Şimdi Ara

AVER MEDİA DVB-S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ikinci el bu siteden çok güzel bir sistem aldım. 120 lik çanak + lnb + avermedia dvb-s m203 Kart. Sistemi kurdum. Kartı kendim montaj yaptım çanağıda servis çağırdım. Servis 120 lik çanak için 50 ytl aldı. Her neyse turksata bakan bir çanağım var.

    Siizden ricam elinde bu kart olan bir arkadaş varsa ve elindeki programları + plugınları + channel listleri gönderirse çok makbule geçer.

    Çanağı 1 hafta sonra hotbird e çevireceğim bu yüzden şifre kırıcılar ve hotbirdin de channel list i olsa fena olmaz hani. Şu anda cine5 i bile çözemiyorum.

    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..



  • prog dvb yi kullanmanı tavsiye ederim. tabi dijital kartın desteklemesi lazım. ki zannedersem de destekliyor

    www.progdvb.com bu sitede ihtiyaçın olan her şey var
  • Baya araştırmam oldu, Bu kartta uyumlu progdvb programının 4.52 versiyonunu kullanın. Kanal listelerini dışarıdan aldıgınızda bazı sorunlar yaşayabiliyorsunuz. Kanalları elle ayarlama yapın. Orjinal programında disec ayarlarını iyi yapmanız gerekiyor özellikle 2 çanak kullanıyorsanız. Download olayı çok iyi. Sanırım turksattaki download kanalı kapanmış. Hotbird tekini denemenizi tavsiye ederim. Kartın orjinal programında kayıt kalitesi de mükemmel fakat çok fazla hafızadan yiyor. Elimdeki sistem PIII 866 256 MB REM bu yüzden kanal izlerken duraksamalar oluyor. İnşallah yeni sistem aldığımda bu yavaşlamalar olmaz.
  • Aslında en sağlıklısı dediğn gibi herşeyi kendin yapacaksın ama üşengeçlikten uğraşmak istemiyor insan ve bisürü sorun yaşıyor
  • arkadaşlar bende var bu aver'den ama şöyle bir sorun yaşıyorum.

    2 çanak var, hotbird ve turksata bakan. Kendi programıyla bu uyduların 2sinde de kanallara ulaşabiliyorum. Yalnız kanal listesi eski o yüzden atv, show, star, kanal d gibi kanalları bulduramadım. elle "Edit Current satelite" Yaptım, hatta bi arkadaş frekansların sonuna 3 sıfır ekleyerek gir dedi onu da yaptım genede bu kanalları bulamadım.
    Progdvb kurdum, prog dvb'de de turksattan hiçbir kanalı bulamadım, hotbirdde sorunsuz çalışıyor halbuki. Diseq ayarlarını falan değiştirerek denedim genede olmadı.

    Varmı bana bir tavsiyeniz veya şunu eksik yapıyorsun dediğiniz bir nokta!
    Şu kanalları bi adam gibi bulamadım yahu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.