Şimdi Ara

Avowed (Fall 2024) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Konuya girince geçen sene yazdığım mesaja denk geldim. Yıllardır bekliyorum bu oyunu, sonunda bir şeyler gördük. Grafikleri benim için hiç önemli değil, güzel bir hikayesi ve bol bol rpg elementleri olsun yeter.

  • Oyun sadece tasarım dili olarak değil direk pek çok yönden Outer Worlds'e benzeyecek gibi duruyor. Kötü bir haber değil ama Skyrim çapında bir oyun beklerken Outer Worlds görmek bir iki kademe düşmek demek. Yine de Obsidian'a güvenim tam. Özellikle RPG olarak falso işleri yok.



    Alkan Adakanertwitter
    “Avowed'tan bilgiler: - Oyun Skyrim'den farklı bir açık dünyaya sahip. Avowed tam açık dünyadan değil, birbirine bağlı büyük bölgelerden oluşuyor. Dünyası The Outer Worlds benzeri bir yapıya sahip. - Size eşlik edecek karakterler var. - Pillars serisinden karakterleri göreceğiz”
    https://twitter.com/AlkanAdakaner/status/1668686963837116441
  • 18 Ocak tarihinde Xbox etkinliği gerçekleştirilecek ve bu sunumda Avowed yer alacak.


    https://news.xbox.com/en-us/2024/01/09/xbox-developer-direct-2024/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 13 Ocak 2024; 16:56:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2024 Sonbaharda çıkış yapacak



    Avowed (@AvowedtheGame) on Xtwitter
    Explore the Living Lands, a mysterious island filled with adventure and danger. Avowed will be available Fall 2024 for Xbox Series X|S, Windows 10/11, Steam, and day one with Xbox Game Pass and PC Game Pass. #Avowed https://t.co/dQfPrwkbab
    https://twitter.com/AvowedtheGame/status/1748079107122790500
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Sanki biraz daha toparlamış gibi. Geçen seneki fragman görsel olarak epey kötüydü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Avowed - Game Overview | Xbox Dev Direct 2024



    IGNyoutube
    Check out the latest on the new action RPG from Obsidian Entertainment, Avowed. Set in the same universe as Pillars of Eternity it's all about taking on enemies with spellcasting and sword slashing, and deciding how you want to handle quests. It'll be released in fall 2024 on Xbox, Xbox Game Pass and PC.
    https://www.youtube.com/watch?si=4rE_kF18_HDvj8YU&v=klB4hQGVH0k&feature=youtu.be
  • Oyun pekte beklentimi tatmin etmedi. Sunumda seçilen mekanlar ve oynanıştan kısa kesitler oldukça yetersizdi. Hele ki açık dünyasını pek göstermemeleri kötü oldu izlenim açısından. Obsidian'ın bende kredisi yüksek olduğundan hala heyecanla bekliyorum ama şu anki haliyle pek iyi gözükmüyor.

  • Microsoft hangi firmayı aldıysa kökünü kuruttu harbiden.Beni de hiç tatmin etmedi ayrıca Hellblade 2 ,7 yıllık geliştirme sonrası 7 saat oynanış olacakmış.

  • Daha fazla oynanış içeriyor.



    Xboxyoutube
    On this bonus episode of the Official Xbox Podcast we dive into even more Avowed gameplay while chatting with Game Director Carrie Patel and Gameplay Director Gabe Paramo. Enjoy! 00:00 Introductions 01:25 What makes Avowed an Obsidian game? 03:19 Mission location 05:19 Combat and weapon loadouts 10:14 Crowd control and elemental damage 12:49 Branching dialogs and companions 16:16 What is Shatterskarp 19:07 What it's like developing the game 22:39 What the Avowed title means 23:43 Final thoughts & goodbye Listen to us on Spotify/Apple Podcasts 🎧 https://podcasters.spotify.com/pod/show/officialxboxpodcast Xbox Wire: https://news.xbox.com/ SUBSCRIBE TO XBOX: https://xbx.lv/2EEjmaR FOLLOW XBOX https://twitter.com/xbox https://www.facebook.com/xbox https://www.instagram.com/xbox/ https://www.tiktok.com/@xbox
    https://www.youtube.com/watch?v=yJFDLV9ov_U



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 23 Ocak 2024; 3:48:35 >
  • Uğruna Xbox aldığım oyuna bak yazık valla hayal kırıklığı.


    Şu sanat tasarım tercihi Outer Worldse yakışmıştı fakat bu oyuna hiç yakışmamış.Hani Pillars of Eternity oynamasam inanıcam Eora evreninin böyle cıvıl cıvıl çizgi film gibi bir evren olduğuna.


    Koskoca Obisidianı alıp önce karınca oyunu yaptırıp sonra Gamepass için bu ayarda oyun yaptırmaları hoş değil. Eline neye atsalar patlattılar adamlar beli doğrulan stüdioları yok. Bu oyunda patlarsa satarım makineyi, zaten Türkçe de olmayacak belli.

  • Açıkçası çok bir beklentim yoktu oyunda, yeni oyun içi videoların da Outer Worlds e benzerliği iyice soğuttu oyundan. Çıkınca oynar mıyım bilemiyorum bile. Benzer oyun bekleyip, bunda aradığını bulamayanlara Tainted Grail: The Fall of Avalon'u tavsiye ederim. Henüz erken erişimde olmasına rağmen hem sanat tasarımı olarak, hem atmosfer olarak hem de keşif hissi olarak 10 numara oyun.

  • 23 Studios şöyle bir paylaşım yapmış.


    23 Studios (@23StudiosTR) on Xtwitter
    Yıllardır oyunlarıyla büyümüş ve sevmiş bir topluluk olarak Pillars of Eternity evreninde hayat bulacak bir @Obsidian RPG oyunu bizi gerçekten çok heyecanlandırdı. Oyunda Türkçe seçeneğinin olmasını çok isteriz. Bunun için 23 Stüdyosu olarak gönüllüyüz. #AvowedTurkish
    https://twitter.com/23StudiosTR/status/1755631584651235590
  • Türkçe dil desteği konusunda Obsidian'a zaman vermek zorundayız. Microsoft'a satılmalarının nedeni de zaten ekonomik sebeplerdi. Pillars of Eternity 2: Deadfire oyunundan beri Aibell Game Localization olarak Obsidian Entertainment ile çok yakın bir ilişki içerisindeyiz. Şu an ne yazık ki ekonomik bağımsızlıkları olmadığı için, kendi inisiyatifleriyle yerelleştirme kararlarını bağımsız şekilde alamıyorlar. Bu nedenle oyunlarını seviyorsanız oyunlarını satın alarak destek vermeye devam etmenizi rica ediyoruz.

  • Umarım Türkçe dil desteği ile çıkış yapar. Yapmazsa da Allahtan makine çeviri var. Hem hızlı hem kaliteli çeviriyolar. 🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AsRuleS kullanıcısına yanıt

    Ama biliyorsunuz ki o satın alımlar Türkçe olmadan zor oluyor,zaten oyunu herkes Gamepassten oynayacak bizim ülkede. Ama oyun Türkçe olsa mesela ben satın alırım.


    Firmanın bu kumarı oynamasını, karşılığını alamazsa birdaha oynamamasını tercih ederdim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.