Şimdi Ara

Av tüfeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abiler selamlar. Birkaç aya kadar bir av tüfeği alacağım fakat nasıl bir model almam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Aklımda 2 seçenek var; ya 51 cm namluya sahip Bora br 20s short ya da aynı tüfeğin 61 cm namlulu ultra long modelini düşünüyorum. Ben avcılıktan ziyade özellikle hedef atıcılığı ve arada sırada gittiğim kamplarda yanımda bir tüfek olması için alıyorum. Ultra long modeli tasarım olarak biraz daha keskin nişancı tarzı bir tüfek o sebeple dürübünle kullanmayı düşünüyorum, birisi bana dürbün değil de red dot kullanmanın daha mantıklı olacağını söyledi. Siz bu konu hakkında ne dersiniz? Ya da 51 cm namlulu olanı mı düşünmeliyim uzun olan gereksiz yük mü olur bana? Bunlar yivsiz tüfekler çok uzun bir menzil beklenemez fakat arada 10 cm lik bir namlu farkı var benim için ne kadar uzun menzilli olursa o kadar iyi. Son olarak bunlardan başka önerebileceğeniz modeller var mıdır? Benim bunları düşünmemin sebebi hem fiyatları uygun hem gördüğüm kadarıyla en sorunsuz modellerden hem de tasarımları güzel. Yukarıda da belirttiğim gibi avcılık merakım yok o sebeple sadece av için yapılan tüfekleri değil de böyle hem hobi olarak kullanılabilecek hem de görüntü olarak tatmin edecek modellere bakıyorum. Buna göre cevaplarsanız sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ali_Osman_25 A kullanıcısına yanıt
    Yivsiz namluya dürbün takmanın bir amacı yoktur. Anca güzel gözüktüğü için takılabilir. Tek kurşun atsan en fazla 100 metreyi isabetli vurabilirsin. O mesafede dürbün gereksiz. Gel gelelim düzgün dürbünler 30bin liradan başlıyor. Siz gelin bu dürbün olayından vazgeçin veya yivli tüfek alın. Ayrıca avda max şarjör kapasitesi 2 dir şimdiden bilin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya zaten av yapmak gibi bir düşüncem yok benim ama sonuçta hedef atıcılığında ne kadar uzun menzilli olursa o kadar zevkli olur benim düşüncem bu yönde. Bu yivsiz tüfeklerde uzun namlunun menzile öyle aşırı bi etkisi olur mu? Bir test videosunda uzun namlulu modelin çıkış hızının daha yüksek olduğunu görmüştüm ama 50 60 m den sonra çok bir etkisi kalır mı? Ona göre bir tercih yapmayı düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali_Osman_25 A kullanıcısına yanıt
    Okadar fark etmiyor. Yivsiz tüfeklerle uzun mesafe atışı imkansızdır. Mermiler düz gitmez sallanarak gider. Uzun mesafe ilginiz varsa tabanca veya yivli tüfek bakın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayreyiz -- 8 Ocak 2023; 22:22:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.