Şimdi Ara

Avea'dan Gelecek için Bilişim ve Kobi E-Dönüşüm Projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) KOBİ’lere hizmet sunan bilişim bayilerine standardizasyon getirmek ve sertifikalandırmak diğer yandan KOBİ’lerin teknolojiden etkin biçimde yararlanarak büyüme ve gelişmelerine yardımcı olmak amacıyla Gelecek İçin Bilişim KOBİ e-Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

    Intel, Microsoft ve Türk Telekom Grubu’nun desteğiyle gerçekleştirilen Gelecek İçin Bilişim KOBİ e-Dönüşüm Projesi ile bilişim bayilerinin KOBİ’lere kaliteli ve uçtan uca danışmanlık, hizmet ve çözümler sunacak şekilde daha yetkin hale getirilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda bilişim bayilerine teknik konuların yanı sıra satış yetkinlikleri, iş süreçleri gibi konuları kapsayan eğitimler veriliyor. Bu eğitimler sonrasında yapılacak sınavlarda başarılı olan bilişim bayileri sertifika alarak önce “Bilişim Uzmanı”, lmaya hak kazanıyor.www.kobiedonusum.org portalı aracılığıyla da bilişim bayilerine çevrimiçi eğitimler verilerek yetkinliklerinin artırılması ve sürdürülmesi sağlanıyor.

    Gelin siz de Gelecek İçin Bilişim KOBİ e-Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştirilecek bu eğitimlere katılın. “Bilişim Uzmanı” olma, KOBİ’lere bilişim teknolojilerinin kullanımı ile daha etkin çözümler sunma fırsatına sahip olun. Böylece hem KOBİ’lerin gelişimine katkıda bulunun, hem de kaliteli hizmet ile satışlarınızı ve kazancınızı katlayın.

    Projemiz Bilişim Bayileri ve Bilişim Hizmeti Almak isteyen KOBİ'lerin bilişim kulllanım / yetkinliklerinin geliştirilmesini amaçlamakta ve onları ideal duruma taşıyacak destek aktivitelerini kapsamaktadır.







  • Yine Avea ve yine güzel bir organizasyon...

    Tebrikler AVEA....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.