Şimdi Ara

Avermedia'nin yeni USB Dijital Uydu ve Analog Karti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
17.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: okaancet

    usb den tv kartlar dvb-s olanlar sifre cozer mi


    Çözüyor.Ancak progdvb programında sorun yaşadım onun yerine dvbdream i kurdum sorunsuz çalışıyor.Şifre çözmede kastın emu ile izlenen kanallar ise çözüyor.Cardsharing olayına daha girmediğim için yorum yapamam.
  • Güzel bir kart görüntü kaliteside gayet iyi. Progdvb ile de sorunsuz çalışıyor. ancak kendi programını vista da ancak uyumluluk modu ile çalıştırabildim. birde Kendi programında kanlllar bir türlü sıralanmıyor. Örnegin aradan 10 tane kanal sildiysen o on kanal numarası arada kalıyor. bu yüzden önce silinecek kanalları en sona atıp sıralamayı yapııp ondan sonra kanal ları silmeli.
  • benim bu kartlarda merak ettiğim şey şu ki, diyelim dolby digital yayın alıyorsunuz ama bu kart dolby digital'i çözemiyor (özelliklerinde streo diyor), bu evrede sistemdeki ses kartını kullanıp ona çözdürebiliyor mu? mutlaka çok basit bir cevabı vardır ama kullanmadığım için emin olamıyorum. hiç deneyimleyeniz oldu mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuiWan -- 23 Mayıs 2009; 7:27:32 >
  • Kullanalar memnun mu karttan?
  • Açıkçası memnun kullananlar.Yalnız kendi programı biraz ağır onu tavsiye etmiyorum.Dvbdream programında ses sorunlarını forumları incelerseniz gerekli kodeklerle çözersiniz.Bence oldukça kullanışlı bir ürün.
  • bu tv kartı reciever görevi görüyor değil mi Peki digiturk ve dsmart'ı nasıl izleyeceğiz o zaman Composit kabloyla bağlayarak mı acaba
  • kolay gelsin acaba bu tv kartı ile motorlu canak kullanabiliyormuyuz kullanan arkadaşlar bilgi verirse cok sevinirim,


    saygılar.
  • Merhabalar,

    Ben de bu cihazı aldım ve çalışmasında bir sorun yok, ancak bazen açılışta bazen de bir süre sonra bilgisayarımı kitliyor ve ancak reset yaparak açabiliyorum.
    Bunun nedeni ne olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Çok teşekkürler
  • Arkadaşlar,

    avermedia galaxy mi yoksa skystar 3 mü önerirsiniz. kullanıcagım yer laptop. laptoptan lcd bağlıycam. uydu kullanıcam. teşekkürler.
  • skystar3 al derim
  • Arkadaşlar, yardımcı olacak kimse yok mu? Ben de ne güzel bu forumda sorulara yanıt veriliyor diye sevindiydim. İlk kez forumlara işim düştü, yanıt veren çıkmadı :(

    TV kartını çalıştırdığımda bazen donma yapıyor, kitleniyor ve ancak reset yapıp tekrar çalıştırabiliyorum.
    Neden dolayı böyle bir sorun olur? Donanımla mı ilgili , başka bir şeyle mi?
    En ufak bir fikri olan yazarsa çok sevinirim.
    Teşekkürler.
  • Yeni tv kartı almayı düşünüyorum. Bu ürünü kullanan arkadaşların yorumlarını almak isterim.
    Üründe gördükleri artı ve eksi yönleri belirtirlerse çok makbule geçecek.
    Skystar3 alma taraftarıyım ancak hem fiyat hemde fazladan analog yayın desteklemesi bu ürünü alınabilir yapıyor.
    Yorumlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Bugün itibariyle elime ulaşmasını bekliyorum.
    Önce Box W7 modelini düşünmüştüm, fakat özelliklerine bakınca bunun çok daha iyi bir makina olduğuna karar verdim.
    Ürün elime ulaşınca artılarını eksilerini yazarım.
    Kullanan diğer arkadaşlar da ürün hakkındaki yorumlarını bu başlıktan paylaşırlarsa, almayı düşünenler için referans olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackeagle73

    Arkadaşlar, yardımcı olacak kimse yok mu? Ben de ne güzel bu forumda sorulara yanıt veriliyor diye sevindiydim. İlk kez forumlara işim düştü, yanıt veren çıkmadı :(

    TV kartını çalıştırdığımda bazen donma yapıyor, kitleniyor ve ancak reset yapıp tekrar çalıştırabiliyorum.
    Neden dolayı böyle bir sorun olur? Donanımla mı ilgili , başka bir şeyle mi?
    En ufak bir fikri olan yazarsa çok sevinirim.
    Teşekkürler.

