı karşılayacak durumda değil kendisi. Dany'li savunmayla ve solbeksiz ŞL'de çeyrek final gördük biz. Chedjou geldi, nispeten kötü olan savunma resmen kevgire döndü. Olmuyor işte.
  • marophat M kullanıcısına yanıt
    Ya artık ben o ödülün de ya matrak olsun diye verildiğine ya da Chedjou nun menajeri tarafından baskı ile verildiğine inanıyorum. Yani bir oyuncu tamam bir takıma uyum sağlamayabilir ama bakınca adamın yeteneklerini görürsünüz. Bu adam bir kere açık alanda inanılmaz ağır, pozisyon bilgisi yok, hamleleri hep riskli hatta çok övülen fizik gücü bile pek yeterli değil. FB Alves i aldığında birçok arkadaş biz Fransa liginin en iyi stoperini kaça aldık FB yaşlı Alves i kaça aldı diye dalga geçmeye kalktı. Ama ne oldu. Alves e bakıyorsun adam inanılmaz mücadele ediyor, fizik gücü acaip hava toplarını bırakmıyor. Zaten Chedjou niçin 6-7M euro ya alındı. Hemen zaten defans oyuncu daha fazla etmez falan diyenler çıkacaktır. Alakası yok. Gerçekten iyiyse bir oyuncu defans da olsa 10M euro nun altına alamazsınız. Ya çok yaşlıdır ya sakatlık falan geçirmiştir çok formsuzdur ya da zaten kötüdür.




  • Yanindakiler kaliteli olduktan sonra Chedjou olmasa da olur zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ujfanin tirnagi olamaz ..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fener macinda yerden gelen topa eliyle vurdugu zaman benim icin chedjou tamamen bitti, maci da kapattirdi adam.
  • ben beğeniyorum.
  • Yanındakiyle alakası yok chedjou yan toplarda vs hep yanlış yerde duruyor adam almıyor açın izleyin maçları.Geldiğinden beri bir boşvermişlik var bu adamda ama hayırlısı.
  • Cok kaliteli bir stoper esasinda istikrarli da ancak bu sezon baska biri oldu resmen.Baska problemler oldugu acik, uyum saglayamadi bir turlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mancini Lescott'u getirsin de stoper görün.
  • Galatasaray Chedjou'yu aldığında açıkçası üzülmüştüm.Hatta ilk haftalar üstüne gidenlerle de tartışmışlığım vardı.Chedjou defansif,kontra atak futboluna dayalı takımlarda iş yapacak bir adam.Örnek olarak Juventus-Galatasaray ve Lille'in genel olarak maçlarını verebiliriz.

    Geçen seneki Aykut Kocaman Fenerbahçe'sinde efsane olurmuş.
  • Fatih hocanın listesinde 5. sıradaymış chedjou bu da az çok oyuncunun kalitesini gösteriyor
    hadi 1-2 yi alamadık bari 3-4 den birini alsaydık da bu saatli bombayı almasaydık
    alves e bakın adam ilk hazırlık maçında kendini gösteri uyum vs falan es geçildi çünkü futbolcu sahada uyum sorunu çekmez en azından kendi insiyatif aldığında ne yapacağını az çok bilir ve onu büyük ihtimal uygular
    zamanında elano ya da carrusca ya uyum sağlayamadı vs dendi biri sisteme uymadı diğeri fizik güç yetersizliği çekti
    yani bu işler en başında belli oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

    Fenerde alves diye bir oyuncu var.. Sağına soluna yamuk odun koysan onu bile düzeltir.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.