Şimdi Ara

Avitron Uzaktan Kumandalı Kuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar...belki az çok bilirsiniz Avitron e-bird uzaktan kumandalı kuş oyuncaklar var.sitesi de aynı şekilde.bunlardan bir tane yurt dışından hediye geldi.ben kuşu aşırı yükseltince kaybettim ve elimde kumanda kaldı..sonradan siteden tek tek gövde parça vs alarak birleştirdim.fakat kumanda frekansı almıyor.şarj ediyor ama frekansı tutmuyor.sitede sadece kanat ve gövdeler satılıyor veya tüm set olarak alabiliyoruz..elimizdeki kumandadan birşeyler yapamıyor muyuz frekansı tutması için acaba?



  • Elinizdeki kumandanın içini açtığınızda buradaki kristalin Mhz bakın kaç Mhz? IR mi RF mi ?genelde IR olur bu sistemler

    Alıcı kuş dediğiniz sistemdeki kristale de bakın kaç Mhz ?

    Resmini çekerseniz daha çabuk yardımcı olunur kanısındayım,
  • dediğinizi yaptım.kuşun gelen versiyonun içinden çıkan 16.000 mghz, 50 metrelik mesafe ile uçan ikinci versiyonun kumandasıının içinden 12.000 mghz kristal entegre buldum.iki bacaklı.bu durumda 16 binlik taktığımda sorunu çözmüş olur muyum ?
  • böyle bir parça siparişi verdim.kumandadaki 12 binliği çıkardım.parçayı ancak istanbulda bulabildim kargo ile sipariş verdim.oyuncağın parçaları fransadan geldiğinden kumanda gönderimi yapılmıyor.o yüzden hiçbir şekilde kumanda siparişi veremiyorum.veya 120 tl lik kuşu çöpe atmak istemiyorum.çünkü diğer modelini sipariş verirsem bu çöp olacak.
     Avitron Uzaktan Kumandalı Kuş




  • Bunu denedik olmadi. Kuşun kumandasinda anten yok.ir mi oluyor rf mi bilemedim.bu aldigimiz sinyali tutmadi.bekliyorum sizden haber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.