    Arkadaşım yeni driverleri çıktı onu kur onla dene ingilizce olmasına ragmen eskisinden daha kullanışlı. Bende hiç bir problem yok aylardır kullanıyorum. eger yine kasma devam ederse. sadece driveri kurup progdvb ile dene. Gerçi bende hem kendi Media Center hemde prog dvb var. Eger çözülebilien şifreli yayın bulabilirsem prog dvb yi yoksa normalde kendi orjianal Media Center kullanıyorum kayıt olayı filan çok güzel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxser -- 8 Eylül 2009; 16:03:25 >




  • Bi Allahın kulu da çıkıp dememiş arkadaşlar aldım bu ürünü güzel v.s tavsiye ederim diye Millet o piti piti yapsın o şekilde alsın o zaman ..
  • arkadaşlar ürünü cumartesi sipariş ettim bugün elime geçti. boyutları ufak. laptopla beraber taşıyabilirsiniz. ama ben normal desktop bilgisayarıma önce driverini kurdum sonra cihazi taktim problemsiz çalıştı. gene avermedia ya ait ufacik bir anten aldim karasal yayın için onunla birçok kanalı izlenebilecek şekilde çekiyor. kanallar arası geçiş bazen yavaş ama bence sorun değil herhangi bir uydu alıcıdan kesinlikle yavaş değil. almayı düşünenlere tavsiye ederim.

    yalnız benim bir sorum olacak. televizyona bağlı uydu alıcıma uydular bağlı iken 1 kabloda buna çeksem aynı anda görüntü alabilirmiyim. yoksa aynı 2. uydu alici takma işlemindeki gibi yeni lnb mi ister. ya da diğer televizyona bağlı uydu alici kapalı iken bunu çalıştırabilirmiyim?

    yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luque_2535

    Bi Allahın kulu da çıkıp dememiş arkadaşlar aldım bu ürünü güzel v.s tavsiye ederim diye Millet o piti piti yapsın o şekilde alsın o zaman ..

    Arkadaşım bir üsteki mesajda ürünü aylardır kullandıgımızı ve memmun oldugumuzu belirtmisiz ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civil27

    arkadaşlar ürünü cumartesi sipariş ettim bugün elime geçti. boyutları ufak. laptopla beraber taşıyabilirsiniz. ama ben normal desktop bilgisayarıma önce driverini kurdum sonra cihazi taktim problemsiz çalıştı. gene avermedia ya ait ufacik bir anten aldim karasal yayın için onunla birçok kanalı izlenebilecek şekilde çekiyor. kanallar arası geçiş bazen yavaş ama bence sorun değil herhangi bir uydu alıcıdan kesinlikle yavaş değil. almayı düşünenlere tavsiye ederim.

    yalnız benim bir sorum olacak. televizyona bağlı uydu alıcıma uydular bağlı iken 1 kabloda buna çeksem aynı anda görüntü alabilirmiyim. yoksa aynı 2. uydu alici takma işlemindeki gibi yeni lnb mi ister. ya da diğer televizyona bağlı uydu alici kapalı iken bunu çalıştırabilirmiyim?

    yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Ürünün öncelikle hayırlı olsun ancak dijatal yayıları izlemek için kesinlikle canaga çifli bir LNB takıp ayrı bir kablo çekmen gerekir. ager tek LNB den 2 tv ye görüntü almak istersen öncelikle Dayseki yakıp zorlarsan LNB yi yakabilirsin




  • arkadaslar bu tv kartını acer 5920 g notebook da kullanmak ıstıyorum. ayrıca buna ps3 takıp notebook ekranından oynayabılırmıyım rahat sekılde ?
  • Ben yaklaşık 1 aydır bu kartı kullanıyorum monitörüm samsung p2250 ve şimdilik sadece analog yayınlarda kullanabiliyorum. berbat bir görüntü veriyor.Adamların suratları hep bulanık yazılar bile okunmuyor. Dijital yayınlardadamı görüntü kalitesi böyle merak ediyorum. Acaba benim kartım mı sorunlu yoksa analog yayınlarda LCD ekranlarda görüntü kalitesi böylemi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.