Şimdi Ara

AVEA SMS'i MMS olarak faturalandırdı fazla gelen faturalara DİKKAT..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Android 3 mesaj sınırı , ios 6 facebook sorunu. milyarlar veriyoruz ama bir şekilde cebimize farklı dönüş yapmayı ihmal etmiyorlar helal. Bende yanlışlıkla bu şekilde mms yollamıştım sonradan farkettim.
  • banada böyle bir mesaj geldi android 2.3 te nasıl bir ayar yapmak gerekiyor ?
  • bende de bu sorun var.hattim avea telefonum s2 fatura daha simdiden 30 tl olmus normalde 23 tl olmasi gerekiyordu.musteri hizmetleri aradim aveanin sitesindeki ayarlari uygulayin dediler.mms i kopmle kaldirmak lazim ama nasil.ayarlardan mms adresini komple silecem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 14 Aralık 2012; 12:11:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün mh den aradılar,
    -telefonunuz ne
    -iphone
    -ayarlarda mesaj bölümünde konu alanını göster bölümünün kapalı olması lazım. Duyurulara da koyduk
    -ben de zaten kapalı
    -eskiden de kapalımıydı?
    -evet
    -o zaman tekrar talep formu dolduralım incelensin
    yani hala bir gelişme yok AVEA hala bir çözüm bulabilmiş değil. Haftalardır aynı şeyleri dinleyip duruyorum biri çıkıp da doğru suç bizdeymiş kusura bakmayın demedi.
    O gün gelirmi ki..
  • Aynı sorun bende de mevcut bu ay ki güncel faturam 54,50 TL normalde sabit 21 lira gelen fatura bu boyuta sözde facebook eklentisi yüzünden geldi.Boşu boşuna 35 lira fazladan ödemek enayilik olacak.Yok mu bu parayı geri almanın bir yolu ama tüm sanal ortamda bu rezilliği yaymak hak oldu AVEA'nin rezilliğini görsün herkes.
  • Bunda aveanın bir suçu yok sanırım, benimde başıma gelmişti. Cihazdan kaynaklanıyor.
  • iPhone Kullanıcılar Ayarlar Facebook Kişiler İşaretini Kapatsın Düzelir
  • Arkadaşlar en son müşteri hizmetleri ile görüşmemden sonra müşteri memnuniyeti amacıyla mms ücretleri geri yüklendi ve faturama yansımış bilginiz olsun.
    Ancak btk şikayeti ile ilgili olarak dün avea müşteri hizmetlerinden arayan yetkili aslında geri ödeme diye bişeyin olamayacağını ancak size müşteri memnuniyeti adına böyle bi ödeme yapıldığını söyledi.
    Bu durumu yaşayan arkadaşlar müşteri hizmetlerine bastırsınlar ayrıca şikayetlerini her yere iletsinler yani geri ödeme yapabiliyorlar.
  • Dün benim hesap kesim tarihimdi bakalim bana nasil bir saka yapacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scoopi

    burda yazmislar.
    http://www.avea.com.tr/web/Hakkimizda/DuyurularDokumanlar/Duyurular/SMSteDikkatEtmenizGerekenCihazAyarlari

    Sn scoopi,bilgi için teşekkürler..

    2-3 gündür bu sayfayı arıyordum Avea sitesinde.Banada telefonunuz kaynaklı SMS'ler MMs gidiyor,sitemizden gerekli bilgiyi alın diye msj geldi.Her zaman; ilan,kampanya vs de link gönderen Avea, böyle bir konuda web sitemizde arayın diyor.Bu soyguna ilk adım,500 dk 1000 sms ve sınırsız internetli tarifem var.Ancak ne hikmetse 30 TL olan tarife ücretimi daha hiç 30 TL ödemedim.32-35.. bu ay 40 küsür geldi. Müşteri hizmetlerinin söylediği; banka kampanyaları vs'lere gönderdiğimiz yada bankalardan gelen (Özellikle yapı kredi..) mesaj ücretleri bize giriyormuş.Bunu kapattırmamız gerekiyormuş Zaten eskisi gibi dökümanlı gelmeyen fatura özetlerimiz,artık posta yoluyla bile elimize ulaşmıyor.Sözde ağaç kurtarma bahanesiyle; takip etmeyenler için,fatura ödeme tarihini geçirme-detaylı kontrol yapma gibi haklarımızı elimizden alıyorlar.Defalarca arayıp ayrıntılı döküm istememe rağmen,sanki PTT anlaşmalı olarak evraklarım adresime gelmiyor.Gelse bile ödeme tarihi geçtiğinin ertesi günü yada yakınım olan;Amcam,kardeşim,babamın evinden çıkıyor.Evim yazlık yerde Posta dağıtan arkadaşlar üşenip soy isim benzerliği olan yere bırakı veriyorlar..Yani herşeyin suyu çıkmış; belki özel bir döküman,gizli bir iş çeviriyorum;süpriz yapacağım vs.. ama nafile. İnsanlarda çalışma disiplini,müşteri hakkı vs kalmamış.Sanki insanlar isyan etsin diye bunlar bilinçli yapılıyor,nereye dönsem hep katakulleli işler Kaptırdım gene özür dilerim,gelelim konuya; Sn scoopi Avea'lılar için gerekli linki vermiş,bende linktekileri ekleyeyim;

