Şimdi Ara

AVEA' DAN BAŞKA OPERATÖRÜN FATURASIZINA GEÇİP GERİ DÖNMEK İSTERSEK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Avea Kartalcell' den; Vodafone veya PTTcell ' e geçersek;

    a-Faturalısına geçersek 90 gün geçmeden tekrar Avea' ya geri gelirsek para ödüyoruz değil mi?

    b-Faturasızına geçersek Avea' ya geri dönmek için 90 gün olayı bu durumda da var mı?Yoksa faturasızına geçtik diye böyle bir şey yok mu?İstedigim gün tekrar Avea'ya dönebilir miyim?



  • Faturasızı biliyorum onu cevaplayayım istediğiniz zaman geri dönebilirsiniz bir sınır veya ücret yok 90gün diye birşey numara taşımada bulunmamakta. 90gün yeni hat alırsanız numaranızı 90güm boyunca taşıyamazsınız. Şuan hattınızı yeni almadıysanız yani 90günü geçtiyse istediğiniz kadar numara taşıyabilirsiniz bir sınır gün bulunmamakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim @SoftRock ama şimdi kafam karıştı. Şöyle ki: Benim hattım Avea Kartalcell faturalı idi. Anlaşamayınca operatör değiştireceğim. Avea ile görüştüğümde Avea Müş. Temsilcisi diyor ki" eğer başka operatöre giderseniz (ister faturalı ister faturasızına) 90 günden önce gelirseniz hat başı 30 Tl gibi bir para ödemek zorundasınız dedi. Bunu farklı 2-3 müşteri temsilcisi de söyledi. Bu sebeple kafamkarıştı. Sizce?
  • Hocam o su sekilde oluyor 90 gun icinde aveaya geri donus yaparsaniz faturasz yeniyil kampanyasi gibi bundan yararlanamaz mevcut musterilere sunulan paketleri alabilirsiniz faturalida ise ornegin essiz trifeye gececeksiniz 20 ila 40 tl tarifeye gecis ucreti yansitiliyor normal faturali tarifelerine gecerseniz yine ucret odemezsiniz ama o tarifelerde cep yakiyorakiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.