Şimdi Ara

Aurisin yol tutuşu nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toyota aurisin yol tutuşunu merak ediyorum kullananlar yorum yaparsa sevinirim.En azından megane 2 kadar yol tutuyor mu ve süspansiyon konforu nasıl?



  • coralla ile farklı olacağını sanmıyorum corallanın suspansiyon güzeldi biraz sert yapılı oda bi focus kadar değil ama meganeden iyi
  • Yol tutusu standart kullanici icin fazlasiyla yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolladan iyi tutuyor.Sınıf ortalamalarinda..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 modeli halen bizde, sert sürüşte olsun yayla yollarında olsun otobanda olsun bi tedirginlik yaratmadı bu güne kadar.
  • Ailedeki iki araçtan biri Auris, kullanıyorum bu aracı anlatayım biraz. Güncel kasanın benzinli modellerinin arka amörtisörleri bağımsız, bizdeki benzinli model. Yol tutuşu gerçekten çok güzel virajlara sert girince tehlike yaratacak bir durum yaşamadım. Amörtisörleri çok sert değil, kasis ve çukurlarda zıplatmıyor sizi. Vuruntu sesi de çok yok. Tak tak değil bum bum yapıyor çukurlarda Yol sesi alıyor biraz, sert hamurlu bridgestone turanza lastikler var bence o yüzden. Michelin falan alınca ses de kesilir. Ortalama bir kullanıcıyı çok rahat ettirecek bir araç bence. Megane 2'den daha konforlu ve yol tutuşu daha iyi bir araçtır o kesin.

    Astra K'dan daha konforludur, yol tutuşu daha zayıftır.
    Golf'den daha az konforludur, yol tutuşu daha iyidir.
    Leon'la konforu aynıdır, yol tutuşu daha iyidir.

    Tabi bunlar kendi görüşlerim.




  • Halilowich kullanıcısına yanıt
    Bende Nisan da aldım aracı, otomatik 1.6 aktive skypeck, brc taktırdım, vites geçişlerinden yol tutuşundan, süspansiyonlarından memnunum, focus 3 dan geçtim bu araca, focus biraz daha konforluydu ama bu araç daha ferah içi, cam tavanda var, şimdilik çok memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki ilk kasasıda son kasası kadar iyimidir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 94broadway

    Toyota aurisin yol tutuşunu merak ediyorum kullananlar yorum yaparsa sevinirim.En azından megane 2 kadar yol tutuyor mu ve süspansiyon konforu nasıl?

    Hangi kasadan bahsediyorsunuz? Eğer yeni kapaysa benzinlimi manuelmi. Sene yazsanıza olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kasa 2007 model manuel benzinli
  • Makyajlı kasasını uzun süre kullandım. Yol tutuş olarak magane2 den çok iyiydi, tek handikapı şiddetli rüzgarda tedirginlik vermeseydi. Makyajsız kasa yani 2007 ve sonrasını kullanmadım ama megane2 den iyi olacağı kesin, megane2 sınıfında yol tutuşu en kötü araçlardan biridir. Yumuşak süspansiyon sebebiyle yaylanır durur, direksiyon hissi ise sıfıra yakındır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbayram -- 20 Temmuz 2016; 10:54:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim biraderde var 2013 model , tek gözüme çarpan aracın performansı , ivmelenme neredeyse yok . Corolla 1.4 dizel hb modeli var bizde ikiside aynı motor ama corolla fena atik , auris kalkışlarda ve ivmelenmelerde beni hayal kırıklığına uğrattı . Tabi arada bir 200 kg fark var sanırım bununda etkisi var . Ayrıca arabanın tasarımındamı nedir bilemem çok rüzgar tutuyor . Geçen 400 km yol yaptım kırklareli istanbul arası rüzgar sesinden kafam şişti . Corolla ile giderken bunu yaşamıyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 20 Temmuz 2016; 11:13:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.