Şimdi Ara

Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
8
Favori
3.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben Aldım gold edition oynamak isteyen varsa offline hak satarım

  • Bizim oyundan ve grafikten hiç anlamayan çeşitli youtuber'larımız "orta seviye grafikli" diyedursun, Digital Foundry görselleri öve öve bitirememiş. Cidden muhteşem ötesi görünüyor. Oyunu bilmem ama görsel seviye ve o atmosfer hayatımda gördüğümün en iyisi.



    Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}Digital Foundryyoutube
    Ubisoft Massive's Avatar Frontiers of Pandora is a simply incredible game, the studio's Snowdrop Engine entering the next generation age with a stunning level of detail and ray traced lighting. In this exploration of the game, Alex Battaglia takes us through Avatar, showcases its micro and macro-level detail - and in a last-minute change to the video, talks us through the 'unobtainium' max settings preset that addresses almost all of his minor quibbles on the game's visual features. Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe Join the DF Patreon to support the team more directly and to get access to everything we do via pristine quality downloads: https://bit.ly/3jEGjvx Want some DF-branded tee-shirts, mugs, hoodies and more? Check out our store: https://store.digitalfoundry.net For commercial enquiries, please contact business@digitalfoundry.net 00:00:00 Introduction 00:02:39 Next-Gen Lighting with Ray Traced Global Illumination and Reflections 00:08:11 World Detail On the Small-Scale 00:09:49 Vistas, Skies, and Volumetrics 00:11:43 Interactivty and Physics 00:13:15 Next-Gen Ray Traced Audio 00:15:07 "Unobtanium" Max Settings and Room for Improvement 00:17:52 How does it play? 00:21:54 Conclusion
    https://www.youtube.com/watch?si=5p5sVJRR1WL9k34U&v=LRI_qgVSwMY&feature=youtu.be
  • Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}Ubisoftyoutube
    Avatar: Frontiers of Pandora™ is out now! It's time to step into Pandora and discover what becoming Na'vi truly means. You'll play as a child of two worlds, born Na’vi but raised by the RDA. Fifteen years after your abduction, you are free, and must reconnect with your lost heritage. Become Na'vi and explore the Western Frontier. Buy now at : https://ubi.li/95QZQ Players can also play the Ultimate Edition of the game when they subscribe to Ubisoft+ on PC and Xbox via Ubisoft Connect. About Avatar: Frontiers of Pandora: Set after the events of the first Avatar film, you’ll embark on a journey across the Western Frontier, a never-before-seen continent of Pandora, as you join other Na’vi clans to protect Pandora from the formidable forces of the RDA. Created in collaboration with Disney and James Cameron’s production company, Lightstorm Entertainment, you will experience a first-person open-world action-adventure game exclusively developed to maximize the power of new-gen consoles and PC. #Ubisoft #AvatarFrontiers About Ubisoft: Ubisoft is a creator of worlds, committed to enriching players’ lives with original and memorable entertainment experiences. Ubisoft’s global teams create and develop a deep and diverse portfolio of games, featuring brands such as Assassin’s Creed®, Brawlhalla®, For Honor®, Far Cry®, Tom Clancy’s Ghost Recon®, Just Dance®, Rabbids®, Tom Clancy’s Rainbow Six®, The Crew®, Tom Clancy’s The Division®, and Watch Dogs®. Through Ubisoft Connect, players can enjoy an ecosystem of services to enhance their gaming experience, get rewards and connect with friends across platforms. With Ubisoft+, the subscription service, they can access a growing catalog of more than 100 Ubisoft games and DLC. For the 2021–22 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €2,129 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2023 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries.
    https://www.youtube.com/watch?v=14ENVfsXFAw
  • Böyle bir oyunu oynayabildiğimize inanmak güç oluyor bazen snowdrop sen neymişsin. İlk far cry çıktığında o gün için neydiyse bu oyunda bugün o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyasına bayıldım. Grafikler çok iyi, gerçekten dedikleri gibi Ubi’nin en iyi grafikli oyunu açık dünya olmasına rağmen çok başarılı. Bir sonra ki AC yi düşenemiyorum. Birde bu adamlar Star Wars Outlaws oyunu yapıyor, ben aşırı heyecanlıyım. Gelecek ayda PoP geliyor zaten. Ubisoft son 3 ayı dolu dolu geçirdi. Laf ediyoruz felan ama Ubi candır, iyi ki var.

