Şimdi Ara

Avatar: The Way of Water (16 Aralık 2022) | James Cameron (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
3
Favori
19.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TR altyazıların hepsi makine çevirisi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 2.film bence 1.filmin çok çok gerisinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazısı düşmüş. Filmi izledik. Neredeyse 3 saat boyunca aksiyon sahnelerinin dibine vurmuş gibiydiler. Bu kadar yoğun aksiyon beklemiyordum. Öte yandan çoğunluğun aksine bu filmi ilkinden daha çok beğendim. Senaryo olarak bana daha başarılı geldi. Tamam yine klişe şeyler vardı ama daha iyiydi. Görseller güzel hoş muhtemelen ilk filminden çok daha ötede bile olabilir ancak gelişen teknoloji ve görsellerdeki gelişmişliğe bu gözler alışık olduğu için çok da şaşırtmadı. Ama yine de oldukça iyiydi. Sinemasına gidilmiş olsa gideni üzmezdi. Yalnız 3 saatlik film insanı yoruyor. 2 saatten uzun olmamalı bence, eğer çok fazla şey anlatmıyorsa. Sıkılmadık ama filmin uzunluğundan dolayı şöyle saate bir baktık. Açıkçası ilk filmden dolayı bu filmden hiçbir beklentim yoktu, beklediğimden fazlasını buldum. O yüzden sonraki filmlerini bir tık merakla bekliyor olacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Nisan 2023; 3:47:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Benim en çok dikkatimi çeken şey ilk filmde kullılan müziklerin olduğu sahnelerin çok güzel olması, Yeni aksiyon müziklerini pek beğenmedim onun dışında çok başarılı olmuş bence film, Hazırlık filmi gibi olmuş bir nebze sonraki filmlere.

  • Güzel filmdi.. Aktı geçti benim için. 3.filme kadar kim öle kim kala Avatar: The Way of Water (16 Aralık 2022) | James Cameron 

  • 4K HDR izleyince görsellik muazzam doyuruyor. Aksiyonu da gayet iyi, 3 saat hiç sıkılmadım açıkçası. Fakat en büyük sıkıntı filmin çok basit, boş diyaloglarla ilerleyen anlamsız senaryosu. İlk filmin aynısını çekmiş adam. Benzer formülle izleyiciyi alt etmeye çalışmış.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Sully ailesi albayla çatışırken savaşa beraber girdikleri su halkı bir anda nereye kayboluyor mesela?


    Böyle bir sürü senaryo anlamında boşluk var.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Valla ilk filme dair neredeyse hiçbir şey hatırlamıyorum ve tekrardan izlemeye bile kalkışmadım. İlk yapım aşırı basitti. Zaten senaryo menaryo hak getire. İlk film yüzünden bu filme karşı da inanılmaz önyargılıydım. Filmle ilgili olumsuz yorumlar ve incelemeleri görmem de tuz biber oldu. Hani ilk film daha iyiydi filan deyince herkes of bu o zaman hiç izlenmez dedim ama çok daha iyi çıktı. Mükemmel diyemem ama oldukça iyiydi ve kesinlikle ilk filmden daha iyiydi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk film farklı ve güzel gelmişti, ikinci film için aynı heyecanı duymadım.

  • İkinci filmi izledim. İlk filmle tamamen aynı tek değişiklik olarak fragmanda da gösterildiği gibi suda geçiyor film. İlk filmi izlediyseniz bu filmi izlemenize gerek yok. Farklı bir şey vermiyor bu film size.

  • Çok üst kalite cgi bir film olsa da ilkinden kesinlikle daha iyi değil.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Birincisi tulkun muhabbeti çok zayıf bir muhabbet, bu canlıların ekosisteme büyük bir katkısı olsaydı daha anlamlı bir senaryo olurdu varlıklarıyla bir katkı unsuru göstermelilerdi, ikincisi dön dolaş sürekli çocuklar üzerinden rehin almalar olunca baygınlık geldi!! Abi dön dolaş çocuklar rehin düşüyor habire rehin, habire rehin kafayı yiycem!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 24 Mayıs 2023; 20:53:20 >
  • Herkese iyi akşamlar. Bu filmi 4K olarak nereden indirebilirim? Torrent siteleri biraz sıkıntılı TT kullandığım için giremiyorum.

  • Benim için 2. matrix vakası olacağını düşünüyordum. cameron farkı beni haksız çıkarır mı diye düşünüyordum. ancak olmadı, haklı çıktım. tıpkı matrix gibi ilk bölüme göre çok daha fazla efekt, daha fazla pandora , daha fazla karakter, daha fazla yan konu ancak ilki kadar iyi değil. sebebi de bana göre çok basit. ilk filmi sevme nedenimiz, pandorayı ilk kez baş karakter ile görmemiz keşf etmemiz. baş karakterin navi olmayı öğrenmeye çalışması ve ustalaşması. liderliğe kadar yükselmesi. tabi bunu çok güzel bir kurgu ile anlatılmasıydı. tıpkı matrix te neo nun matrix i keşfetmesi, ustalaşması ve seçilmiş kişi mertebesine yükselmesi gibi. sonra kötü adamı yeniyorlar ve final. haliyle tatmin olmuş bir şekilde sinemadan çıkmıştık. sonrası ise ne yaparsanız yapın , zorlama bir his olacağı açık. düşünsenize navi halkının lideri olmuş düşmanı kovmuşsunuz. işiniz sona ermiş , çoluk çocuğa karışmışsınız :) keşfedecek ilerleyecek birşey kalmamış. o yüzden daha çok efetk, daha çok pandora sunmaktan başka çaresi kalmamış yönetmenin. maalesef bende bıraktığı his bu.





  • işin ilginci 13 yıl önceki filme göre efektlerdeki kaplama kalitesi, renk paleti, çözünürlük vs. neredeyse aynı. ilk filmde gece ormanda mahsur kaldığı , köpek benzeri yırtıcılarla mücadele ettiği sahneyi hatırlıyorum, deflarca izlemiştim. çok etkilenmiştim. cgi efektlerin gerçeğe en yakın görselleriydi. yeni avatarda bukadar etkilendiğim sahne olmadı. ya da gözümüz alıştı artık , bilemiyorum.

  • tadesyobatro kullanıcısına yanıt

    Göz alışkanlığıdır, yoksa görsel efekt kalitesinde bir sorun yok. Artık oyunlardaki grafikler bile aşmışken, animasyonlardaki CGI kalitesi uçmuşken filmlerin görsel efekt standartları yüksek bile olsa kesmiyor. Aşağısında zaten bu ne lan çok kötü olmuş diyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün disneyden izledim, muhteşemdi ya. Son yıllarda izlediğim en iyi filmlerden biri. Böyle filmlere daha çok ihtiyacımız var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey mavi. Ekrana bakarken kör olur insan. En son denizde yaşayan avatarlarla buluşuyolar, bilin bakalım onlar ne renk?


    Yani bilgisayar efektine filan karşı bi insan değilim, ama ağalar, beyler, şu lanet şeyin "kısa film" olması gerekirdi yahu. Harcanan paraya yazık değil mi? James Cameron tamam denizi okyanusu filan çok seviyosun, anladık, derinlere filan daldın rekor kırdın filan. Ama yani kendi kişisel hobin sana kalsın be kardeşim. Film diye insanları 3 saat boyunca masmavi bir ekrana baktırmak da nedir? Terminatör'ü yapan adam bu olamaz ya.

  • 40 dakka civarı kaldı bitiremeden kapattım ve sildim öyle bir film.

  • Gördüğüm en overrated serlierden biri. James Cameron’a yakışmıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.