Şimdi Ara

AVİRA ORİJİNAL LİSANS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce Avira'nın kendi sitesinden (1 yılık) Avira 2013 Premium key aldım. Satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra aktivasyon kodum e-posta adresime geldi. Buraya kadar sorun yok fakat aktivasyon kodunu her girdiğimde Avira bana bu kodun daha önce kullanılmış olduğunu söylüyor ama dediğim gibi ben bu keyi Avira'nın kendi resmi sitesinden satın aldım, böyle bir şey nasıl olabilir ve ne yapmalıyım?



  • avira'nin twitter adresinden destek iste bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 7heaven

    Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce Avira'nın kendi sitesinden (1 yılık) Avira 2013 Premium key aldım. Satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra aktivasyon kodum e-posta adresime geldi. Buraya kadar sorun yok fakat aktivasyon kodunu her girdiğimde Avira bana bu kodun daha önce kullanılmış olduğunu söylüyor ama dediğim gibi ben bu keyi Avira'nın kendi resmi sitesinden satın aldım, böyle bir şey nasıl olabilir ve ne yapmalıyım?

    Merhaba,

    Avıra nın Premıum destek sayfasından destek alabilirsiniz..

    Kolay Gelsin.



    BURAYA TIKLAYIN




  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar, dün Avira'nın Türkiye ofisini arayarak sorunu çözdüm. Bana yeni bir key gönderdiler ve şu an 1yıllık Avira Premium 2013 sürümüne sahibim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.