Şimdi Ara

avensis alcağım yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkdaşlar avensis almayı düşünüyırum 2003 model üstü 1,6 motor olanlardan
    bu araçların lpg yakıt değerleri nelerdir
    veya auris önerimisiniz dizel veya lpg li bunların yakkıt değerleri nedir kulanan ve anlayan arkdaşlar cevaplarsa öok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxmenxx -- 29 Ekim 2010; 19:59:33 >



  • slm xxmenxx bildiğim kadarıyla yanlış bilmiyorsam tabi avensis ile sıralı sistem uyumu düzensiz olduğunu hatta sıralı sistemin takılmayıp takılsada düzen almadığını biliyorum ben daha önce corolla ya lpg dönüşümü sırasında zavolli yetklisinin ağzından duydum avensis olmadıkça toyotalarda zavolli mükemmel çalışıyor diye sen gene de bi araştır derim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altan_35

    slm xxmenxx bildiğim kadarıyla yanlış bilmiyorsam tabi avensis ile sıralı sistem uyumu düzensiz olduğunu hatta sıralı sistemin takılmayıp takılsada düzen almadığını biliyorum ben daha önce corolla ya lpg dönüşümü sırasında zavolli yetklisinin ağzından duydum avensis olmadıkça toyotalarda zavolli mükemmel çalışıyor diye sen gene de bi araştır derim..

    eksik bir bilgi edinmişsin.dediğin o sıkıntı 2.0 motor avensislerde yasanıyor.
    1.6 avensislerde sorun yasamazsın
  • kardeş bende 2006 model 1.6 elegant var üzerinde romano marka lpg var 2 senedir kullanıyorum 36 inde iken taktırdım şuanda 80 bindeyim yani 2 senede 44 bin km yol yaptım tık yok. lpgde markadan yana montajı yapan usta önemli olduğu için tasarrufa erken başlamak için ben atiker öneriyorum. yakıt değerlerine gelince ş.içi 10 litre ş.dışı 90-100 ile 8 litre az tüketiyorum. tabi istanbul ankara gibi illerde iseniz bu 9-10 litrelere çıkar ben adanada kullanıyorum aracı.
  • Lpg nin en uyumlu çalıştığı araçlar Toyatadır.Yeterki 2.0 D4 motor olmasın.
  • teşekürler arkdaşlar Allah izin verirse bayram sonu alcağım uygun bulursam hemen alırım bayram sonrası fiyatlar biraz düşer sanırm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxmenxx -- 31 Ekim 2010; 16:15:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.