Şimdi Ara

Avcılar Web Tasarım Acarnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijitalleşme denilince akla gelen ilk hizmetlerden biri olan avcılar web tasarım, müşteri ile işletmenin arasındaki bağı oluşturmada oldukça etkilidir. Bundan sebeptir ki şahıs veya firmaların bu hizmete duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Bu artış beraberinde dijitalleşmek isteyen ve böylelikle satışlarını arttırmayı planlayan şahıslara veya firmalara bir kapı açmıştır. Dilerseniz bu hizmetin kapısını sizlerle beraber hafiften aralıyalım.
    Bu hizmeti almanın ne gibi avantajları veya ne gibi kazançları olduğunu açıklamadan önce web tasarımın ne olduğunu kısaca özetleyelim. Web tasarım için grafik ve metinlerin kodlama dili vasıtasıyla bir bütün haline getirilerek ortaya çıkan çalışma tanımı yapılabilir. Kısacası web tasarım kişi veya kurumların dijital ortamdaki yüzü olarak düşünülebilir. Bu yüzü her ne kadar iyi bir şekilde makyajlı bilirseniz o kadar çok kitleye hitap edebilirsiniz. Peki bu hizmeti neden almalısınız? Bu soruya verilecek en iyi cevap aşağıdaki gibidir.

    Web Sitesi Yaptırmanın Artıları Nelerdir?

    Avcılar web tasarım hizmeti almanın kuşkusuz ki artıları olacaktır. İnternet üzerinden başarıya kavuşma gibi bir düşünceniz varsa bu web sitesi yaptırmaktan geçiyor. Yaptıracağınız site dijitalleşmek adına önemli bir adımdır. Web sitesi yaptırmayan işletmelerin sektöründe geride kalması durumu söz konusuyken internet üzerinde bir sitenizin olması sizlere birçok yarar sağlayacaktır.

    Bu yararlar arasında en önemli olanları aşağıdaki gibi sıralamak mümkün.

    • Bu hizmeti almanız firmanıza olumlu bir imaj kazandıracaktır.
    • Yeni ürünlerinizi veya hizmetlerinizi var olan müşterilerinize doğrudan site vasıtasıyla ulaştırabileceksiniz.
    • Bir E-ticaret sistemini kullanıyor olmanız 7/24 bir şekilde satış yapmanızı sağlayacaktır.
    • Bir web sayfasına ve e-ticaret sayfasına sahip olmanız satış rakamlarınızı yukarı çekecektir.
    • Arama sonuçlarında yer almanız yeni müşteriler kazanmanıza olanak sağlayacaktır.
    • Bir web sitenizin olması müşterilerinize güven aşılayacaktır.
    • Ürün veya hizmet pazarlamanız kolaylaşacaktır.
    • Başarıya ulaşma konusunda web tasarım işlerinizi rahatlatacaktır.
    • Müşterilerinizin farklı bölgelerde olmasından dolayı ürünlerinizi pazarlayamamanız sorunu ortadan kalkacaktır.
    Web Sitesinin Aşamaları Nelerdir?
    Bir web sitesine sahip olmanız sizlere yukarıdakilerinin yanı sıra birçok avantaj sağlayacaktır. Tabi bu avantajlardan faydalanabilmeniz için bir web sitenize ihtiyacınız olacaktır. Bu ihtiyacınız karşılamak üzere karşınıza birtakım firmalar çıkacaktır ve bu firmalar aşağıda belirtilen süreçler doğrultusunda sizlere bir web sitesi hazırlayacaktır.

    • Web sitesi yaptırılmadan önce firmanın hedefleri belirlenmektedir.
    • Daha sonra firmanın ihtiyaçları ve bu ihtiyaçlara çözüm bulacak analizler gerçekleştirilir.
    • Yaptırılacak sitenin süresi ve bütçesi belirlenir.
    • Firmanın faaliyet gösterdiği sektörle alakalı tasarım konsepti oluşturulur.
    • Tüm bu aşamalardan sonra web sitenin kodlama aşamasına geçilir.
    • Site çalışması bitirildikten sonra sitenin arama sonuçlarında yer alması için SEO optimizasyonları gerçekleştirilir.
    • Tüm bu süreçler sitenin yayına alınmasıyla sonuçlanır.

    Yukarıdaki süreçler çalışacağınız firmadan firmaya göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu değişikliğin ve hizmetler arasındaki farklılıkların yaşanmasındaki en büyük sebep olarak fiyatlandırma gösterilebilir. Günümüzde bilişim firmaları aldığı ücret doğrultusunda hizmet vermektedir. Buda ortaya çıkacak projeyi ciddi anlamda etkilemektedir. Tabi ufak ücret tekliflerinin verilip kötü hizmet verildiği gibi yüksek meblağlar verip istediklerini bulamayanların sayısı da bir hayli fazla. Bu tür problemlerle karşılaşmamak ve profesyonel bir web sitesine sahip olmak için çalışacağınız firmayı doğru seçmeniz gereklidir. Bunun içinde seçim yapacağınız firmayı birtakım kriterlerden geçirmelisiniz. Firmanın sektörde öncü olması, konumu, tecrübesi, yaptığı işler bu kriterlerdendir. Tüm bu kriterlerden olumlu yönde sonuçlar alan Acarnet Bilişim firmamız sektörde uzun yıllardan beri hizmet vermektedir. Firmamız hakkındaki daha detaylı bilgiyi ve neden bizi tercih etmeniz gerektiğini aşağıdan kısaca inceleyebilirsiniz.

    Acarnet Bilişim Olarak Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

    Firmamız İstanbul Avcılar merkezli olup 15 yıldan beri sektörde avcılar web tasarım hizmeti vermektedir. Verdiğimiz bu hizmetlerle birçok web sitesini arama sonuçlarında üst sıralara çıkararak onların daha geniş kitlelere ulaşmasını sağladık. Üstelik verdiğimiz bu hizmeti profesyonel yazılım kadromuzla sağlıyoruz. Aynı şekilde bizlerle iletişime geçerek aldığınız web tasarım hizmetinin sürecini sizlerle beraber yürüterek, sizlere etkin bir şekilde destek veriyoruz. Ayrıca satış öncesi verdiğimiz bu desteği satış sonrasında da vererek sorun yaşama riskini en aza indirgiyoruz.
    Firmamızın temelde var olan prensibi müşterilere en iyi hizmeti sunmak ve onların aldığı hizmetten memnun olmasını sağlamaktır. Sürekli olarak değişen ve gelişim gösteren bu pazarda Acarnet olarak bizler sektörde var olan eksiklikleri analiz ederek bunlara farklı farklı inovatif çözümler üretmekteyiz. Sizlerde bu çözümlerimizden faydalanarak bir web sitesine sahip olmak istiyorsanız bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Firmamız sizlerle çalışmaktan mutluluk duyacaktır.
    Avcılar Web Tasarım Şirketi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.