Şimdi Ara

Avea-Vodafone İnternet Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mevcut hattım Vodafone faturasız. 1gb internetim vardı son zamanlarda yetmemeye başladı. Aslında int. hızından veya çekim kalitesinden vs memnunum fakat malum hat değişikliklerinde daha hesaplı kampanyalar bulunabiliyor. Avea'ya geçmeyi düşünüyorum 2 gblık bi paketi şu anda verdiğim parayla aynı fiyatta. İki operatörü de kullanmış olan arkadaşlardan özellikle internet hızıyla alakalı karşılaştırma yapabilecek olan var mı? 1 gb için geçmeye değer mi?



  • Internet hızları ikisininde genel manada aynı birbirini aratmaz yalnız genele değil özele bakman gerekiyor şöyle ki bulunduğun yerde hangi operatör iyi hangisinden daha çok verim alabiliyorsun önemli olan bu. Aveaya geçmeden önce avea hat bul denemeler yap.

    Onun haricinde ikisininde birbirlerine artı ve eksileri var. Bi kere genel manada vodafone daha kaliteli ama avea daha ucuz vodafone daha çok baz istasyonu var aveaya göre çekimi iyi ama vodafone şarj sorunu sistemsel hataları bu son aylarda çok arttı fazla ücret yansitmalar müşteri hizmetlerinin bilgisizligi vs vs bir ton şikayet var forumda. Bunları da göz önüne alarak seçimini yap ama dediğim gibi önce avea hat bul deneme yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.