Şimdi Ara

AV-IN Girişli Navigasyon NEXT YE-A 1050 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufukyus

    .avi, .mp4 formatlarını eğer uygun çözünürlükte ise oynatıyor. .flv, .vob, .mkv dosyalarını göstermiyor. yapmayı planladığınız şey cihazın av-in girişini kullanarak başka kaynaklardan medya izlemekse (video oynatıcı kaynaklardan bahsediyorum) zaten oynatıcı cihazın desteklediği tüm formatları izlersiniz. navigasyon cihazı daha önce de söylediğim gibi multimedya konusunda zayıf. aux girişi bu durumda navigasyondan değil kaynak playerın audio çıkışından bağlı olmalıdır.


    Başka tavsiyeniz var mı peki? GM 514 ten başka.
  • Arkadaşlar bu ürün hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Var mıdır kullanan eden? Olumsuzlukları var mıdır?

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-next-1050-5-0-navigasyon-cihazi-bluetooth-faturali-garantili-65488834/detay
  • Güncel arkadaşlar bi yardım ya.
  • hocam ben bu cihazı 2 ay kullandım. 2 hafta önce de sattım. görüşlerimi bildireyim. aldığım cihaz sıfır faturalı cihaz, magazadan aldım. 2009 haritasıyla geliyor. daha önce navigasyon cihazı kullanmama/ harita güncellememe rağmen bu cihaza yeni haritayı bir türlü tanıtamadım. next firmasıyla iletişime geçtim, dediklerini uyguladım ama yok. aynı gününde karşı ödemeli next'e gönderdim (ank => ist). ertesi gün geri geldi. teknik destek hiçbir firmada görmediğim kadar mükemmel. cihaz eski bir işlemci barındırıyor sanırım; biraz yavas ve çok nadir donma yapıyor. reset tuşuyla hallediyordum. güneş altında ekran görünmüyor gibi yorumlar duyacaksın; ben duydum korka korka aldım. merak etme bahsettikleri kadar ciddi bir durum yok. gölgeye göre biraz zorlanıyorsun o kadar. bluetooth özelliği oldukça güzel. transmitter'ı kullanmak için cihazı teybe yakın tutman lazım. yoksa çok cızırtılı. AV-in i kullanmadım. genel olarak kasa sağlam. ha bir de benim şu problemim vardı. cihazı cam aparatına taktıktan sonra basınca ekran kasılıyormuş gibi sol kenarda renkli hareler çıkıyordu. bu benim cihaza özgü olabilir, emin değilim. sorun varsa cevaplayabilirim.




  • buda cihazın orjinal resmi

     AV-IN Girişli Navigasyon NEXT YE-A 1050
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihan9999

    hocam ben bu cihazı 2 ay kullandım. 2 hafta önce de sattım. görüşlerimi bildireyim. aldığım cihaz sıfır faturalı cihaz, magazadan aldım. 2009 haritasıyla geliyor. daha önce navigasyon cihazı kullanmama/ harita güncellememe rağmen bu cihaza yeni haritayı bir türlü tanıtamadım. next firmasıyla iletişime geçtim, dediklerini uyguladım ama yok. aynı gününde karşı ödemeli next'e gönderdim (ank => ist). ertesi gün geri geldi. teknik destek hiçbir firmada görmediğim kadar mükemmel. cihaz eski bir işlemci barındırıyor sanırım; biraz yavas ve çok nadir donma yapıyor. reset tuşuyla hallediyordum. güneş altında ekran görünmüyor gibi yorumlar duyacaksın; ben duydum korka korka aldım. merak etme bahsettikleri kadar ciddi bir durum yok. gölgeye göre biraz zorlanıyorsun o kadar. bluetooth özelliği oldukça güzel. transmitter'ı kullanmak için cihazı teybe yakın tutman lazım. yoksa çok cızırtılı. AV-in i kullanmadım. genel olarak kasa sağlam. ha bir de benim şu problemim vardı. cihazı cam aparatına taktıktan sonra basınca ekran kasılıyormuş gibi sol kenarda renkli hareler çıkıyordu. bu benim cihaza özgü olabilir, emin değilim. sorun varsa cevaplayabilirim.

    İşlemcisi nasıl acaba? Kibar, güzel bir cihaza benziyor. Av-in olupta iyi olan tek cihaz bu araştırdığım kadarıyla. Siz niye satmıştınız?




  • ben işime yaramayacağını düşünüp sattım. sattığımda 3 yıl harita desteği olayı vardı. eskitmekten ise satmayı tercih ettim. fakat sanırım next ömür boyu harita desteği olayına dönmüş. next kesinlikle önerdiğim bir firma, fakat işlemcisi eski bir cihaz sanıyorum, önceki mesajımda belirttiğim gibi ara sıra donma durumu vardı. ondan önce piranha neo kullandım. neoya göre biraz daha yavaş rota hesaplama yapıyordu.
  • Çok fazla navigasyon kullanmayacağım ben. Sadece video, müzik gibi multimedia işlerini halletsin yeter.
  • Güncel diyelim.
  • hala av-in girişi olan bir navigasyon cihazı incelemesi bulamadım forumda i
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.