Şimdi Ara

Auris ile 208 arasında kaldık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam.



    Arada segment farkı var biliyorum ancak 57.000 tl ye laci auris (1.3 100 hp) ile 54.900 civarında pejo 208 (1.2 82hp) arasında kaldık. Pejonun yakıt tasarrufu var, aurisin segmenti ve 2.eli iyi. Bugün pejo 208 EAT5 şanzumanlı aracı test ettim de çok ta rahatsız etmedi açıkcası ve tasarımı daha sportif. Direksiyon simidi küçük filan daha sportif hissiytı var. İkisi arasında kaldık ne dersiniz? Sadece yakıt farkından ötürü pejoya kaydık. Fabrika çıkışında 4.6 yakıyor diyor şehir içinde. 5.5 lt diyelim ona o bile gayet iyi yakıyor. Auris 8.6 yakıyordu. Pejo alıpta pişman olmak istemiyorum. Sizce auris alıp lpg mi takayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Motor hariç herşey için aıris. O mıtor gitmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi bir Fransız aracı , en kötü bir Japon aracı ile bile asla aynı kefeye konulamaz.. Fransız araçları sadece yakıt açısından bir numaradır.. Diğer özellikler bakımından asla ve asla tercih edilmez.. bana göre sıralamada en son gelir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 27 Şubat 2017; 17:53:34 >
  • segment, ikinci el (ki bana göre çok sonralarda düşünülmesi gerek. ki satılmayan araç görmedim), kaç yıl kullanacağınız, kaç kilometre kullanacağınız, servis masrafı, lpg gerekli mi, lpg dönüşümü oluyor mu.... vs vs uzar gider. hemen hemen her segmetten araç kullanmış, şehir içi, şehir dışı çok kilometre yapmış biri olarak kesinlikle üst segment araç almanızı öneririm. bir araç benim kıstasımdan hep uzun yolsa sınıfı geçmiş ya da kalmıştır. çünkü aracın yolcularından ziyade konforsuz bir araçta en başta sizin pertiniz çıkıyor. kimi araçla 1.5 saatte mola verdiğim oldu, kimi araçta 4 saat direksiyondan inmediğimi hatırlarım. bu arada 1,3 motorlu auris de ahım şahım bir araç değil. ama ikisi arasında auris derim. ben olsam 52-53 bandında kalır 2012 model otomatik (tam otomatik) elegant auris bakardım. gerek güvenlik, gerek hız sabitleme, gerek lgp ile uyumu, gerek bu fiyat bandında 50bin km civarında alınabilir fiyatlarda bulunması muhtemel. 1,6 motor, beygir gücü de cabası.
    ayrıca bahsi geçen iki araç da uzun yolda ani sollamalarda, sıkışma durumunda sizi zor durumda bırakır. kafa kafaya kaldığınızda ecel terleri dökersiniz. işte bu tip durumlarda aracı o anda satasınız geliyor, lanet ediyorsunuz:)




  • Ben de auris derim her şekilde hem piyasa hem kullanım olarak ..pejout kullanmadim ama aracın güven vermesi önemli bir şey. .woswagen toyota her zaman iyidir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.