    SMS Gönderimlerinizde Dikkat Etmeniz Gereken Cihaz Ayarları
    *SMS gönderimleriniz, kullandığınız cihazların ayarlarından kaynaklı sebepler ile MMS olarak gönderilebilmektedir. Avea ile mesajlaşmanın keyfini çıkarırken bu tarz problemler ile karşılaşmamanız için aşağıda belirttiğimiz cihaz ayar özelliklerine dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.
    *Sevdikleriniz ile mesajlaşırken; kişi listenizde e-mail adres bilgisi de bulunan kişilere SMS göndermek istediğinizde GSM numarasının seçili olmasına dikkat etmelisiniz.
    SMS alanına girdiğiniz metni yanlışlıkla konu alanina yazmanız durumunda gönderim MMS olarak yapılacaktır.Bu problemin çözümü için Ayarlar > Mesajlar > Konu Alanını Göster bölümünün kapalı konumda olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.
    *IOS6-Facebook eşleşmesi sonrası gönderilen SMS’ler cihazınız tarafından Facebook mail adresine MMS olarak gönderilebilmektedir. Bu problemin çözümü için Ayarlar > Facebook > Kişiler bölümünün kapalı konumda olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.
    *Blackberry markalı cihazlarınızda; Inbox > Options > “Send Text-Only Message as: Automatic / Always SMS / Always MMS” kısmına geldiğinizde seçiminizi “Always SMS” olarak belirtmeniz durumunda SMS mesajlarınızın MMS olarak gönderimini engelleyebilirsiniz.

    Ne hikmetse bende hepsi kapalı ama genede faturam farklı geliyor.. Madem öyle bundan sonra böyle diyip; Viber ve Tango yükleyip; sınırsız internetim olması kaynaklı Tango dan görüntülü görüşme,Viber'dan internet üzeri ücretsiz konuşma Whatsapp'tan da MSN gibi sms ve mms i bir arada kullanmaya karar verdim Telefonunuz destekliyorsa mutlaka bu 3 programı edinin ve karşınızdakilere de edindirin.Bakalım bu sefer nereden geçirecekler




  • arkadaşlar aylık sabit fiyatlı tarifelerde boşuna güncel fatura sorgulamayın doğru çıkmaz. fatura çıktığı anda faturaya bakın. yoksa indirimler bölümü falan fatura kesilince dahil olur. 35 tl fatura gelecek birisi güncelden bakınca çorba gibi bişey görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısını banada yaptı ama ücretten düşmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar
    avea 500dk - 2000 sms - sınırsız internet tarifem 35 TL/ay
    olasına rağmen ocak ayı faturam 129,5 TL olduğunu oğrendim
    nedenini araştırdığımda ben de sizinle aynı sorunla karşı karşıya olduğumu öğrendim.
    fatura detayımı pc ye indirdim toplu mesajlarım sms olarak görünmesine rağmen
    avea tarafında mms olarak ücretlendirilmiş
    müşteri hizmetlerini aradım normal dediler
    telefonum iphone4
    ben de avea tarafından düdüklendim
    ne yapabilirim???
  • Bunun cihazla alakası yok. Ben LG E900 Optimus 7 kullanıyorum aynı gerekçeyle bana da 5 TL civarında fazla fatura çıkarmışlar. Üstelik birkaç aydır kullanıyorum ilk defa bu ay çıkardılar 9721, 9720, 9711'e SMS. İşin garip yanı özette MMS görünürken detaylı da SMS görünüyor.

    Hattı kapattırdım, taşımaya kalksam ona da para keserler diye bunlarla uğraşılmaz arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.