Şimdi Ara

Aveanın kampanyasından iphone almayı düşünen arkadaşlar dikkat ve yardım:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen ayın 21inde aveanın kampanyasından iphone aldım. Hemen öncesinde 80 TLlik bir konuşma paketi kullanmaktaydım. Ayın 23ünde fatura kesimi olmuş ve fatura dökümünde hem benim 80 Tllik konuşma paketimin ücreti hemde 139 TLlik Iphone kampanya ücreti gözüküyor. Yani adamlar sadece 2 günlük iphone paketi için 139 TLyi faturaya yansıtmışlar. Avea müşteri hizmetlerini aradım, adamlar tam çakal. Güya bu paket olduğu için 1 günde olas 30 günde olsa aynı şekilde yansırmış. Adamla uzun süre tartıştıktan sonra en sonunda bana sözleşmenizde bu yazıyordu dedi. Sözleşme dediğimiz malum 10 sayfalık bir sözleşmeden bahsediyoruz, alırken bir göz gezdirmiştim ama detaylı bakmamıştım. Şimdi sözleşmeyi madde madde okuyacağım. Sizler ne düşünüyorsunuz, hiç başınıza böyle birşey geldimi?



  • Bence normal bir uygulama.
  • Farkeden birşey yok bir ay daha erken bitcek ödemelerin ?
  • 1 ay daha erken bitecek diye hiç konuşmadan internet hakkını kullanmadan 139tl ödemenin bir anlamı yok. sözleşmedeki maddeler arasına gizlenmiş çakal bir madde, kim okuyorki sözleşmeyi, dürüst bir firma olsaydı sözlerdi böyle önemli bir maddeyi!
  • Kim okuyorki sözleşmeyi derseniz hayatta her türlü kazığı yersiniz. Alın sözleşmeyi evinize götürün okuyup ertesi gün alın cihazınızı çok zo bir olay değil. Ayrıca durumun dürüstlüklede alakası yok. Sorarsanız fatura durumu ne olacak diye net bir cevap alabilirdiniz. Her ne kadar farklı nedenler ile henüz cihazı almamış olsamda avea bayisinden almak için her türlü bilgiyi almıştım. Sorun cevap verirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankh_

    Kim okuyorki sözleşmeyi derseniz hayatta her türlü kazığı yersiniz. Alın sözleşmeyi evinize götürün okuyup ertesi gün alın cihazınızı çok zo bir olay değil. Ayrıca durumun dürüstlüklede alakası yok. Sorarsanız fatura durumu ne olacak diye net bir cevap alabilirdiniz. Her ne kadar farklı nedenler ile henüz cihazı almamış olsamda avea bayisinden almak için her türlü bilgiyi almıştım. Sorun cevap verirler.


    Hocam bir zaman makinası ile geçmişe gitme imkanım olmadığı için dediklerinizin hiç bir anlamı yok neyi yazıyorsunuz? Ben şu andan itibaren yapabileceğim bir şey var mı onu merak ediyorum yoksa bende biliyorum yaptığım hatayı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.