    Horizon sonrası en iyi otantik büyüleyici dünyalardan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 9 Aralık 2023; 14:14:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm bazı sorunlar mesela 4 bulmaca çözüp ilerlemek gerekiyor 2 sini çözüp ölünce kaldığımız yerden başlıyoruz ama arkamızda kalan 2 bulmaca çözülmemiş haline dönüyor.

    Diğer sorun düşmanın aim fazla etkili ben düşmanı çalı arkasından göremediğim halde düşman vuruyor yada üstünde çimen olan kayanın arkasına siper alıyorum kayanın bitiş sınırını biraz geçince çimenlerin hizasından kurşun yemeye başlıyorum. Zorluk seviyesini en kolaya alsam bile tek vuruşta öldüğüm oluyor. Patlayıcılı ok elimizdeyse mermi ona gelince patlıyor güzel bir detay olsada fazla yapay zeka aim biraz nerf yemeli. Yerde çatışmak ilerledikçe çok zor hale geliyor ikran üzerinde çatışmak gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 9 Aralık 2023; 19:42:13 >
  • Belki karakterin boyutu ile alakalıdır normal insanlardan büyüksünüz çünkü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Kayanın da boyutu var.

  • Oynamadığım için bilemiyorum ama tahminde bulundum sadece

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Biran önce başlayın derim microsoft storedan ubisoft plus 179tl bu paraya oynanabilecek en güzel oyun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaktim yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun muziklerini Turk besteci Pinar Toprak yapti.

  • Oyun baya VRAM sömürüyor. Tam next oyunu olmuş yalnız. Far Cry Primal severler baksın. Özellikle Avatar filmlerini severek izlediyseniz bunu da mutlaka oynayın. Oyunda beğenmediğim kısım ise ana göreve tıkladığımız zaman nereye gideceğimizi göstermiyor, haritaya açmak zorunda kalıyorum veya gideceğim yeri işaretliyorum. Önceden gideceğim yeri kaç m kaldığını gösterirdi. Bunda koymamışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ssd kullanımını denuvodan dolayı göremesemde alanwake2 ve starfielddan daha fazla ısıttığını söyleyebilirim heatsinkli 990 pro 47 derece gördü düşük ama diğer ssd canavarı diye bildiğimiz oyunlar 40-41 anca yapıyordu.

    Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

    Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}

    4090 nı olan için oyundaki grafik ayarlarınında üstüne çıkan bazı komutlar varmış.

    Gerisi için object detail ve yansıma ayarları karşılaştırması yaptım üstteki ss de yansıma low alttakinde sonda üstteki ss de object detail 10 alttakinde sonda aynı zamanda çizim mesafesi denebilir üstteki ss de kırmızı noktalar farkın en büyük olduğu yerler ama yansıma için fazla bir fark yok denebilir.

    Oyundaki zaman akışından yansıma ve gölgelerin pozisyonu değişiyor bu arada.


    Avatar: Frontiers of Pandora {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 10 Aralık 2023; 23:18:55 >




  • Microsoft Store'dan alınan üyelikle oynamak için oyunun PC Xbox mağazasında olması lazım değil mi boşa almayalım hocam... Ubisoft üzerinden almak gerekiyor diye biliyorum ama henüz denemedim.

  • Umarım Jbir türlü düzelmeyen Jedi Survivor faciasından sonra Outlaws sorunsuz çıkar da keyifle oynarız. Avatar'ın iyi çıkması ümitlendirdi beni valla.

  • Katze kullanıcısına yanıt

    Ubi üzerinden alınmıyor diye biliyorum henüz açılmadı tr ye ama ms storedan alınca xbox ile bir bağlantıda olmadan oynayabiliyorsunuz ms storedan hesabı ubi hesabıyla eşleştirmek gerekiyor sadece.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 11 Aralık 2023; 1:38:47 >
  • Konuda MS den alıp ubi üstünden oynayan yokmu benden başka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşman üstlerini alırken stealth kalınca sondaki loot daha fazla eşyalı oluyor yoksa bazı kasalar boş oluyor.

    Gameplay ayarlarından hackleme item toplama memory olayı otomatiğe alınabiliyor çok iyi olmuş bunu yapmaları başlarda güzel olsada ilerledikçe uğraşmak yük oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 11 Aralık 2023; 2:7:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.