Şimdi Ara

Avea 'SBS Tercih Hizmeti' ile İkinci Tercih Döneminde de Öğrencilere Yol Gösteriyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Avea "SBS Tercih Hizmeti" ile İkinci Tercih Döneminde de Öğrencilere Yol Gösteriyor...


    Avea, Final Dershaneleri işbirliği ile SBS sınavına giren 1 milyonun üzerindeki sekizinci sınıf öğrencisinin lise tercihlerine kılavuzluk edecek


    Sunduğu avantajlı tarife ve kampanyalarla Türkiye'nin abonelerini en çok konuşturan operatörü Avea, Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) giren öğrencilerin heyecanına ortak olurken, aynı zamanda bir sonraki eğitim hayatları için doğru tercihte bulunmalarına da yardımcı oluyor.


    Avea aboneleri, Final Dershaneleri işbirliği ile gerçekleştirilen "SBS Tercih Servisi" sayesinde, birinci tercihlere göre belirlenen 2010 yılı okul puanlarının Final Dershanesi bilgi birikimi ile değerlendirilmesi sonucu, kendi puan ve tercihlerine göre hazırlanan okul önerileri listesine kısa mesaj göndererek ulaşabiliyorlar. Geleceklerine yön verecek SBS tercihlerini oluştururken danışmanlık hizmeti alma olanağı olmayanlar da dahil olmak üzere tüm öğrenciler eğitim konusunda tecrübeli ve güvenilir bir marka olan Final Dershaneleri bilgi birikimi ile hazırlanan okul önerileri listesinden yararlanabiliyor.


    Evreka Bilişim Teknolojileri tarafından geliştirilen tercih servisinden yararlanmak isteyenlerin  "Ortaöğretime yerleştirme puanları boşluk tercih ettikleri ilin plaka kodunu"  veya

    "Ortaöğretime yerleştirme puanları boşluk ANADOLU, FEN, MESLEK,SOSYAL veya OGRETMEN seçeneklerinden tercih ettikleri okul türünü" yazarak, 2828'e mesaj göndermeleri yeterli.

    Örneğin; 450.555 puan İstanbul için "450.555 34", 450.555 Tüm Türkiye Fen Liseleri için "450.555 FEN" şeklinde mesaj gönderilmelidir.


    Avea bu servis ile yaklaşık 1 Milyon 8. Sınıf öğrencisine tercihlerinde, alternatifleri sunarak yardımcı olmayı, 6. ve 7. Sınıf öğrencilerine de bulundukları seviyede ilerledikleri takdirde, değerlendirebilecekleri olası okulları paylaşmayı hedeflemektedir. 


    Her sorgu 4TL ile ücretlendirilirken hatalı kullanımlar ücretlendirilmemektedir.

    Servis ile ilgili detaylı bilgi www.avea.com.tr'de yer almaktadır.

    Servis müşteri hizmetleri numarası +90-212 572 64 59' dir.









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.